Aamu


On olemassa aamuja kun ei vain lähde käyntiin. Istuu vaan kylpytakissa ja tuijottaa eteenpäin. Tukka on yhtä sotkua.Yön yli sykeröille kietoutunut hiuslenkki on irroitettava repien, sen tiedän. Suussa hapan kaamea maku. Sänky on vauvanpuklia täynnä ja petaamatta. Eteisessä on jokapuolella sitä paljon puhuttua kuraa ja rapaa. Villasukat on huonot, pistelevät. On kylmä. Kahvi on pahaa ja kylmää. Pyykit roikkuu tiellä. Kaikki, joiden kanssa kommunikoida normaalisti, ovat "paenneet paikalta". Istuu ja tuijottaa eteenpäin. Ei tiedä mistä aloittaisi. Ja kuinka lähtisi käyntiin. Sillä tiedän, että käyntiin lähtiessäni minua on vaikea pysäyttää. Tässä kauniita kuvia Toastilta. Juuri tähän aamuun. 

Radiosta kuuluu naisääni,  joka laulaa baby baby baby, spend your time on me, please baby ...
4 comments

 1. Oh... Believe me, I know.. Mulla sattui vaan eilisen illan kohdalle vastaava olo. Nyt 8km juoksulenkin jälkeen olen elossa, vaikka jumissakin. Tsemppiä, voimia ja lepoa sinne!

  ReplyDelete
 2. Olet tainnut olla meillä viettämässä aamua :D Ainoastaan ne vauvanpuklut puuttuvat.. ja nekin vain toistaiseksi..

  Lasken sen päälle, että elämä voittaa kohta, kun aurinko paistaa aamuisin ja pääsee nauttimaan aurinkoisista aamukahveista. Silloin ainakin kurat ja talvivaateläjät ovat kadonneet eteisestä eikä villasukat enää pistele jalkoja.

  ReplyDelete
 3. Noita päiviä vaan sattuu olemaan aina välillä, myös meillä työssä käyvillä äideillä. Pahinta on kun on kova kiire ja aamu ei lähde kenelläkään käyntiin.
  Onneksi koko ajan mennään kohti kesää ja valon määrä lisääntyy.

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia - tuo neulottu talja kissan alla on huippu!

  ReplyDelete