Neljäs kuva neljännestä albumistaNäitä on ollut mielenkiintoista seurata. Otetaan neljäs kansio/albumi koneelta ja sieltä neljäs kuva. Omalle kohdalleni osui kansio häämatkaltamme 2006 Mauritiukselle. Neljäs kuva oli miehestäni ja sitä minulla ei ole lupaa, eikä haluakaan julkaista. Otin sen sijaan neljännen toisesta suunnasta. Neljänneksi viimeinen kuva neljännestä albumista.

Voi kuinka mieleni tekisi jonnekin matkalle!
3 comments

 1. Moi Niina! Nyt mä sen aloitin, oman blogin! Käypä kurkkaamassa ja muutkin on tervetulleita!!! Toivottavasti se nyt sit näkyy, kun olen vasta aloittelija...

  Minä myös haaveilen ja haaveilen matkustamisesta. Nyt saankin vain haaveilla, seuraavaan kertaan varmaan menee aikaa. Kuvasi on ihana!

  ReplyDelete
 2. Ihana kuva - kuin postikortti!

  Ja minä se edelleen nautin, kun ei tarvitse mihinkään matkustaa, mutta varmasti matkailunkin aika taas tulee. Odotan eniten, että lumet sulaisi ja kevät alkaisi puskemaan esille. Krookuksia, narsisseja, tulppaaneja!

  Jos huomenna on aurinkoinen päivä, puen paljon päälle, keitän kahvit ja raahaan tuolin ulos. Eli lumihankikahvit tiedossa!

  ReplyDelete