Saturday, November 3, 2012

Pyhäinpäivää

Ihanaa, leppoisaa viikonloppua. Olen itse jo käynyt Vilpun kanssa pitkän lenkin ja nauttinut vapaa-ajasta lorvien koneella. Ilta menee ruuanlaiton merkeissä. Sitten syödään ihan oman perheen parissa illallinen pitkän kaavan mukaan. Mietin vielä eilen kutsuvani vieraita. Yleensä meillä onkin aina ollut jonkun sortin Halloween - juhlat. Kiireen vuoksi kutsut jäi järkkäämättä. Mutta ensi vuonna sitten taas!
Tosin - meille on tulossa yövieraita "lentokenttämajoitukseen". Mutta saapuvat niin myöhään ja lähtevät aikaisin, että tarvitsevat vain puhtaat petivaatteet ja pehmeät yösijat.
Saattavat saada tuon pörröisen kuumavesipullon peittojensa alle. Vilppu nimittäin öisin kaivautuu peiton alle, ihan kiinni ihoon. Siinä se lämmittää kivasti.

Huomenna on tiedossa paljon kaikenlaista urheilua. Omia harrastuksia ja perheen kanssa. 
Tosi virkistävää, kun on aikaa. Rakastan viikonlopun viipyilyä.

Uunissa palaa tuli, kupissa on kaardemummakahvia. Lueskelen lempiblogejani. Kynttilät palavat. Pinossa muutama sisustuslehti joka jäänyt lukematta.
Kuinkas teillä siellä ruudun toisella puolen sujuu ystävät?

11 comments:

 1. Mä olen ihan samoissa hommissa kuin sä. Kynttilät palaa, blogikierros käynnissä, sisustuslehti odottaa ja Manu kuorsaa sohvalla vieressä. Kohta kupillinen kahvia ja illaksi ystävä kylään.
  Ihana rauha!

  ReplyDelete
 2. Samat hommat täälläkin, kynttilöiden loisteessa ja Pariisin kevät pauhaa :) Isommat pienet lähti mummolaan yökylään ja pienin vielä päiväunilla. Todellinen rauha. Täytyy hipsiä ompelemaan. Tersut sinne :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Terkut myös sinne! Nautinnollista iltaa! Ihana paahtopaisti uunissa - tuoksuu niin hyvältä! Rosmariinilta ... njam!

   Delete
 3. Samoja hommia täälläkin, kynttilöitä, blogikierrosta :) Hyvää lauantaita.

  ReplyDelete
 4. Kahvia, kynttilöitä, blogeja...ja isännän suklaat, se ryönä tuhosi kaivurilla mun ainokaisen kukkapenkin.

  ReplyDelete
 5. En malttanut olla ottamatta esille muutamaa ihanaa jouluvalaisinta, sellaisia pieniä tähtiä pitkässä sähköjohdossa...hmmmm...nyt ne roikkuu tuolla kaakeliuunin kupeessa :)
  Kivaa pyhäinpäivän iltaa!

  ReplyDelete
 6. Ihan täydellisen kuuloinen viikonloppu! Meillä molempia isovanhempia, uimahallia, kirpparivalmistelua, harvinaista perheaikaa ja lapsilta salaa iso irtokarkkipussi. Ihan jees.

  ReplyDelete
 7. Vähän samaa täälläkin, Vihreää teetä, paljon kynttilöitä, paperitähdet jo ikkunoissa, hämärää ja tunnelmallista, pienet nukkuvat ja isot yökylässä kavereillaan ja me aletaan miehen kanssa katsoa kauhuleffa halloweenin kunniaksi :)

  ReplyDelete