Arvotaan, arvotaan ...

On tulossa kummitytön synttäriä, juhlaa muuten vaan  - kuten läksiäisiä ja tupareita.  Tarvitsin siis kiperästi pakettikortteja sekä muuta paketointitilpehööriä !  Hankin keltaisia Rie Elise Larsenin tähtitarra-arkkeja sekä näitä ihania pakettikortteja.  Mikäs näillä tarpeilla on paketteja koristella. Niin suloisia !

Muutoinkin Rien jutut ovat valloittavia. Käykää kurkkimassa uutuudet talveen täältä . Siellä on ainakin ihania posliinisia lamppuja värikkäinen ripustusjohtoineen sekä kynttilänjalkoja suloisissa väreissä.

 







Lupailin arvontaa , kun blogillani on yli 300 - lukijaa. Se on paljon se. Tekstejäni käy lukemassa satoja ihmisiä. Välillä arveluttaa ja mietityttää avata elämäämme teille; mutta tämä on hauskaa puuhaa. Ja vain murto-osa tapahtumistamme & niistä puuhistamme päivittyy tänne. Sanan säilää en ole pystynyt pitkään aikaan turinoimaan ajanpuutteen vuoksi, olen keskittynyt tunnelmointiin ja kuviin siinä sivussa.

On kiva, kun toivotte juttuja, otan lisää toiveita vastaan. Ja yritän toteutella niitä, mitä pystyn.



Jos haluatte mahdollisesti voittaa näitä ihanuuksia, laittakaa kommenttiboxiin viestiä. Tietenkin ois mukavaa kuulla jotain teistä, mun lukijoistani. Joten, pieni tarina olisi todellakin paikallaan. Vai mitä ? Pientähän tämä palkinto on, mutta "mun näköinen" & semmoinen minkä itsekin tahtoisin voittaa.
Voit saada arkillisen tarroja ja pussillisen pakettikortteja.

Arvonta-aikaa on yli viikonloppuun. Tai no, pistetääs samalla semmonen päiväys kun 1.9 !


Kuvat on lainattu netistä googlettamalla.

75 comments

  1. Hei,sulla on kiva blogi ja kaunis koti.:) Käyn lukemassa aina sun uudet postaukset.Olen pienten lasten äiti Pohjois-Suomesta ja nämä blogit on kivaa vaihtelua arkeen. Osallistun siis arvontaan oikein mielelläni!:)

    ReplyDelete
  2. Hej!
    Sun blogisi on yks mun ehodottomista suosikeista! Ihana inspiraation lähde.
    Asun Pohjois-Ruotsissa, yrittäjämiehen, 3 lapsen ja koiran kanssa. Rempataan aina kun ehditään 30-luvulla rakennettua puutaloa ja yritetään tehdä siitä viihtyisä koti.
    Arvonnassa mukana! :)

    ReplyDelete
  3. No siis aivan ihanat palkinnot!! Mä tarttisin just tuollaisia juttuja :)

    Sun blogin löysin aikanaan Kirjakahvilan kautta ja olen lukenut jo mooooonta vuotta. Elävästi muistan Verkun ekan koulupäivän ja monta muuta juttua, kuten puhallettavan oravan.
    Niin, ja ollaanhan me kai tavattukin, hih

    Iloa työpäivään ja viikonloppuseen.

    ReplyDelete
  4. Kiva blogi sulla :)

    Mä oon blogisurffaaja, joka pysähtyy kaikkiin mielenkiintoisiin blogeihin. Luen blogeja säännöllisen epäsäännöllisesti,mut lähinnä yöaikaan, jos en saa nukuttua. Kaikkea pientä tuusailua harrastan ja syksyn ohjelmaan kuuluu korukurssia ja ikkunanpokan uudistus peiliksi.

