AikaansaannosTiedättekö tunteen, että kun ja jos vaikkapa on olemassa tuollainen lista,  jota pitäisi alkaa purkamaan jommasta kummasta päästä, tekeekin ihan muita asioita ?
Niin kuin esimerkiksi ompelee. Ja unohtaa, että nyt on enää kaksi päivää aikaa kaivaa se hääkutsu ja ilmottautua mukaan.

No mutta. Ei tämä pussukka ihan tarpeeton ole! Kun pitää ja on hyvä lajitella roskat, niin piti päästä kaikista muovipusseista,  joita roskiskaappi pursuaa, eroon. Tai siis tunkea ne jonnekin muualle missä ne eivät näy. Ei ollut paikkaa. Joten piti tehdä itse.

Kangas on täältä. Kumpaankin päähän ompelin nauhakujat. Alas laitoin kuminauhan, jotta muovipussit voi vain vetäistä helposti pois pussukasta kun niitä tarvitsee. Pussukan alaosassa on siis myös aukko. 

Ihan pieni, helppo ja yksinkertainen juttu. Ja hanat on auki pitkästä aikaa. Mietin, mitä seuraavaksi.

 

15 comments

 1. ooh, ihana pussukka, tuommoista meilläkin kaivataan, kun pussit sullotaan altaan alakaappiin, missä on roskiskin...ja sieltähän ne hyökkäävät aina kun kaappi aukeaa...vielä kun saisi tehtyä...tuo omakin "mitä pitäisi tehdä"-lista on aika pitkä... :)

  ReplyDelete
 2. Kiva pussukka! Ja kangas on kyllä niin ihana:)

  ReplyDelete
 3. Varmasti kätevä pussukka!

  Minun pitäisi ommella pieni kangaspussi pyykkipojille. Kun vain saisi aikaiseksi...

  ReplyDelete
 4. Kätevä pussukka, tuollaista mäkin tarvitsisin.
  Mukavaa viikonloppua :)

  ReplyDelete
 5. Onpas kiva pussukka! Tuo sinikukallinen kangas on aivan ihanaa, olen monta kertaa käynyt sitä ihailemassa.

  ReplyDelete
 6. Nuo listat voi kyllä olla avuksi, mutta sitten taas toisaalta... herkästi niistä tulee minulle sellainen olo, että "nyt ei kyllä ainakaan huvita tehdä mitään tuolta listalta" ja tulee sitten tehneeksi jotain muuta hyödyllistä tai vähemmän hyödyllistä, jonka tekemiseen / tekemättä jättämiseen ei liity mitään velvoitteita tai odotuksia. Kaunis ja käytännöllinen pussukka!

  ReplyDelete
 7. Oi, se on hieno! Kangas on herkku! Komppaan pipsaa tuossa "altaan alakaappi asiassa"..eli tarpeeseen tulisi meilläkin :)

  ReplyDelete
 8. Pussukka on kaunis!
  Ja tiedän tunteen, kun pitäisi tehdä tekemättömiä töitä ja alkaakin muuhun puuhaan. Niin tuttua.

  ReplyDelete
 9. Ihana kangas! Mulla on joku käsittämätön ompeluhimo, siis mulla, jonka kässännumba oli seiskalla 5!!!

  Nyt on vuorossa suuri tilkkutäkki ja mielessä pörrää jo hirmu lista seuraavista jutuista, joita vois tehdä. Suunnittelen jo kesäverhoja keittiöön...

  Pitäs vaan ehtii tehä mahd paljon ennen vauvelin tuloa, kun sitten ei varmaan ainakaan aluks ehdi. Kun on tuo toinenkin taapero. Vaikka luulenpa, että touhukkaana tyttönä nipistän aikaa vaikka miten vähästä, mä kun en osaa vaan olla! Aina vaan on jotain tekemistä!!!

  ReplyDelete
 10. Kiitos paljon kaikille "kehuista". Nuo Louise Loves kankaat on ihania, just oikeen vintagetyylisiä mun mieleeni. Nyt käperryn sohvaan kun lapsoset uinuu.

  -A-
  Tilkkutyöt on ihania! Tsemppiä :)

  ReplyDelete
 11. Ihana pussi, ja ihana koukku!
  minna

  ReplyDelete
 12. Kovin on hieno muovipussien uusi koti. Minulla on tämä projekti ollut juurikin to do-listalla kohta vuoden päivät. Syntyisiköhän se nopeampaan, jos ottaisikin sen pois listalta?

  ReplyDelete
 13. Eikö olekin mahtavaa, että joku näennäisesti pieni homma voikin osoittautua isoksi? Niin kuin sanoit, hanat aukeaa ja tuntuu että henki kulkisi erilailla. Niin se on pienestä kiinni :)
  Pussukka on todella soma. Ja kangas aivan ihanaa!

  ReplyDelete
 14. Mullekin käy AINA tekemättömien ja listattujen töiden kanssa just noin. Alankin tehdä listaamatonta, joka on PALJON mielenkiintoisempaa ja vähemmän tärkeää. Ja se kaaos kasaantuu edelleen ;D

  Onneksi minä ompelutaidoton sain tuollaisen pussukan lahjaksi Outilta. Ihana, kun olet osannut ja jaksanut tehdä tuollaisen kauniin itsekin.

  ReplyDelete