Tolix!

Himoan näitä Tolix tuoleja. Joskus vielä minulla on noita! Tai ainakin juuri tuo yksi turkoosi tuosta ylhäältä. Vielä ei ole tilaa (ellen luovu jostain tai vaihda jotain) mutta jossain joskus on ?
Tykkään yhdistellä vanhoja huonekaluja uusiin -mutta maltilla! Ja siinä uudessa pitää olla jotain "jujua". Ja ei sen aina tarvitse olla uusikaan vaan vaikka ihan eri tyyliä.  Hauska "tehdasromu" sopii mielestäni vanhojen huonekalujen sekaan piristykseksi, vaikkapa teollisuusvalaisin. Tai joku vanha tehtaan konttorin rasvainen ja ruosteinen tuoli.

Syyskuun Living etc. - lehden kannessa oli Tolixeja. Täälläkin on Tolixeja. Sama ihana Kööpenhaminalainen putiikki, jossa toissa vuonna keväällä käväisin. Suunnitelmissa olisi uusi retki Kööpenhaminaan koko perheen kanssa. Jossain vaiheessa joskus. Keväästä haaveilisin,  koska silloin kirsikankukat kukkivat Tivolissa.

6 comments

 1. Mina en saa ostaa mitaan missa on metalli(jalkoja) kun meilla on hullu kissa joka aina kuolaa metallit pilalle. *silmien pyoritysta* :D

  ReplyDelete
 2. Minä tykkään tuosta tuolista, ihastelin sitä samaisessa lehdessä :)

  ReplyDelete
 3. Luulen, että nuo tuolit haastaa pian seiskatuolit ja myranit, joita alkaa ollakin jo kiintiö täynnä. Tolixista pitäisin, mutta en sitten tiedä miltä näyttäisi meillä.

  ReplyDelete
 4. Ihana toi tyyny :-) Kiva toi tuoli, olisin varmaan joskus tuossa keväällä ollut suoraan ostamassa sen. Mutta tällä hetkellä olen aivan puhki tätä liian pelkistettyä kotiympäristöä (vaikka tämä ei kai edes oikeasti kamalan moderni olekaan!), että kaipaan kaikkea pehmeää ja maalaishenkistä kalustetta tänne. Silti, meidän nuo Muuramen pöytätasot voisivat tykätä tuosta tuolimallista...

  Tulis jo vaavi! Jännittää kumpi hän on :-)

  ReplyDelete
 5. Tolixeja on myynnissä ainakin Helsingissä Mariankadulla sijaitsevassa Anne´s Past and Present -liikkeessä ;)

  t. Salla

  ReplyDelete
 6. s a n s k u :)
  Ihanko totta? Hassu kissa!!

  inka
  Kiva! Minustakin se on tosiaan ihana.

  merruli
  Sama juttu on käynyt myös minun mielessäni!

  hannis
  Koiratyyny on yksi minun suosikeistani täällä meillä vaikka monen muun mielestä se on varmaan aika kaamea ;)
  Nimenomaan TULIS JO VAAVI! Minäkin tahdon tämän jo ulos kehostani.

  Salla
  Kiitti vinkistä! Tuolla Tolix sivuillakin taitaa olla jälleenmyyjät lueteltuina (myös Suomen) mutten tuota sinun mainitsemaasi putiikkia ainakaan muista huomanneeni, tai sitten en vaan tosiaankaan muista edes mitä luin! Mikä on täysin mahdollista. Pakko mennä katsomaan paikan päälle -tuohon putiikkiin olenkin halunnut jo hetken mennä tutustumaan.

  ReplyDelete