Pitkiä pellaviaaaaaaaaaaa!Hauskaa laskiaista blogini lukijoille. Käpylän Taivaskalliolla järjestettiin jälleen laskiaisrieha. Mäki on hurja ja mäessä monenmoisia pikku vipeltäjiä. Minulla jäätyi varpaat, en muistanut varautua kunnolla. Tuuli oli kylmä! Verneri metsästi myös leijonia! Hei varokaa!

Just kun pääsimme mäenlaskun jälkeen kuumaa mehua jonottamaan se loppui. Ja niin loppuivat myös laskiaispullat. Mälsää.

Muistan kuinka muutama vuosi takaperin laskimme Vernerin kanssa Taiskin karmeimmasta mäestä pienellä muovisella rattikelkalla. Piti antaa vaan mennä. Takaa tuli porukkaa putkessa ja mäki oli täynnä hyppyreitä. Selvittiin mutta kyyti oli kovaa! Nyt otettiin hieman rauhallisemmin eikä menty siihen kaikista hurjimpaan mäkeen.


5 comments

 1. Mekin käytiin pulkkamäen vieressä, mutta lapset eivät olleet mukana. En saanut niitä raahattua mukaan, eivät siis vain halunneet. Ihme sakkia. Käytiin Nannan kanssa kahvittelemassa Bastvikenin kartanolla ja siellä samaan aikaan oli menossa tuo laskiaisrieha. Hyvää hernekeittoa tuli kyllä syötyä.

  P.S: Jos olet westiestä / westie-kasvattajista kiinnostunut, niin laitas meiliä vaikka suoraan, voin vinkata vähän lisäinfoa miten sellainen "namupala" saadaan helposti. Niitähän ei välitykseen oikeasti tule koskaan ja pentu täytyy varata melkeimpä ennen syntymää. Ainakin kandee olla kasvattajaan yhteydessä. Lisäksi mulla yksi tosi hyvä russelikasvattajakontakti :-)

  Emailin löytänet A.H:n sivuilta!

  ReplyDelete
 2. Moi! Ja kiitos eilisestä! Julsku tykkää hirveesti niistä Mailegin kärryistä, laittaa kaikki muumitalon muumit niihin kyytiin ja raahaa niitä minne meneekin.
  Mekin käytiin tänään laskee mäkeä! Tekis kyllä mieli laskiaispulliakin...

  ReplyDelete
 3. Mukavan kuuloinen laskiainen teillä ollut. Tuuli oli tänään todella kylmä, hyrr. Onneksi itse varustauduin. Me vietimme laskiaista tasaisella - meren jäällä.

  ReplyDelete
 4. Hannis
  Meilläkin on ajoittain ilmassa tuota "haluattomuutta"... jos sen noin voi sanoa. Asiassa auttoi se, että Verkun kaveri tuli mukaan. Verkku ei olisi halunnut ottaa ensin stigaa mukaan ollenkaan koska sen ohjaus on vähän rikki. Kiukutteli sitä tossa pihalla. Itse olin siin' vähän että haloo, kun ei halua pulkkaa eikä kelkkaa laskiaisriehaan. Otin sen sitten itse mukaan ja kelpasihan se sitten paikanpäällä kun poika näki miten hauskaa muilla on mäessä ... meillä noi lähtemiset on ajoittain yhtä tuskaa. Tuntuu, että Verneri tekee tikusta pahaa mieltä joka kerta. Aina joku asia on huonosti tai väärät vaatteet , kengät pienet tms. keksii jotain ja kohta huudetaan koko porukka toisillemme kun kiukku tarttuu...
  Kuuluu ikään ? (kaiken aikaa :D ? )
  Hannis ihana, tottakai olen kiinnostunut kasvattaja kytköksistä. Palaillaan asiaan tässä piakkoin.

  -A-
  Etkai sinä enää laskenut? :D Hihhh... et ainakaan masullasi ...

  Tuatara
  Kiitos kommentistasi! Tekin tykkäätte siis tepastella jäällä? Ihme sakkia ! :) :) hihhh. Mua vaan pelottaa.

  Pauliina
  Kiitos paljon kommentistasi. Kivaa meillä olikin!! ;)

  ReplyDelete