Sain eilen Essuntaskusta haasteen. Minun pitää kertoa viidestä asiasta, joista olen riippuvainen.

1. Miehestä. On kivaa kun on joku jolle jäkättää ja spekuloida maailmanmenoa. 
2. Lapsista. Onhan ne tahmatassut aika veikeitä. Esikoinen oli eilen naapurin mukaan pomppinut taloyhtiömme parkkipaikalla jonkun auton katolla -jee. Kyseessä on kai hylätty vanha romu, mutta silti. On hauskaa olla riippuvainen lapsista. On ihanaa kun on lapsia. Hermothan tässä joskus palaa mutta kaikenkaikkiaan olen heistä kovin riippuvainen ja he minusta.
3. Liikunnasta. Ulkoilu on aina pakko suorittaa paitsi kuumeessa. Tämä on kai päivänselviö jos minut tuntee.
4. Tarvitsen myös omaa aikaa. Minä tykkään mennä ja vipeltää yksin.
5.Olen riippuvainen päivän rutiinista. Herätys, kahvi, lehti. Väliunet vauvan kanssa ja telkusta samalla Syteen ja saveen tv-sarja. Imurointi, tiskit koneeseen, pyykit, pukeutuminen. Ulos lenkille. Jne. Joka päivä ihan sama rytmi. Samaan aikaan. Samat jutut. Silti, se on nautinnollista.

Lotta yllätti nukkumalla kokonaisen yön ilman herätystä. Kymmenestä puoli yhdeksään aamulla. Kuinkahan tätä juhlistaisi?
Munkkikahveilla? Itsellä flunssa ei kun pahenee. Vaikka yksi nukkuu, minä heräilen niistämään ja yskimään. On just tätä. Kun olisin saanut kunnon unet on sitten flunssa päällä.

Kuvassa on ihastuttava Mailegin Prinsessa ja herne. Meidän Lotta sai sellaisen joulupukilta! Täytyyhän sitä jo leluja olla. Pian nelikuisella.

7 comments

 1. Koolle olen haaveillut tuota prinsessa ja herne -lelua. Vaiko itselleni? ;D

  Tunnistan itsestäni myös tuon rutiiniriippuvaisuuden ja oman ajan tarpeen.

  Pikaista paranemista!!

  ReplyDelete
 2. Tuo prinsessa ja herne-lelu on minulla ostoslistalla... Jossain vaiheessa:)

  Minustakin rutiinit on kivoja. Ja lapsille ne on turvallisia. Välillä on kyllä kivaa poiketa niistä.

  ReplyDelete
 3. Ai niin, yritähän päästä pian kuntoon!

  ReplyDelete
 4. Minäkin olen jo monta vuotta haaveillut tuosta prinsessasta herneineen ja KUOLEN kateudesta, että teiltä se löytyy :)

  Kuolen myös kateudesta rutiiniesi suhteen.. Olisi ihanaa pystyä samaan! Tule meille super-nannyksi laittamaan meidän rutiinit kuntoon :D

  ReplyDelete
 5. Mulla lista olisi muuten sama, mutta tuo liikunta puuttuu. Sen kun saisi riippuvuuslistalle, niin olisin kovin ylpeä.
  Tuota prinsessa ja herne-lelua olen kanssa pitkään ihaillut mutta olen ajatellut sen olevan tytölle vielä turhan "pieni". Ehkä tuo kolme-vuotias onkin siihen just väärässä vaiheessa - ei enää tarpeeksi pieni mutta ei ihan tarpeeksi iso vielä sillä leikkimäänkään. Mutta joku päivä kyllä!

  ReplyDelete
 6. Mulla on myös ollut kyseinen prinsessa ja herne jo pidemmän aikaa hankintalistalla. Vähän niinkuin Pepille, mutta pikkuisen myös itselle:) Ihan pöljää siinä mielessä, että kyseistä leluahan on ollut meillä Putiikin valikoimissa useampaankin kertaan, mutta edelleenkään sitä ei meillä ole. No, suutarin lapsella ei ole kenkiä:)

  Ilman rutiineja ei tulisi elämästä mitään. Ne on oltava tai kaikki menee plörinäksi ja oltaisiin kuin Ellun kanat. Siis meillä ainakin oltaisiin ja joskus ollaankin:)

  ReplyDelete
 7. Vaikka mun lista olikin vähän erilainen, niin voisin allekirjoittaa kaikki sunkin listaamasi kohdat :)
  Rutiinit on mullekin pop. Poika tosin tekee kaikkensa romuttaakseen ne :D Pliis, koska se alkaa nukkua niitä kuuluisia piiiitkiä päiväunia?! Ei varmaan koskaan, heh..

  ReplyDelete