Kuusi asiaaViikko vierähtänyt ja eihän täällä mitään ole tapahtunut. Latasin uuden ihanan taustakuvan täältä. Löysin ihanan nettikaupan,  jossa on tarjolla kaikenlaisia kauniita turhakkeita. Itselleni hankin nuo kynttilään tulevat siivet. Ja peuranpääkoukun sekä virkatun koiran. Täällä blogeissa on kiertänyt haaste,  jossa pitää luetella kuusi seikkaa itsestään. Jos niitä saisi olla seitsemän,  olisi viimeinen ehdottomasti yltiöpäinen heikkouteni nettikauppoihin. Olen kuin sulaa vahaa, niin heikko, kauniiden nettikauppojen sivujen auetessa eteeni.

1.Inhoan sotkua. Olen siivousfriikki. Tosin kaikki kaapit, laatikot ja korit ovat totaallisen sekaisin. Eli olen päällisin puolin siivousfriikki. Puoliksi friikki.

2.Olen tarkka siitä mitä lapsillani on päällä, että he ovat puhtaita ja vaatteet kans, kädet varsinkin. Hiukset pitää olla putipuhtaat ja hampaat kans. Tosin ei vielä vauvalla päde. Hullu mutsi siis. 

3.Olen tosi laiska. Sotii vastaan sitä että yritän aina urheilla ja liikkua kuin duracel-pupu. Tosiassa olen äärettömän flegmaattinen ja laiskanpulskea.

4.Miellytän muita. En uskalla sanoa vastaan. En töissä,  enkä kaveripiirissä. Olen aina muka samaa mieltä,  vaikka ajatuksissani olisinkin ihan eri mieltä. En vain halua aiheuttaa riitaa tai pahaa oloa. Miehelleni sanon kyllä vastaan ... miksiköhän ?

5.Pelkään. Pelkään että jotain sattuu lapsilleni, koko ajan on pelko niin sanotusti per *piip *piip *piip ssä.

6.Rakastan ruokaa. Syön ihan mitä vaan, paitsi pässin "niitä" ja kaloja perkaamatta. Olin joskus kasvissyöjä, mutta himoni kanaan ja kunnon pihviin aikuisiällä vesitti ideologian. Siksi elämäni on kai jatkuvaa kamppailua painonnousun kanssa.

Olisihan näitä lisää vaikka millä mitalla. Blogi kaipasi vain jonkun jutun kun edellisestä oli viikko aikaa. Toivottelen hyvät viikonloput kaikille ihanille.

*muokkasin hieman kuvia

12 comments

 1. Hei Niina,ihania vinkkejä!!Miten ihmeessä sait ladattua kuvan taustalle kannettavaasi? Tahtoo myös,mut kun ei osaa!!terv.Tiina

  ReplyDelete
 2. Oi mikä ihana putiikki! Kiitos vinkistä. Tuo peuranpää on ihan sairaan hieno :)
  Mä olen muuten ihan samanlainen, tuosta oman mielipiteen sanomisesta. Jos en tunne ihmisiä kunnolla, en oikein osaa sanoa eriävää mielipidettäni. Pelkään, että joku loukkaantuu. Tyhmää. Mutta ihanaa, että joku toinenkin on samanlainen :P

  ReplyDelete
 3. Voi että on ihania juttuja, ja kiitos oivasta linkistä! Minäkin tunnistan tuon turhan myötäilyn itsestäni, toisaalta olen huomannut jatkuvaa parannusta asiaan mitä enemmän ikää tulee.

  ReplyDelete
 4. Enkelinsiivet eivät ole mielestäni lainkaan turhat! Samantyylisiä on ollut myynnissä Ruotsissa Pandurohobbylla.

  ReplyDelete
 5. Niin tuttua. Tunnistin itseni tuosta sinun listasi ensimmäisestä kohdasta. Meilläkin kyllä on paikat ojennuksessa ja tykkään, että pitää olla siistiä, mutta kaappeihin ei kannata meillä kurkkia :D Mutta siihen tulee nyt muutos. Ainakin toivon niin. Näin päätin vuoden vaihteessa....

  Samaistun myös tuohon nettiputiikkiaddiktiin. Joten kiitos vinkistä!

  ReplyDelete
 6. Tiina
  Mä en käsitä vai olenko vain jo niin uninen etten enää löydä -sivuilla oli ladattavia ilmaisia taustakuvia, nyt en tosiaan niitä siellä missään enää näe. Mutta siis yleensä lataan ihan painamalla samanaikaisesti ctrl-näppäintä ja "hiirtä" ja sit avautuu valikko missä on kohta "käytä taustakuvana" tms. ja sitä sit vaan klik klik ...

  Inka
  Joo, niin on! Paitsi että ois pitänyt pestä se ennen kun rupesin mallaamaan seinään. Sotki jollain mustalla pölyllä tapetin :/
  Näkyy kuvassakin.

  Sanctuary
  Totta, ikä alkaa parantaa mutta vielä pitkä tie siihen että aina sanoisi oman mielipiteensä eikä myötäilisi.
  Oon semmonen kaikki käy ookoo tyyppi vaikka ei aina oiskaan sitä mieltä.

  Anne-marie
  Kiitti vinkistä :)

  kukkarullamaaria
  Juu, tosiaan ... älä avaa meillä vaatekaappien ovia ... sinne on tungettu vaikka mitä PIENTÄ KIVAA :D
  Jessus, huh. Minulla on kaapin siivous listallanikin.

  ReplyDelete
 7. Tää oli oikein kiva postaus :) Meissä on paljon samaa, joskin mun siivousfilosofia mahtaa olla hieman boheemimpaa sorttia.. (Sikäli päinvastoin, että meillä kaapit on siistit - lakanakaappi on mun erityinen fiksaatio - mutta muuten kamaa äjelehtii ympäriinsä..)

  Hyvää viikkistä, Niina!

  ReplyDelete
 8. Nyt menee ihan ohi aiheen, mutta etkö sinäkin ole pionien suuri ihailija?
  Ostin nimittäin tänään tämän vuoden ekat pionit! :D

  ReplyDelete
 9. Minun ei näköjään tarvitse listata Villa Kanervaan omaa kuuden listaa, kun 5/6 löytyy jo täältä. Linkitän vaan suoraan Niinan unelmiin, jotta lukekaa täältä! :D

  ReplyDelete
 10. Kivat jutut! Olen käynyt noita samoja koiria ihastelemassa jokusen kerran :)

  ReplyDelete
 11. Voi kun minakin saisin aikaiseksi kivan muovipussipussukan... Enpa usko etta saan. En ole edes viela ommellut Siennan verhoja. Kangas on ollut jo yli vuoden.

  ReplyDelete
 12. Mä en tiennytkään että ideologia oli vesittynyt..??!! :D
  minski

  ReplyDelete