    ReplyDelete
  5. Täällä on aina mukava vierailla :) Syksyn alkua menee vähän haikein mielin muistellen kesän lämpimiä päiviä, mutta toisaalta on ihana sytytellä hämäriin iltoihin kynttilöitä !
    Mukana arvonnassa ja palkinto houkuttaa kovasti ;D

    ReplyDelete
  6. Kiva palkinto!
    Täällä sinun blogissa tulee vierailtua ja lukemassa uusia juttuja. Olen 5 lapset kotiäiti, joka odottaa että joku tulee hakemaan minut töihin täältä (saan varmaan odottaa kauan..;)) Minulla on myös mies ja liuta eläimiä. Tykkään näperrellä kaikenlaista.

    Arvonnassa mukana!

    ReplyDelete
  7. Olen pysytellyt minäkin jo pitkään matkassasi, enkä edes muista mitä kautta sinut alunperin löysin. On ollut ihan mahtavaa seurailla puutalohalajamistasi ja sen täyttymistä ja nyt ihanan inspiroivien kotikuviesi katsomista. Syksy on lähtenyt käyntiin freelancer-töitteni parissa, lapsia harrastuksiin kuskatessa ja remonttitohinassa. Tosi mieluusti olen arvonnassa mukana!

    ReplyDelete
  8. Blogisi on yksi lemppareistani :) oon mennyt sen jo varmaan 2 jo läpikin eikä koskaan vaan kyllästytä. Tykkään kuvistasi ja tavasti kirjottaa. Meijän elämää voi kurkata täältä. www.uusimina.blogspot.com tosin keskityn tuolla enempikin tähän kroppa kuntoon projektiini. Mukavaa syksyä!

    ReplyDelete
  9. olen jo pitkään lukenut blogiasi, kuvissasi näkyy sellaista arjen unelmaa, ihania sisustusjuttuja mistä aina vain inspiroidun uudestaan. Luulenpa että sinun tyylisesi arpajaisvoitot ovat siis oikein mieleisiä ;)

    ReplyDelete
  10. Heips!
    olen kohtuullisen uusi blogisi seuraaja.Löysin blogisi toisen blogin kautta ja heti ihastuin kuviisi ja juttuihisi! Heti rekistöidyin lukijaksesi.
    Asun Pohjois-Suomessa ja tykkään kaikenlaisesta tuunauksesta ja sisustamisesta sekä olen hullu kirppareihin ja vanhoihin tavaroihin ylipäätään.Osallistun ,tottakai,arvontaan,mielelläni :)

    ReplyDelete
  11. Kohta kai jo vakkarilukija Espoosta. Löysin sinut kai Ruusutapetin tai Krista Keltasen kautta. Tykkään tyylistäsi, vaikka omani vähän kai uudemmassa talossa (1947, laajennukset -70 luvulla ja 2010) on pelkistetympää. Kiitos kun jaksat ilahduttaa meitä! t. Katja

    ReplyDelete
  12. Tervehdys! Löysin tässä vähän aikaa sitten blogisi ja ihastuin heti sisustustyyliisi!

    Arvonnassa mukana! :)

    ReplyDelete
  13. Moi Niina! Olen uudehko blogisi lukija. En oikein muista mistä tänne hyppäsin, mutta nähtyäni iloisen värikkäitä kuviasi, kirjauduin samantien lukijaksi.
    Itä-Suomessa asustellaan pienen pojan ja miehen kanssa. Kirppikset, huutokaupat, vanhat romuaarteet, ompelu ja kaikenlainen pipertely, ne on mun juttuja. :)

    Kivaa syksyä!

    ReplyDelete
  14. Osallistunpas minäkin arvontaan :) Lueskelen blogiasi säännöllisesti täällä taustalla. Nimimerkistä et varmaan tunnista, mutta siis se sama tyyppi täältä pohjoisemmasta Suomesta, jolla oli sama hääpäivä ja jaettiin hääsuunnitelmia tuolla toisaalla :) Mullakin on muuten nykyään blogi, sellainen ihan pieni, jossa silloin tällöin kirjoittelen lähinnä sisustukseen ja lastenvaatteisiin liittyviä juttuja. Tervetuloa joskus visiitille www.elamanonnenhippusia.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Mäkin käyn lukemassa säännöllisesti täällä. Ihatselen upeaa värien käyttöä ja leppoisaa meininkiä. SItä toivon jatkossakin.

