Saturday, July 11, 2009

Kahvia kiitos ?
Vaikka vannoin, ettei yhtään purkkia ja purnukkaa meille enää tule,  olen lähiaikoina löytänyt kaksi oikein hyvässä kunnossa olevaa vanhaa kahvipurkkia. En ole vain voinut ohittaa vaikka vannoin, lupasin jo tuolle toisellekin puolikkaalle. Heikko oon. Ei yhtään itsekuria.

Keskon Picnic coffee purkki on Tampereelta kirppikseltä ja tuo alempi on Hietsun torilta.
Onhan mulla muitakin purkkeja, mutta ne on kaapeissa. Kaikkia ei voi asettaa esille. Minun on saatava ne avohyllyt vielä joskus jonnekin.

****

Asiasta ja itsekurista kukkaruukkuun. Meikäläinen on onnensa kukkuloilla kun on kolme kiloa lähtenyt kävelemään sitten viime kerran kun vaa'assa kävin! Aamulla taas uimaan. Nyt riittää virtasta.
Mulle kun kertyi odotusaikana taas se yli kaksikymmentä kiloa pelkkää sitä ihteään. Oon karistanut jo yksitoista kiloa pois. Vielä on jäljellä, mutta olen nyt tosi onnellinen. Tästä on hyvä mennä eteenpäin.
Tylsää kirjoittaa tästä tänne, mutta mun vaan teki mieli jakaa asia jonkun kanssa näin kahtakymmentä vaille puolen yön lauantaina. Heh.


13 comments:

 1. Onnea hienosta painonpudotuksesta. Minun pitäisi saada sama aikaseksi. Mutta kun vaa'an viisarit näyttää vaan koko ajan entistä isompia lukemia :(

  Hienoja purkkeja. Ja niitähän ei voi olla koskaan liikaa. Itsekin avohyllyistä haaveilen. Saisi sitten käyttöön ja esille kaikki ihanat purkit ja purnukat.

  ReplyDelete
 2. Onnittelut painonpudotuksesta!

  Meillä on noita alempia purkkeja iso liuta kesäkeittiötä varten miehen äidin peruja.

  ReplyDelete
 3. Hieno saavutus! Minullakin alkoi 10kilon pudotusurakka, eivätkä ne ole edes raskauskiloja!

  Tsemppiä! Sinulla on hyvä vauhti ja motivaatio päällä.

  Toivottavasti täälläkin saadaan sama vire päälle.

  Ohuempana syksyyn, eikös niin!

  Minna

  ReplyDelete
 4. Heräsin karmeaan totuuteen kuopukseni mennessä kouluun viime syksynä - en ollutkaan enää imeväisen äiti ;) Kilot oli karistettava, koska imetys oli loppunut 6 vuotta aikaisemmin.....No kyllä ne siitä sitten lähtivätkin - melkein kaikki. Onnittelut painonpudotuksesta ja jatka samalla mallilla.

  Viuhti

  ReplyDelete
 5. 3 kiloa on hyvä saavutus, mulla se on aikalailla työn ja tuskan takana, epäilen, että vaaka on rikki. Raskausaikana tuli vaivaiset +26kg :) Ihania purkkeja!!

  ReplyDelete
 6. Hieno tahti sinulla kilojen pudotuksessa! Itsellä imetys vei kaikki raskauskilot ja ylikin, mutta nyt vuosi imetyksen lopetuksesta jostain on ilmaantunut viisi kiloa uutta. Jotain pitäis tehdä, joo. Eilen jo suunnittelin lenkkeilyä, mutta toteutus vielä uupuu.

  Suloisia purkkeja kaikki! Sait muuten minut ale-ostoksille sinne Ipanajameihin...

  ReplyDelete
 7. Kauniita purkkeja..ehkä noissa asioissa se lipsahdus on joskus sallittua:)
  Minä sain pojan reilu 4 kk sitten ja kyllä on kilot tiukassa tämän toisen lapsen jälkeen. Ensimmäiseltä karisi itsestään, nyt ei millään...

  ReplyDelete
 8. Allekirjoitan kommentin, että kyllä, tiukassa ovat!! Ekan kanssa en tälläistä kokenut. Tosin mies jaksaa muistuttaa, että siitä on kohta kymmenen vuotta taaksepäin , tais vihjasta, etten ole enää niin nuori kuin silloin , heh.
  Mulla ei oo imetys vienyt kilon kiloa vaikken herkuttelua harrastakaan normaalista poiketen -sama oli esikoisenkin kohdalla. Oon kateellinen niille, jotka laihtuu imetyksellä omiin mittoihinsa. Minä imetän vieläkin, eikä kyllä sillä ole mitään merkitystä mun kropassa.

  Merruli
  Niin joo, siellähän on ALE käynnissä tosiaankin :)

  ReplyDelete
 9. Moi!

  Mullekin nykyään sanotaan ostoksille mennessä, että "yhtään purkkia et sitten osta"... Noita peltipurkkeja vaan kertyy. Ei mahda mitään, ei.

  Niina hei! Eiks me sovittu että ne kilot lähtee vasta sit imetyksen jälkeen? Nyt piti oikeen käydä vaa'alla ja 10 ylimäärästä - edelleen. Noh, mä kyllä syön herkkuja. Ei mahda sillekään mitään, ei.

  ReplyDelete
 10. Purnukkasi ovat ihania. Sopivat kivasti keskenään! Ja eiköhän ne loputkin kilot siitä karise kun olet päässyt vauhtiin :)

  ReplyDelete
 11. Ihania purkkeja, ja varsinkin ihanat värit keittiössäsi! Tuollainen Smeg siintää minunkin haaveissani.... joku päivä... :)

  ReplyDelete
 12. Itse olen myös nostanut peltipurkkikokoelmani jääkaapinpäälle, kun ei ole tilaa hyllyille. Meillä vain ei ole ollenkaa noin hienoa smegin kaappia, vaan ihan tavis, joten eivät näytä purkitkaan yhtä mageilta.
  Tsemppiä painonpudotukseen. Itsellä olis myös tarkoitus, mutta nyt kun sain vauvan nukkumaan hain heti jäätelö purnukan käsiini... Ehkä sitten syksyllä tai viimeitään vuodenvaihteesta:)

  ReplyDelete
 13. Hei, jos et ostanut tuota ennen viime lauantaita, niin katsoin juuri tuota samaa purkkia Hietsussa! Näyttää ainakin ihan samoilta kolhuilta - itse en ostanut siksi, että vaikka seisoin pöydän ääressä pidempään kysyäkseni hintaa, minuun ei kiinnitetty mitään huomiota... Mutta nyt olen oikein iloinen, etten jaksanut odottaa, ja sinä sait purkin! :) (Minulla onkin vastaava sinisillä kuvioilla.) Hauska sattuma!

  ReplyDelete