Friday, February 13, 2009

YstävänpäiväInnostuin ompelemaan pari isoa löhötystyynynpäälistä olohuoneen sohville. Hankin sisätyynyiksi ihan vaan Familonit Etolasta. Olivat eilen illalla jo ahkerassa käytössä kun katselimme mieheni kanssa jotain ö-luokan jännitysleffaa telkkarista ja mieheni nukahti. 

Ihanaa, ettei meidän perheellämme ole tänään mitään ohjelmaa. Ei yhtään ainoatakaan  jalkapalloturnausta ei sovittua kyläilyä, ei mitään. Ja se laittaa mielen hymyilemään. Jos vaikka oikein pitkälle kävelylenkille ja jonnekin syömään. Saisikohan jostain vielä blinejä? Ja jos vaikka joku leffa illaksi. Tässähän tätä taas onkin. Korkataan hiihtoloma ensin sillä, että missäs mun villasukat onkaan ...

I  H  A  N  A  A       Y  S  T  Ä  V  Ä  N  P  Ä  I  V  Ä  Ä 

11 comments:

 1. Ihanan näköinen tyynynpäällinen! Eilen illalla olin ystävän kanssa syömässä ja todettiin, että onpas tänä vuonna tosi monessa paikassa tarjolla blinejä, eli eiköhän onnaa! Ihanaista ystävänpäivää!

  ReplyDelete
 2. Hyvää Ystävänpäivää! Kivat tyynyt ja niin ihana tuo edellisen postauksen sydänkuva....

  ReplyDelete
 3. Tosi kaunista kangasta olet taasen valinnut:) Taidettiin muuten katsella samaa leffaa;) Mukavaa ystävänpäivää!

  ReplyDelete
 4. Ihanaa kukkakangasta!

  Olen käynyt ihastelemassa teidän keittiötä koska meille tulee samantyyliset kaakelit :)

  ReplyDelete
 5. Hyvää ystävänpäivää, Niina! Nautiskelkaa ohjelmattomuudesta.

  ReplyDelete
 6. Kiitos kommenteista!

  Ei päästy syömään mihinkään kun ei ollu varausta! Ehkä liian myöhään liikkeellä, käytiin kaupungilla ensin hieman ostoksilla niin aika vain kului. Vauva oli lopulta nälkäinen ja ulkona ihan tajuttoman kylmä tuuli ja parkkipaikat kortilla joten käytyämme kolmessa paikassa autolla ristiin rastiin kuulemassa "ei oo tilaa" lähdimme kotiin. Haimme pizzaa, siideriä ja patonkia. Sytytimme olohuoneen täyteen kynttilöitä, jazzia soimaan ja tadaa! Meillä oli oma ravintola !! Tanssikin kävi :) :)

  ReplyDelete
 7. Oikein ihanaa ystävänpäivää. Löhötyynyt kuulostavat ja näyttävät hyvältä! Mikään ei ole mukavampaa kuin kaivautua pehmeään sohvannurkkaan ja vaikkapa miehen kainaloon siinä sivussa ja pistää hetkeksi muut ajatukset tauolle. Mussuttaa jotain hyvää ja nauttia olostaan.

  ReplyDelete
 8. Täällä etelä-pohjanmaalla hiihtoloma alkaa vasta viikon päästä. Vielä arkea hetken verran edessä. Tyynyistä tuli varmasti oikein nätit ja pehmeät. Minäkin kaipaisin sellaista innostusta uudistaa olohuonettamme.

  ReplyDelete
 9. Meilläkin oli pizzalauantai! Kuten lähes joka lauantai, kun mieheni haluaa pitää lauantaiperinteet: sauna ja pizzaa. Hänen lapsuudessaan oli kuulemma näin.

  Ja loppuilta sitten vierähti poppareita dippaillessa kynttilänvalossa... Nimimerkillä "olen kohta pulassa tän levenevän ahterini kanssa! ;)

  ReplyDelete
 10. Kiitos kaikille ihanaisille ystävänpäivätoivotuksistanne!!! <3

  ReplyDelete