Wednesday, January 28, 2009

Kahvia

Pikainen postaus. Kuljin tänään ykkösen ratikalla Käpylästä Kauppatorille ja huomasin ikkunasta jotain kummaa. Kahvilan Kalliossa. Romanttisen sellaisen. Ihmeellistä. Ihana kahvila enkä ole ennen huomannut! Kuinka olen voinut missata tuon? Onkohan se uusi?

Illalla avasin uuden Trendin kotona kahvikupposen äärellä. Siinä oli juttu samasta kahvilasta! Hassua! Ja kaikenlisäksi kahvilassa myydään roinaa. Ja kahvilalla on nettisivut. Ja blogi! Pakkohan sinne on mennä. Kunhan tässä ennätän.

Ilman kuvaa. Tulin vain kertomaan tämän. Ja jos menette tuonne kannattaa varautua piipahtamaan vastapäiseen Wanhaan Kaarleen.

11 comments:

 1. Webbisivu näyttää lupaavalta. Toivotaan heille onnea ja menestystä!

  ReplyDelete
 2. Voi taivas! Uskomatonta! Molemmat! Osui kyllä niin kohdalleen molemmat.

  En asu Helsingissä, mutta tarpeeksi lähellä kuitenkin ja joudunpa tekemään excursion noihin kahteen esitteliisi ihanuuksiin PIAKKOIN!!!!!

  Kiitos näistä :D

  ReplyDelete
 3. Voi vau, aivan ihanalta näytti! Mikä tunnelma! Taas on muutama paikka lisää, missä pakko poiketa...:) Kiitos Niina!

  ReplyDelete
 4. Heippa, tiedänkin missä piipahdan kahvilla kun seuraavan kerran piipahdan Helsingissä :-)

  Blogiasi lukiessa tulee aina valtava "koti-ikävä". Asuin ilmeisesti samoilla kulmilla Käpylässä ja muutin tänne maalle reilut viisi vuotta sitten, mutta kaiho Käpylään jäi :-) Ykkösen ratikalla tuli huruuteltua usein, Käpylän Kuntoklubilla jumpattua ja Masurkassa käytyä ostoksilla...

  T: Leenamari

  ReplyDelete
 5. Kiitos aivan loistavasta vinkistä, tuo paikkahan näyttää täydellisen idylliseltä! Pitääpä päästä käymään!

  ReplyDelete
 6. Kiitos vinkistä, heti päästävä tunnelmoimaan tuonne! Tuolla voisi neuloakin kahvikupin lomassa.

  ReplyDelete
 7. Mutta tämäpä hauskaa! Nyt, kun enää käy Kalliossa kovin usein (ainakaan niin, että olisi aikaa vaellella siellä), en olisi varmaan aikoihin tuota huomannut - kiitos tiedosta!

  ReplyDelete
 8. Houkutteleva juttu kahvilasta sattui myös omaan silmään, enpä tajunnut että on Wanhaa Kaarlea vastapäätä, tonne täytyy piipahtaa pikaisesti.

  ReplyDelete
 9. Kiitos ihanasta vinkistä :)

  Linda

  ReplyDelete
 10. Raportti kahvilasta :)

  käväisinpä siellä eilen tsekkaamassa paikan. Idyllistä oli, kolme pöytää mikä tekee paikasta aika söden, ettei siis ole liikaa ihmisiä vaan hyvin inttiimi tunnelma. Vanhoja huonekaluja, ihania tyynykasoja sohvalla ja kaikin puolin mukava tunnelma. Siellä täällä oli vauva nukkeja ja täytettyjä/koriste eläimiä, ne ei minuun uppoa, mutta se olikin ainoa miinus. Ja ainoastaan käteinen käy, ainakin toistaiseksi. Tästä syystä en voi kommentoida leivonnaisia ym, kun oli juuri kolikot kahvi kupposeen, heh!

  Liikun itse vaunujen kanssa, kahvilaan oli jyrkät rappuset, ja melko kapea oviaukko, mutta mahduin juuri sisälle.

  Ystävälliset omistajat kertoivat että alkavat pitämään satutunteja lapsukaisille jonka aikana vanhemmat saavat sohvilla hörppiä kahvia ja rupatella, kuulostaa idylliseltä ;) lisäksi on kuulemma luvassa ompeluseuraa, suklaa tasting ym. Hauskoja tapahtumia siis! Niistä ilmoittelevat kotisivuillaan ja facebookissakin kuulemma heidän ryhmä johon kannattaa liittyä jos moinen kiinnostaa.

  Toivottavasti monet löytää kahvilan jotta moiset ideat pääsevät toteutumaan :)

  Linda

  ReplyDelete
 11. Linda
  Kiitos kommentistasi ja kattavasta raportista!
  Satutunnit kuulostavat ihanalta. En ennätä nyt viikonloppuna tuonne mutta jospa seuraavana ... tai mikäpä estäisi arkenakin poiketa :)

  ReplyDelete