Wednesday, November 12, 2008

Hang - It - All

Jos uskoisin Joulupukkiin, pyytäisin tuomaan tämän kuvissa olevan naulakon. Suomessa ainakin Artek myy, kallis on. Mutta niin hauska. Värikäs. Lapsekas. Suunniteltu vuonna 1953.
Vuotta aiemmin rakennettiin meidän talo. Aikoinaan tässä talossa majaili asukkaina Arabian (Wärtsilä Oy:n) tehtaan työntekijöitä. Tahtoisin naulakon Vernerin huoneeseen. Meillä on tarkoitus remontoida huonetta, sopivammaksi isommalle pojalle. Aikaa ei voi millään pysäyttää.11 comments:

 1. Anteeks nyt kamalasti, mutta mä en ottas tota itselleni. Tai sit maalaisin noi pallot vaik valkeiks... Muuten meidän maut ovat natsanneet lähes täydellisesti! T. Laura

  ReplyDelete
 2. Laura
  Eihän tässä anteeksi tarvitse pyydellä ;)
  Toisille sopii ja toisille ei. Valkopalloisena tai värikkäänä -joku pitää kaameana toinen hauskana.

  ReplyDelete
 3. Mut hei eix noit pallonaulakoita myydä MOKO:ssakin nyt? onx ne kalliita?? vai onx ne jotain halpis jutskui.. :) [Tässä vaan pohdiskelen, ettei kiltin lapsen tarvis jäädä ilman lahjoja ;)]

  ReplyDelete
 4. Olisiko sinulla tuttuja menossa Tukholmaan ennen joulua? Ostin oman naulakkoni muutama vuosi sitten Nordiska Gallerietista ja hinta oli siellä silloin halvempi. Liikkeen sivuilla ei näytä tällä hetkellä olevan hintatietoja mutta vastasivat kyllä nopsaan varaustiedusteluuni eli kannattaa kysellä mikä hintaero tällä hetkellä olisi.
  Naulakko on hurmaava, itse ostin sen lähinnä koristeeksi, välillä siinä roikkuu pieni laukku tai huivi.

  ReplyDelete
 5. Monta vuotta olen ihaillut kyseistä naulakkoa, mutta hinta on sitä luokkaa, että taitaa jäädä haaveiluksi, kunnes kaikki järkevät ja arjen sujuvuuteen vaikuttavat hankinnat on saatu tehtyä. Ehkä silloinkin vain jatkan haaveilua.

  ReplyDelete
 6. Hauska naulakko! Joskus jossain lehdessä joku harmitteli, että tuohon on vaikea ripustaa takkeja, mutta ei kai siihen oikeasti takkeja tarvitsekaan ripustaa... Ehkä joku kassi tai jotain :) Noita design-juttuja on hauska kuolata ihan vaan huvin vuoksi. Itse haluaisin valkoisen uten silon (siis sellaisen valkoisen lokerikon, meniköhän nimi oikein?) mutta se on niin järjettömän kallis, että tuskin ikinä oikeasti hankin. Hauska niitä on silti ihastella :)

  ReplyDelete
 7. Osta perusnaulakko, maalaa pingispalloja eri väreillä ja tökkää naulakkoon.

  ReplyDelete
 8. matroskin
  : D

  maarit
  Hyvä tietää! Olen lukenut netistä, että myös Nykissä on halvemmat hinnat desing-kamalla jo dollarin alhaisen kurssinkin vuoksi. Mene ja tiedä ??
  Oh, sinulla on tuo!

  pipsa
  En ole nähnyt MOKO:n naulakoita mutta tarkoitus olisi piipahtaa ennen Joulua MOKO marketissa niin tsekkaan ;)

  nuttula, merruli
  Joo, nimenomaan kuolaamisesta tässä on kyse ;)
  En tiedä, hankitaanko tuota meille koskaan, haaveita on hyvä olla...

  ReplyDelete
 9. ARvaas mitä! Ostin tuollaisen meidän lapsille viime viikolla mokosta. Tosin House Docktorin mallia, lue: halpa kopio :-) Tosin ei se ilmainen ollut, maksoi jotain 45 euroa. Tykkään tykkään ja tykkään!!! Saadaan vähitellen lastenhuonetta laitettua ja tämä pääsee paraatipaikalle.

  ReplyDelete
 10. Voin pistää sulle kuvan mun omaan blogiin siitä, kunhan ehdin. Ja niin, saksalaisesta design nettipuodista meinasin itse alunperin tilata ton "aidon", mutta löytyi sitten se Mokon malli, joka on ihan oikeastikin kiva.

  ReplyDelete
 11. hannis
  Sinäkin Brutukseni! :D
  Täytyy tosiaan tsekata tuo MOKO:n naulakko.

  ReplyDelete