    Osallistun siis arvontaan. :)

    ReplyDelete
  16. Tykkään sun blogista paljon,täällä kaikkea arjesta juhlaan ihanissa väreissä1

    Palkinnot ois tarpeeseen ja mieleen!

    -Anu

    ReplyDelete
  17. Hih, se siis olit sie :D Niin arvelinkin!

    Arvonnasta taidan itseni "jäävätä", mutta halusin vain sanoa, että tää blogi on visuaaliseti NIIN paras! Sulla on lahja löytää, ja sitten vielä yhdistellä näitä kauniita asioita toisiinsa <3 TYKKÄÄN!

    ReplyDelete
  18. täällä kahden pienen lapsen äiti etelä-suomesta,kohta keltaisen puutalon onnellinen omistaja :) blogiasi on ihana seurata,kauniita kuvia ja juttuja! toivottavasti jatkat samaan malliin etkä lyö luukkuja kiinni :D
    t;s.

    ReplyDelete
  19. Ihania juttuja. =)
    Tykkään sun blogista tosi paljon.
    Iloisia värejä, kuvioita, printtejä vanhassa talossa.
    Vanhaa taloa kun itsekin laitetaan, on kiva katsella muiden sisustuksia ja oivalluksia.
    Olet joskus piipahtanut blogissani, olen kolmen lapsen äiti Karjaalta ja asustetaan vanhaa keltaista taloa.

    ReplyDelete
  20. Hei! Löysin blogisi vähän aikaa sitten, ja ihastuin oitis. Haaveilen kodista vanhassa puutalossa, joten on kiva katsella kuvia toteutuneesta unelmasta, kauniista kodistasi.

    ReplyDelete
  21. hei, tämä on mukavan blogi, leppoisa luettava ja kaunis katsella. piristävä.
    t äiti viiden eteläsuomesta

    ReplyDelete
  22. Hei,

    kohta 4lapsen onnellinen äiti ilmoittautuu mukaan arvontaan.
    Ihailen sinun sisustusratkaisuja -olet rohkea. :)

    Josko vaikka arpaonni suosisi ja pääsisin askartelemaan vaavikortteja!

    -Virpi

    ReplyDelete
  23. tykkään värikkäästä blogistasi ja mukavia postauksia. arvonnassa mukana, nätit palkinnot ois ;) olen kolmen alle kouluikäisen lapsen kotiäiti itä- uudeltamaalta. tervetuloa visiitille villisyreeni- blogiini! mukavaa syksyä!

    ReplyDelete
  24. Hei,

    kiitos ihanan elämänmakuisesta ja inspiroivasta blogistasi! Luen AINA, tykkään tyylistäsi!

    Mulla on pieniä lapsia, sisustusintoa, liikaa tavaraa, käsityöinspiksia, työ median ja kirjoittamisen parissa. Ja maaseudun hiljaiset yöt.

    Kaikkea hyvää, arvonnassa mukana!

    - Leena

    ReplyDelete
  25. Moikka, olen ihan uusi lukijasi mutta tykkään tyylistäsi jossain on jotain tosi persoonallista ja aitoa- elämänmakuista. Itse olen pienen pojan äiti, päivittelen omaa blogiani http://dressedtogrow.blogspot.com/ säännöllisen epäsäännöllisesti.

