Terveisiä maalta


Meillä oli tosi kiva Juhannus. Hyttyset söi ja sitä rataa mentiin. Miehet kävivät sinnikkäästi sytyttämässä kokon luodolle, vaikka vettä tuli vaakatasossa. Avattiin grillikesä. Pelattiin mölkkyä. Heitettiin tikkaa ja saunottiin paljon. Loma jatkui pohjoisemmassa jossa sielläkin hyttyset natustivat minua. Käytiin kylpylässä, pelattiin minigolfia ystävien mökillä, ne jotka uskalsivat uivat järvessä -kunhan oleilimme.


Täytyy sanoa että tämä oleilu on parasta lomassa. Minä en kaipaa kauheasti enempää. Lapsen kanssa on kierrettävä härvelit mutta minä, minä mielummin otan kirjan ja menen sängylle lukemaan. Käyn kävelylenkeillä, siivoan ja syön uusia perunoita. Tänään, aivan pian menen syynäämään keskustan alennusmyynnit. Tarkoitus olisi pistäytyä ainakin Mokossa, Punavuoren Peikossa, White on white:ssa ja monissa muissa paikoissa.
Kuva: Moko

4 comments

 1. Minullakin on nyt loman tapainen... Samat asiat kiehtovat lomalla kuin sinuakin, elikkäs olisi niin ihanaa löhötä ja tehdä kaikkea rauhallista ja mukavaa...

  Tänään sentään pesin ikkunat yläkerrasta;)

  Mukavaa viikonloppua ja kiva kun kävit kyläilemässä!

  Mari

  ReplyDelete
 2. Minä myös olen niin ahdasmielinen, että nautin lomailusta kotona. Kauhulla kuuntelen muiden loma-aikatauluja, kun jokaiselle päivälle on suunniteltu jotain. Ja ehkä vielä varasuunnitelma, jos sattuu satamaan...

  Lomalla on ihan parasta olla kotona!

  Hauskaa lomaa!!

  ReplyDelete
 3. Minäkin tykkään rauhallisesta lomailusta kotioloissa, tai ainakin aika lähellä kotia. Pienten lasten kanssa pienikin reissu vaatii aika paljon ponnisteluita :)

  ReplyDelete
 4. mari&maiju
  Samat sanat sinulle! Kiitos vierailusta :)

  nanna
  Ihanaa olla vaan!

  paperisydän
  Juuri niin! Kiitos piipahduksestasi sekä kommentistasi.

  ReplyDelete