mini rodini !Inkan blogista muutama päivä sitten bongattu. Olen hiplaillut mini rodinin vaatteita lastenvaateliike Seimessä mutten ennen missään näin virtuaalisesti. Ja pitihän se sitten kuvissa olevat vaatekappaleet hankkia. Robottipaita on hauska varsinkin kun siinä oli koko myös pojalle! Nykyään on NIIN vaikea löytää kivoja vaatteita pojalle. Tai sanotaanko vaikka, että työn ja tuskan takana.

Vernerille on muutenkin hankalaa hankkia vaatteita. Kavereilla ja koululla on suuri merkitys. Se mitä hän haluaa, sotii minua vastaan. En niinkään välittäisi skeittihuppareista, semmoisista suurista lököttävistä. Niiden huppujen alla lurkkivat antavat jotenkin epäilyttävän kuvan itsestään. Semmoisen tunteen, että "mitä pahaa nuo ovat tehneet, kun piiloutuvat huppujensa alle?"

En tiedä mikä David Beckham pojasta kasvaa kun tukan ja vaatteiden pitää nykyään olla niin justiinsa. Jopa futisharkoissa. Onneksi näitä hauskoja äidin kotiin raahaamia vaatteita pidetään kyllä sitten nuhjuvaatteina kotosalla. Viikonloppuisin.

Miehen mukaan tämä kaikki on minun syytäni. Hössötän kuulemma vaatteista ... 

Kuvat: mini rodini

3 comments

 1. Meilläkin 9v. poika tahtoisi traktoripaitoja, dinosauruksia, monstereita, mutta koot yleensä loppuvat tohon 116cm ja pitkä raajaaisella pojalla pitäisi olla koko 140cm.
  Pitääpä mennä katsomaan noita "rodineja"!

  ReplyDelete
 2. Joo, ilahduin kun tuota kuvassa olevaa robottipaitaa löytyi koossa 140/146 ! Meilläkin tänä vuonna 9-vuotiaalla on nyt käytössä koko 140.

  ReplyDelete
 3. Iik! miten ihania! Minäkin sorrun mitä luultavimmin tuohon robottipaitaan ja tuo haamukin on ihan yli-ihana. Kivoja mekkoja näkyi olevan myös:)

  ReplyDelete