    -Johanna

    ReplyDelete
  26. Hei, eksyin suomenkieltä kaivatessani v. 2007 Annun ja Liinun kautta blogiisi. Kotimaahan palattuakin juttusi jaksavat ilahduttaa ja jopa tutustuttaa tähän meille uuteen pääkaupunkiseutuun. Vaikka asustammekin uutta paritalon puolikasta täällä Espoon böndellä, isolla ikävälillä olevat lapset tuovat mukavaa tuttuuden tunnetta. Osallistun harvoin arvontoihin, mutta nytpä ilmottaudun mukaan!

    ReplyDelete
  27. Arvontaan hyppään mielelläni mukaan! :)
    Olen Senni, kaksvitonen tyttären mamma keski-suomesta. Asutaan maalla, pienen pienessä kylässä, jossa vielä jonkun verran on maatiloja. Mua on alkanut mietittymään tää asia jostain syystä viime aikoina, että minne ne lehmät on hävinnyt??? Mutta ei siitä sen enempää, hih.
    Tykkään ruosteisista vanhoista esineistä, valkoisista pitseistä. Olen innostunut lenkkeilemäänkin! :)

    ReplyDelete
  28. Kulkenut mukana jo kauan, luulen että löysin tieni perille aikoinaan Ihana Livingin kautta ja heidät löysin Kotivinkistä. Kohta taas jäämässä työelämästä kotiin ja innokkaana pörräämässä kotona suunnittelemassa uusia tapetteja, iloisia tekstiilejä ym :)
    Arvonnassa mukana tietenkin!

    ReplyDelete
  29. Ihanan värikkäitä juttuja sinulla aina!

    Kahden lapsen työssäkäyvä äiti täällä, aikaa loppuu nykyään koko ajan kesken, joten bloggailun kanssa on vähän niin ja näin.

    Hyvää loppuviikkoa!

    ReplyDelete
  30. Mulla on noita samoja papereina, ja niistä on ihana askarrella kaikenlaista. Siis tahtoo lisää...

    Minä tykkään väreistä ja vanhoista taloista, joten täällä blogissasi on ihana haistella ja maistella niitä! Tykkään myös rennosta tyylistäsi esitellä juttuja, ei turhia stailauksia!

    Mukavaa loppuviikkoa!

    ReplyDelete
  31. Hei, Ihanat palkinnot. Itse olen kotona pienen pojan kanssa, ja kun jostain syystä oma aika on aika pannassa nykyään, niin kahvikupposen äärellä vietetyt mukavat blogien seuraushetket ihania kuvia ja nimenomaan tunnelmia (aina ei ehtiskään lukea hehtaaritekstejä:-) fiilistellessä antaa itselleni paljon iloa. Kiitos blogistasi! t. Mermaid

    ReplyDelete
  32. Niina, sun blogi on blogien kuningatar! Mulla on kaksi lempparia, ja tämä on toinen :)

    En muista, miten blogin löysin, mutta onneksi löysin. Ihania juttuja ja niin paljon kauniita kuvia ja tunnelmia olet meidän kanssamme jakanut. Kiitos! Se teidän entinenkin koti oli suloinen. Mulla on lehtikuvat visusti tallessa :)

    - Kristiina -

    ReplyDelete
  33. Niina sinulla on uskomaton värisilmä ja mahtava taito yhdistellä värejä ja kuoseja. Todella suloinen koti teillä!

    Olen kahden pienenlapsen äiti itäisestä suomesta. Rakastan kierrelläkirppareita, etsiä vanhoja aarteita ja vanhoja puutaloja. Haveilen omakotitalosta ja mummolameiningistä :)

    HannaT

    ReplyDelete
  34. Heips, kiva, kiva, mukana arvonnassa. Olen samanikäisen tytön (vielä samanlaisessa Marimekon takissa:-)) ja 1 v pojan äiti Länsi-Suomesta. Sulla on ihanan elämänmakuisia juttuja. Itse ehdin vain haaveilla joskus tulevaisuudessa sitten sisustavani...

