Sunday, September 21, 2008

Kummipoika PapuHemmottelua, hemmottelua. Sisareni poika sai viikonloppuna kasteessa nimen ja minä sain kummipojan -kolmas kummilapsi. Ihanaa! Kyllä meillä täällä kotona riittää vilinää kunhan koko kummilapsikatras hieman kasvaa -maltan tuskin odottaa vilperttejä meille yökyläilemään tai muuten vaan meitä läsnäolollaan sulostuttamaan ja riemastuttamaan.

Asiahan ei kyllä tähän vauvarumbaan kuulu mutta...Huono onni tuntuu seuraavan meidän perheen puhelimia! Oma rakas matkapuhelimeni alkaa olla jo siinä kunnossa, että on pakko hankkia pian uusi. Ressukka on kovin kolhiintunut, maalipinta rumana ja palasiakin sen simpukan kannesta on valitettavasti irronnut. En edes pysty muistamaan, kuinka monta kertaa se on tipahtanut lattialle. 
Noin reilu kuukausi sitten mieheni laittoi omansa (jonka oli Joulupukki hänelle tuonut!) auton katolle pysähtyessään,  ja hetken päästä jatkaessaan matkaa... arvaattekin varmasti jo kuinka siinä hommassa kävi? Eipä tietoa minne lie kännykkä lentänyt matkalla kuin lintu konsanaan. Uusin tapaus sattui tänään. Pesin pojan kännykän pesukoneessa! Voihan nakki sentäs! Kuinka edes minä, joka olen kotitöiden kuningatar, voin tehdä tälläisen mokan? Laitoin farkut pyykkikoriin enkä tyhjentänyt taskuja. Mies peesasi -täytti pesukoneen eikä myöskään katsonut taskuja.

Huomenna puhelinkaupoille. Miehellä taitaa jo olla uusi mutta me muut, minä ja Verneri. Me kai joudumme nyt taipumaan. Vaikka minun puhelimeni kyllä toimii... äh, pakko se on vaan jo luopua siitä resusta.

5 comments:

 1. Onko sen oikea nimi Papu? Minä tuhosin kännykkäni, kun putosin se taskussa veneestä. Kännykän olin tietenkin ottanut mukaan merihädän varalta.

  ReplyDelete
 2. Suloinen kummipoika!
  Harmitus noita puhelimia. Toivottavasti löytyy sopuhintaan mukavat uudet.
  Minä pesin kesällä meidän neidin iPodin pesukoneessa, mutta kuin ihmeen kautta se toimii!! :) Alkuun yskähteli hiukan, mutta toipui.

  ReplyDelete
 3. matroskin
  Ei ole oikea nimi ;)
  Jätetään se ihan vain salaisuudeksi jos sisko ei tykkää, että huutelen täällä blogissa. Mieheni nimittäin aina valittaa, että kirjoitan liian avoimesti ja että en saisi laittaa Vernerin kuvia tänne :/ Ainainen sota aiheesta.
  Juu siis ennen kuin menee aiheen vierestä, Papu on pojan lempinimi.
  En muista mistä luin hyvän vinkin laittaa känny minigrip-pussiin jos veneilee :)

  tuatara
  Just kokeiltiin kännyä mutta ei toimi. Näyttö ei toimi ollenkaan , puhelin kyllä aukesi. Harmittaa!!!

  ReplyDelete
 4. Minä olen myös ihan mestari rikkomaan kännyköitä. Eräs kesä maalattiin taloa ja kun odotin kovasti siskoni kuulumisia synnytyslaitokselta, niin laitoin kännyn maalaushaalarin etutaskuun..sitten kurkotin ottamaan lisää maalia purkista ja plumps! Sinisestä puhelimesta tuli kerralla punainen:) Viimeksi rikoin kännykän noin puoli vuotta sitten. Mulla oli laukussa Pepille nokkapullo automatkaa vasten ja se oli tietenkin huonosti jengoillaan ja maito kasteli koko kassin sisällön. Silloin harmitti, sillä puhelin oli aika uusi ja kallis. Nykyisin ostan ihan vaan halvimman mallin, ettei harmita niin paljon jos taas kämmään ja hyvin silläkin näyttäisi saavan tuota laskua aikaiseksi:)

  ReplyDelete
 5. mai
  Hauska (voiko noin sanoa?) kertomus :)
  -känny sai sitten ihan uudet punaiset kuoret! Hih. Minä en ole ehtinytkään vielä tänään kännykaupoille, mutta ehkä huomenna -koko ajan on jotain puuhaa.

  ReplyDelete