Vernerin huone

Projekti alkamassa. Katselin Tapettitalon sivuilla viisikymmenluvun tapettimalleja ihan sillä silmällä, jos laitettaisiin pojan huonetta uusiksi vähän niin kuin talon hengessä. Löysin tuon ylläolevan sinisävyisen. Se olisi aika hauska, Jukka Pellisen suunnittelema Bownet. Ei värikäs tällä kertaa, mutta jotain pientä jujua kuitenkin. Myöskään sängyn peitettä ei tarvitse alkaa vaihtamaan, vaan vaaleansininen sopii tämän kanssa paremmin kuin hyvin. Verhot, lamppu ja Pikku prinssi-taulu menevät nyt menojaan.

Pointtihan on se, että poika täyttää kesäkuussa yhdeksän ja huone näyttää edelleen pienen pojan kamarilta. Vaikka jätkä on iso! Pitää alkaa puuhiin.

Joku hannaa vastaan. Jotenkin tykkään huoneesta ja sen värikkyydestä. Vaikkakin tapettivuodat leikattiin aikoinaan päin pyllyä ja kuvionkohdistus ei ole jokapaikassa ihan niin justiinsa. Olisitte kuulleet sen, kun meitä silloisessa rempassa auttamassa ollut sukulaismies kiroili asialle. Ja hän kun on nimittäin ihan ammattimies. Samainen kävi laittamassa Kirsikkapuun meidän eteiseen ja se on ainakin kohdistettu oikein. Ja taitaapa hällä taas puhelin kohta pirahtaa, että täällä Käpylässä olisi jälleen näitä pieniä tapettihommia ;)

Ajatuksista olisi päästävä hommiin. Katsotaan josko otettaisiin joku päivämäärä jota kohden ... Miltä kuulostaisi valmista 8.6 mennessä jolloin on Vernerin 9v. synttärit ?

10 comments

 1. Mukavaan puuhaan olette siellä pikku hiljaa ryhytmässä! Tottahan se on, että jossain vaiheessa kun ikää tulee sitä on pakko vähän katsoa lapsen huonetta toiselta kantilta... Tuo vilauttamasi tapettimalli on varmasti livenä oikein toimiva, neutraali mutta tosiaan jujukas. Tuohon cowboy-kuosiin en edelleenkään voi kyllästyä!

  ReplyDelete
 2. Jaahas,
  että tapiseeraamishommat
  pitäisi olla valmiina
  kesäkuuhun mennessä!?
  Olisikohan se kuitenkin niin,että tämä mietintäprojekti päättyy vasta toukokuun viimeisellä viikoilla ja härdelli alkaa täysillä viikkoa ennen h-hetkeä!!!?
  Kummasti viime tipassa sitä puhtia riittää ja valmista tulee vauhdilla-kun on pakko...=O)
  Kesäkuuhun on aikaa!!!
  Pitäisköhän minunkin ryhtyä miettimään kuopuksen tapettitilannetta!?
  Täyttäähän tuokin heppu sen yhdeksän ja aikoinaan valittu tapetti on aikasta hempeä..
  Äidin makuun kyllä,
  mutta onkohan enään pojan!?
  Täytynee ihan kysyä!!!
  Mukavia liisteröintihetkiä ja listojennaputtelutuokoíoita
  -sitten aikansa...
  Me saimme juuri viimeisen listan paikallensa aulasta...
  Ja nyt jo tähyilen seuraavaa tapetoimiskohdetta!!!=O)
  Työthän ei tekemällä lopu!!!
  Ja naisilla ideoita riittää....

  ReplyDelete
 3. Kesäkuuhun on kivasti aikaa. Ehtii pitää vaikka jonkinsortin luovia taukojakin välissä. Meillä on kahden pienimmän huoneessa Kiurujen yö ja tytön huoneessa Vadelma. Molemmat on hankittu Tapettitalosta. Ollaan tykätty mahdottomasti.

  ReplyDelete
 4. Ei kun viivytelkää vain rauhassa tekin viime tippaan ja viikkoa ennen synttäreitä alatte tapetinvaihtohommiin. Tai siis se sukulaismies alkaa ;D

  Isäni ei suostu tapetoimaan yhtään vuotaa, jos pitää jotain kuvioita kohdistella. Ja hänkin on sentään ammattilainen :D

  ReplyDelete
 5. Kivat värit tuossa huoneessa nykyiselläänkin. Uusi tapettimalli on myös kiva, varmasti sellainen poikien makuun ja helppo yhdistellä muita kuoseja tuohon. Meillä on edessä tapetointia pikapuoliin makuuhuoneessa ja siellä sitä riittääkin kohdistelemista ja haastetta muutenkin, kun katto laskeutuu vinosti...

  ReplyDelete
 6. Ei Pikku Prinssi ole pikkukakrujen juttu, eihän??
  nimimerkillä Haluis sen poikien huoneeseen;)
  Olisin ostanut Pikku Prinssi julisteen kun viimeksi kävin Hesassa..öö..oisko vuosi sitten??, mutta se oli putiikista just silloin loppunut.
  Mutta Pikku Prinssi fani on kyllä äiti, ei pojat, joten...
  Tuo tapetti on varmasti kiva.

  ReplyDelete
 7. Uudessa Dekossa on Minna Parikan koti, jossa on Kidstonin Cowboy-tapetit. En vaan itse osaisi asua niin riehkkaiden seinien kanssa pitkään. Nykyäänhän on jotain tarratapettiakin, jonka saa irrotettua, jos kyllästyttää.

  ReplyDelete
 8. Tuota samaista Tapettitalon tapettia harmaana joskus haaveilin keittiöön. Sanomattakin lienee selvää, että kyseinen seinä on vieläkin tapetoimatta, kun se on niin viheliäistä hommaa.

  ReplyDelete
 9. Pikku prinssi -taulun ottaisin kyllä ihan itselleni! Se on jännä, miten jossain vaiheessa alkaa pitämään lapsellisista jutuista, esim. sadut, uudestaan, tai antaa itselleen luvan tykätä taas niistä.

  Lamppu on muuten hurjan hieno!

  ReplyDelete
 10. Joo, voi olla vaikeaa luopua Pikku Prinssistä... poika tahtoo futisjulisteita seinään ja ainoa fiksu tapa on laittaa niihin jotkut kehykset tms. ripustusviritys. Että uskon, vaikka en tahtoisi, Pikku Prinssin katoavan jemma nimiseen paikkaan ... mutta katsotaan :)

  Kiitti kommenteistanne! Palattiin reissusta ja kirjoittelen lisää tässä joku pvä.

  ReplyDelete