    ReplyDelete
  35. Hei, täällä matkassasi reilusti yli kolmen vuoden ajan on pysynyt nelikymppinen näpertelijä Meri-Lapista. Piti ihan tarkistaa blogiarkistostasi että milloin oikein aloitin blogiasi lukemaan - oli niitä ensimmäisiä sisustuksellisia blogeja muuten ja yllätyksekseni huomasin että alkukevät 2008 se näytti olevan. Miten nopeasti aika onkaan mennyt! ;)

    Perheeseeni kuuluu myös mies, kaksi tytärtä ja 2 koiraa.

    Mielelläni olen mukana arvonnassa :)

    ReplyDelete
  36. Hepskukkuu, mukana ollaan!
    Mitähän mä kertoisin sellaista mitä et vielä tiedä? :D No vaikkapa että mun kengänkoko on 39 ja poden iankaikkista hiuskriisiä.

    ReplyDelete
  37. Arvonnassa mukana myös :)
    Käyn lukemassa blogiasi, koska se on elämän makuinen, kauniita kuvia, söpö koti, ja niin kuin itse sanoitkin, enemmän sitä tunnelmaa :)

    ReplyDelete
  38. Opiskeleva perheenäiti, joka yrittää pitää kaiken hässäkän keskellä itseään järjissään rentoutumalla blogistaniassa. Rentoutumisen lisäksi tää on hyvä inspiroitumiskeino. Ja eihän sitä tiedä, jos vaikka onni potkaisee...

    ReplyDelete
  39. No messiin arvontaan, jepu jee! Blogiasi seuraan, tiedät kyllä miksi :)

    ReplyDelete
  40. Mukana ihanan blogin arvonnassa, tottakai! Terkkkuja, -jonna-

    ReplyDelete
  41. Hei!

    Olin tulossa jakamaan sinulle vinkin ihanista pussilakanoista (ja jättämään ihka ekan kommenttini blogiisi), mutta täällähän olikin arvonta käynnissä! :)
    Mielelläni siis osallistuisin siihenkin.

    Olen 26-vuotias Helsinkiläinen, blogiasi seurannut nyt jo muutaman vuoden.
    Asun vanhassa kivitalossa Vallilassa, ja haaveilen maalaavani vielä joku päivä vuokra-asuntomme vanhat lautalattiat valkoiseksi. Saa nähdä toteutuuko?
    Rakastan värejä ja kirppiksiä, ja blogisi käyn tarkastamassa lähes päivittäin.

    Ainiin, ja se lakanavinkki. H&M Homelle on tullut uusia suloisia kärpässienilakanoita!
    Ja jos ei H&M muuten ole kauppana suosikkilistan kärjessä, niin plussat ainakin siitä että ovat tehneet nuo luomupuuvillasta.. :)
    Tässä linkki niihin ihanuuksiin.

    Satu

    ReplyDelete
  42. Ihanat ovat palkinnot, mutta voisiko ne muuta täällä ollakaan:) Eli olen innolla mukana arvonnassa.

    Blogisi on ihan suosikkini, vuosien takaa ja on sitä edelleen. Ensimmäisiä blogeja, joita luin aikana, jolloin en osannut vielä edes kirjautua saati kommentoida.

    Mukavaa viikonloppua ja törmäillään taas:)

    ReplyDelete
  43. Hei!
    Olen seurannut blogiasi jo monta vuotta! Ensin anonyymisti, myöhemmin oman blogin perustamisen jälkeen omalla nimimerkillä.

    Tykkään itsekkin väreistä ja pidän erityisesti tavastasi sisustaa hieman "Huvikumpumaiseen tyyliin" :)

    Olen myös aina pitänyt Verneri-postauksista, sillä minäkin olen (Verneriä muutamaa vuoden nuoremman) pojan äiti. Ja pojan äitinähän olo on niin eri juttu kuin tytön äitiys... :)

    ReplyDelete
  44. Minä laiskuri en ole aikoihin kommentoinutkaan... Asutaan vanhassa talossa kera miehen, kahden pojan ja parsonrussellin. Mistä tulikin mieleen että miten sun koirakuumeen laita on? Taisit joskus harkita myös parsonia?

