Monday, January 26, 2009


MatkallaMatkalla me nökötettiin autossa. Välillä huudettiin. Monta tuntia. Lasketeltiin. Tuntikausia. Paitsi minä, joka pidin pienimmäiselle seuraa. Lunta riitti. Ja pakkasta. Ja paljon kivoja kavereita pitkästä aikaa. Oli niin kotoisaa kuulla tuttua puhetta ja naurua. Vaikka itse en seudulta olekaan,  on mieheni ystävistä tullut minullekin niin kovin rakkaita. 

Kuitenkin, kun palasimme eilen kotiin. Oli nämä seudut vastassa. Koti. Oma tuoksu ja oma peti. Ihanaa. Monen autossa nökötetyn tunnin jälkeen. Pienen Lotan kanssa tulee omat kulmat ja kaikki kulmakoulujen jengit tutuiksi. Mummot ja naapurit. Postitädit ja jakajat. Kaupan kassat. Ajatella, täällä isossakin kaupungissa.Tuliaiseksi sain mojovan flunssan. Makaan sängyssä, niistän, katson telkkua, bloggailen, tuhisen ja juon lämmintä. Ihana, ihana mies pitää vapaapäivää,  jotta minä saan sairastaa rauhassa. Hoitaa vauvaa. Toinen flunssa jo tänä vuonna vaikken minä yleensä sairasta koskaan! 

5 comments:

 1. Olipa kiva kirjoitus ja kodikas tunnelma! Matkailussa on usein parasta kotiinpaluu - tai ainakin sitä näin vanhemmiten on alkanut arvostaa ;-)) Voi kun tyttö on söpö!

  Meidän nettisivuilla on pieni arvonta, käys kurkkimassa, jos ehdit (www.bullerby.fi)

  ReplyDelete
 2. Moikka Niinuskainen!!!
  Tässä välissä huikkasen vaan,että ojennan sinulle tunnustuksen,haeppa se taskultani,kun kerkiät!!!!
  Suloinen tuo sinun tyttäresi!!!<3

  ReplyDelete
 3. Kiitosta vinkistä, piipahdin jo ihanaisessa Bullerbyssä :)

  Katinkainen, Kiitosta vaan !

  ReplyDelete
 4. Moikka!

  Minäkin olen hirveä kotihiiri, en malttaisi nykyään millään lähteä kotoa minnekään! En olekaan malttanut olla yhtä yötä kerrallaan pidempään poissa uudesta kodistamme :)

  Tulee aivan hirveä stressi, kun lähdemme mieheni vanhemmille yhdeksi yöksi, kun pitää ottaa lasta varten niin paljon mukaan. Kohta kun vielä vauva syntyy, niin suostunkohan edes lähtemään minnekään... Kotiin on aina niin ihana tulla!!!

  ReplyDelete
 5. -A-
  Teillä onkin niin suloinen koti, ymmärrän, että viihdyt siellä :)

  ReplyDelete