Kotonakotonakotona







Huomenta huomenta! Mikähän päivä ja viikko on meneillään ja kauan me olemme jo olleet täällä eristyksissä kotona - olen aivan sekaisin päivistä! Ja nythän on jo ilta ... kaiken lisäksi unohdin klikata julkaise, kun aamulla paiskasin kiireessä läppärin kannen kiinni.

Yllättävän hyvin on kuitenkin mennyt. Muutama kerta - tasan kaksi kertaa - on ollut kova morkkis siitä, että lasten kanssa on mennyt hermot ja kurkku käheänä koko päivän karjumisesta.
Onneksi me osaamme lasten kanssa tehdä sovintoja ja sovintohalit ja pusut.

Ai että mikä ihana kevät on ulkona! Aivan uskomaton ilma helli meitä eilen ja eilinen päivä tulikin vietettyä ulkona.

Tähän laitoin kuvia muutama vuosi sitten Alvalle ostamastani nukkekaapista. Alva sai sen synttärilahjaksi. Saa antaa sen sitten eteenpäin joskus omille lapsilleen. Nukkekaapin yläkerroksissa on vielä ikivanhat tapetit, niin hauraat, vaalin niitä. Vaihdoin keskikerroksen tapetin ja alakerran oikeanpuoleisen huoneen - hankin Papershopista paperiarkit ja liisteröin huoneiden seiniin. Näissä huoneissa oli jo kovin kärsineet vanhat hyllypaperit seinissä.

Pari päivää sitten tuli lisää vuosia mittariin ja Lotta leipoi minulle yllätyksekseni Oreo - juustokakun. Oli hyvää!

Mukavaa päivää kaikille! Meillä onkin jännää koska tytöt lähtevät kampaajalle. Kummallakin sellaiset peikkotukat ja pitkät, että pakko käydä leikkauttamassa. Lounaan jälkeen suuntaan naapuriin kahville - turvavälit ja terassi.

ps. tekipä kahvittelu hyvää sielulle. Instagramissa on pari kuvaa.

No comments