    Teidän nykyinen koti on kyllä ihana huvikumpu!

    ReplyDelete
  45. Täällä uudehko lukija, joka on alkanut seuraamaan aktiivisesti teidän eloa. Ihania kuvia ja inspiraatiota! Ja täällä päässä ruutua on siis juuri 27 vuotta täyttänyt sinkkuäiti ja vähän alle 3vee tyttölapsonen, jotka joutuivat aikaistetulle viikonloppulomalle sairastuttuaan viime yönä. Molemmat. Huoh. No, onpahan aikaa lukea blogeja. :D

    ReplyDelete
  46. moikka moi.....olen tooosi vanha lukijasi, jostain tuolta Kirjakahvila-blogin ja Ihana Livingin ajoilta. Tarkoitan samoihin aikoihin löysin teidät kaikki:) ja olen viihtynyt matkassasi, muistan kuinka kauan etsit unelmakotia, ja nyt sulla on se!:)

    ReplyDelete
  47. Hei! Taas.
    Piti oikein käydä arkistostasi tarkistamassa, että koska olen tähän blogiin tömähtänyt. Se oli vuoden 2007 loppupuolella ja sillä tiellä ollaan. Olet ihan kuin tuttu jo. Blogisi on lempiblogini ja -harrastukseni. Olen 8 vuotiaan pojan (tiukka futari, kuin verkku) ja 11 kk:n ikäisen tytön äiti, vaimo sekä koiran ja kissan huoltaja rintamamiestalosta Tampereelta.
    Ihanat arpajaispalkinnot!
    Johanna

    ReplyDelete
  48. Kaikkihan sinusta tykkää.

    ReplyDelete
  49. Ihania sanasia blogiystävät !
    Kerrassaan mahtavaa, että moni on pysynyt mukana kauan ja siitä kertoo ♥ Moni on tuttu mullekin , ahkarat kommentoijat tietty ;) Noh, muutkin muruset.

    Hei ano, en usko että kaikki tykkää ja ei ole pakko lukea blogiani, ellei tykkää tästä mitä täältä saa. Enhän minäkään kaikkia blogeja seuraa. Mutta kaikesta huolimatta, mukavaa viikonloppua sinulle ! Aurinkoa ainakin luvassa :) ! Ihanaa !

    ReplyDelete
  50. Heipsan! Tulin kurkkamaan blogiisi kun viestiteltiin tilauksesi yhteydessä... Ihana blogi Sinulle =)

    Ja Arvonnassa haluan olla mukana, ihanat palkinnot on niin!

    -Santikin Sanna-

    ReplyDelete
  51. 1.9 on meidän 10. hääpäivä = hyvä päivä arpoa! Kiva blogi sinulla! T: www.jasmikentuoksu.blogspot.com

    ReplyDelete
  52. Tää on ollut yks mun suosikkiblogeista pitkään. Vanhan talon diggailu, sisustusjutut, lähes samanikäiset lapset - ja nyt vielä sama asuinpaikka... siinä kai syitä "koukuttumiseen". Jos voitan, tuut sitten käymään meillä kahvilla vihdoinkin ;-) t. lähes "naapuri" Pakilan Bullerbystä

    ReplyDelete
  53. Hei vaan! Täällähän olen käynyt jo piiitkäään kurkkimassa ja joskus jotain kommentoinutkin. Tykkään kaikenlaisista vanhoista tavaroista, huonekaluista yms. Sulla on kaikkea kivaa täällä esillä, tykkään.

    Ja tietenkin haluan osallistua arvontaan :)

    Kirsikka

    ReplyDelete
  54. Eikö sinne Bullerbyhyn pääsisi kahville muutoin kun voittamalla :D ;)
    T: yks joka lenkkeilee siitä aina ohitse... hih.

    ReplyDelete
  55. Mukana! Käyn täällä satunnaisesti lukemassa ja tykkään :)

    ReplyDelete
  56. Hei,ihana palkinto!Pieni mutta pienet paketit usein onkin parhaita :)
    Sinun blogiisi käyn kurkkaamassa lähes päivittäin ja aina se saa unelmoimaan omasta kodista jaja kaikesta...
    Sain juuri valmiiksi vanhan lipaston maalaamisen ja kaksi vedintäkin on jo ostettu(neljä puuttuu,kun piti ensin testata onko ollenkaan sopivat).
    Seuraavaksi pitäisi aloittaa tuolin päälystäminen,mutta vasta sitten kun oikein inspiraatio iskee.

    Mukavaa syksyä!

    -Tanja

    ReplyDelete
  57. Moi! Täällä kaunosielu joka tykkää isolla T:llä sinun blogista! Onnea 300 lukijasta, ryhtyisin lukijaksi mutten osaa..eikä ole omaa blogiakaan..Aktiivisesti mukana kuitenkin :)Iloinen elämän makuinen meininki sinun päivityksissä! Syksynsuloa toivoo Reetta♥

    ReplyDelete
  58. Olen kolmen tytön äiti keskeltä Suomea,käyn täällä "rentoutumassa",ihastelen kauniita kuviasi ja kotiasi,ihanaa!T:Susanna ja 3rinsessaa

    ReplyDelete
  59. Tykkään sinun raikkaasta hyvän tuulen tuovasta blogistasi mahdottomasti ja pyydänkin anteeksi, että useimmiten ei tule kommentoitua. Lupaan parantaa tapani ;-)
    Jatka vaan samaan tapaan, ihana on tulla käymään aina uudelleen, joka kerta löytyy jotian, mistä tykkään. Ulkomailla asuvalle blogisi on jopa parempi kuin kuvalehdet Suomesta! Kiitos!

    ReplyDelete
  60. Eksyin vahingossa ihanaan uuteen blogiisi ja liityin myös heti lukijaksi.
    Jatkan lukemista paremmalla aikaa, mutta osallistun arvontaan jos vielä ehtii...

    bellagio@luukku.com

    ReplyDelete
  61. Mukana arvonnassa!

    Lueskelen blogiasi täältä Australian Melbournesta, jossa olen asustellut reilut kolme vuotta. Harrastuksiani bloggailun lisäksi ovat käsityöt, sisustus, kokkaus sekä "kirpputoreilu". Suomalaisia blogeja lukiessa tuntuu ihan siltä kun kävisi visiitillä koti-Suomessa :) Jei!

    Kiitos kun olet jaksanut kirjoittaa mukavaa blogiasi :)

    ReplyDelete
  62. Tervehdys! Olen melkoisen noviisi blogimaailmassa; vasta kesällä olen ylipäätään käynyt blogeja lukemaan. Kalastajanvaimon bongasin jostain lehtijutusta ja sitä kautta löysin tieni moneen ihastuttavaan blogiin, kuten tämä sinun! :) Aurinkoista syksyä toivottelee Merja, kahden pienen neidin kotiäiti Etelä- Karjalasta

    ReplyDelete
  63. mukana!

    seurannut oon blogiasi jo ainakin pari vuotta. tykkään hurrjasti sinun sisustustyylistä: väreistä, lippunauhoista ja ihan erityisesti lastenhuoneista <3

    meillä kaksi poikaa (8kk ja 12v) ja minulla haaveena, että meidän baby nukkuis yöt ilman heräämisiä :))

    ReplyDelete
  64. Multahan meinas mennä arvonta ihan ohitse! Ihana palkinto täällä odottamassa, toivottavasti mua;)

    Ekaa kertaa löysin tänne Annun ja Liinun kautta, ja nyt olen käynyt lukemassa sun juttuja jo moooonta vuotta! Tykkään tykkään tykkään! Susta ja sun blogista:) Jatka samaan malliin!

    ReplyDelete
  65. Hei! Olen lukenut blogiasi jo useita vuosia ja se on yksi lemppareitani. Tykkään asenteestasi kirjoittaa! Olen itse 27-vuotias ja olen vuoden verran laittanut omaa kotiani kerrostalossa. Tykkään värikkäistä ja hassuista sisustusjutuista sekä shoppaan kirppareilla.

    ReplyDelete
  66. Vielä jos kerkee, niin mukaan tulisin. Tosi kivan blogin löysin :)

    ReplyDelete
  67. Minä(kin!!) tykkään sun blogista, sisustus ja ideat on niin raikkaita ja kangistumattomia, että! ihana olisi tuollainen palkinto.. :) :)

    ReplyDelete
  68. Moi Niina, mistä noita saa noita ihania papereita yms. tilattua, tosta nettilinkistä en löytänyt nettikauppaa.

    T. Linda

    ReplyDelete
  69. Moikka, vielä aikaa osallistua keskiyöhön ! :D

    Linda, niitä saa ainakin Viivu's Home nimisestä nettikaupasta. Ellen väärin ymmärrä niin se sijaitsee jossakin Kainuussa ? ! Kannatan siis mieheni kotiseudun puotia :D

    ReplyDelete
  70. Hei! Ehdinpäs osallistumaan arvontaan!!!
    Olen lukenut blogiasi jonkun aikaa jo. Pidän kovasti! Oma blogini on aikas uusi, kirjoitan sisustamisesta, opiskelusta, työstä, perheestä, rintamamiestalosta jne. T: Sanna http://jasmikentuoksu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  71. Moikka! Tykkään kovasti kotisi värimaailmasta ja rennosta sisustustyylistäsi! Oma kotini on aika samanlainen, hieman mummolamainen moderneilla mausteilla :). Olen pääkaupunkiseutulainen, 2 pienen äiti, lastentarhanope. Aika ei riitä kommentoimiseen, mut kuvat kerkeä katsoa onneks aina :) t.Elisa

    ReplyDelete
  72. Mä tykästyin heti sun blogiin kun vaikutat sellaiselta aidosti sydämelliseltä tyypiltä. Lisäks sun koti on ihana ja kuvat kivoja. :)

    Ehkä musta jotain tiiätkin blogini lukijana, mut kahden lapsen ja kahden koiran mamma, joka tykkää hulluna näpertää kaikenlaista. Sen lisäks oon hurahtanut zumbaan ja alan nyt syksyllä ohjaamaan tunteja, ekaa kertaa elämässäni, joten se on jänskää (suorastaan kammottavaa). :D

    ReplyDelete
  73. Mukana arvonnassa! Tykkään kovasti blogistasi ja tyylistäsi. En muista mitä kautta tänne joskus löysin, mutta tiesin heti, että tätä blogia haluan seurata. :) Itse rempataan vanhaa taloa (joskin projektit vähän tauolla nyt), ja muutenkin kaikki vanha viehättää silmää.

    ReplyDelete
  74. Vieläks ehtii arvontaan?

    Täällä on kiva käydä kylässä! Vaikkei se sanan säilä ihan terävimmillään oliskaan. Itekin keskityn nykyään niihin kuviin enimmäkseen.

    Eli teija, 32, mies ja 2 poikaa. Maalausalan yritys, pieni koira. Tykkää näteistä jutuista, koukuttuu helposti, tekee käsitöitä sillon kun ehtii..

    ReplyDelete
  75. Oi kuinka kiva arvonta, onneksi ehdin osallistumaan! Olin eilen tytön kanssa sairaalassa ja ihan sattumalta sieltä löytyi luettavaksi se Kotivinkki jossa oli teidän kodista juttua. Ihania kuvia, onneksi sulla on tämä blogi niin ei harmita etten omista tuota lehteä :)

    ReplyDelete