Monday, March 9, 2009


Tavaroita ja asioita joita rakastan sisustuksessa :
1

Korit. Niitä pitää olla ja paljon. Jos saisin päättää, niitä olisi ihan joka puolella. Suunnittelen taas korin hankintaa. Joo-o. Lotan pikkuleluille. Yksi pikkukori tarvittaisiin myös pöydälle. Kyllä vaan! Yhden suuren kangaspussilla vuoratun olen jo tilannut Brukalta, Papagenan kautta,  valkoisena eteiseen. Yksi sellainen minulla jo onkin,  mutta tarvitsen toisen. Niinpä niin. Rottinki on muutenkin kiva osa sisustusta.

Pyykkikorina meillä on tällä hetkellä aikoinaan Ikeasta hankittu suuri pyöreä kannellinen rottinkikori. 

Hyvä pyykkikori-idea on myös vanha metallinen korkea verkkoroskis kannella, joita yhteen väliin näki talojen pihoilla. Siihen sitten vaan voisi ommella valkoisesta kankaasta sisäpussin. Shabby! Tiedän muuten paikan missä on autiotalo ja pihassa tuollainen roskis. Unohtui pihistää se viimeksi mukaan ... mutta ehkä jonain päivänä.

15 comments:

 1. Korit on kyllä ihania! Heheh, itselläni karkasi jossain vaiheessa korien hamsraaminen ihan lapasesta ja karsin niitä sitten kovasti. Nyt tuntuu, että voisihan niitä enemmänkin olla. Etenkin sellaisen kauniin pyykkikorin puhtaalle pyykille tarvitsisin...

  ReplyDelete
 2. Minäkin rakastan koreja ja meilläkin on niitä kaikkialla. Kaikkiin ei ole edes riittänyt tavaraa, mutta ovat toki kauniita ihan tyhjilläänkin. Itse pidän valkoisista ja tummista, sellaiset "pyökinväriset" ei miellytä. Vielähän tänne muutama mahtuisi...

  ReplyDelete
 3. Nuttula
  Tiedän kyllä mitä tarkoittaa kun jokin karkaa lapasesta :D
  Itse olen pyrkinyt nyt laittamaan tässä kuluva vuonna stopin kaikenmaailman nettitilauksille. Olen onnistunut ihan ookoo. En vaan tarvitse yhtään mitään ylimääräistä kamaa enää roikkumaan seinille tai yhtään mihinkään :D Alkoi ihan ärsyttämään rauhaisaa mieltäni, kun koko kämppä pullisteli roinaa.

  -A-
  Blogisi nimikin jo viittaa siihen että pidät paljon valkoisesta! :) :)
  Meillä on noita pyökinvärisiäkin. Pidän kaikenlaisista koreista. En ehkä mustista kuitenkaan jos pitää karsimaan alkaa, hih!

  ReplyDelete
 4. Mutta kyllähän koreja olla pitää?!? Säilytykseen. Näin niitä itselleni perustelen. Ja miehelle. Tuo silityslautakuva on hieno. Mistähän löytäisi tuollaisen puisen silityslaudan...Ja lisää tilaa?!

  ReplyDelete
 5. Korit on ihania. Minun pitäisi hankkia keittiöön muutama lisää.

  ReplyDelete
 6. Olipas mielettömän inspiroivia kuvia, thänks! Minäkin rakastan koreja... Niitä onkin täällä aika paljon, jonkun mielestä ehkä liikaa;)

  ReplyDelete
 7. Täällä kans yks korifani.

  Luultavasti tämä on aivan yleinen oire naisten keskuudessa. Sinikka Nopolakin nimittäin kirjoittaa:
  "Moni länsimaisen kulttuurin piirissä elävä nainen on hulluna koreihin. Niitä on lattialla, kaapeissa, piironkien päällä, ikkunalaudoilla. Niitä on erivärisiä - ruskeita, pinkkejä, ruohonvihreitä, valkoisia - ja niiden muoto vaihtelee pyöreästä soikeaan, nelikulmaisesta pitkulaiseen. Niiden sisällä on lehtiä, lankakeriä, tilkkuja, koruja, käyntikortteja, hammastikkuja tai kissoja."
  Ihan oikeaan on Nopola osunut - jälleen kerran! :)

  ReplyDelete
 8. Juupajuu, korit ovat ihania. Itse olen etsinyt kivaa ja sopivan kokoista pyykkikoria. Meillä on muuten tuollainen silityslauta :)

  ReplyDelete
 9. Heips, Netta ihmetteli mistä saa puisia silityslautoja, Ikeasta :) niillä on tosi kiva malli!

  Itse en vaan ole saanut miestäni ylipuhuttua että tarvitsemme uuden...

  Linda

  ReplyDelete
 10. Voi miten kauniita kuvia!!!
  Juu korit ovat minunkin suosikkeja, en osaa edes laskea monta meiltä niitä löytyy. Mutta niihin saa kivasti ja kauniisti laitettu kaikenlaista.

  ReplyDelete
 11. Heippa kommentoijat!

  Kiva, että Linda osasi kertoa Netalle mistä saa puisia silityslautoja :)

  Kanerva
  Niinpä, näitä kuvia kun katselee alkaa viimeistään tehdä mieli hankkia lisää koreja , hih.

  Mari
  Sinäkin, kiitos ihana kommentistasi.

  Liina
  HUIPPUA! Ihana Sinikka Nopolan pätkä. Kiitos, että toit sen tänne luettavaksemme. Ja NIIN totta.

  Pauliina
  Kiitos kommentistasi. Puinen silityslauta on kyllä paaaaljon kauniimpi kuin metallinen. Meillä ei ole vielä puista. HUOM. VIELÄ.

  Hanna
  Kiitos paljon kommentistasi! :) Korifani sinäkin.
  Koreihin saa kyllä kaiken ylimääräisen kuljeskelemasta kivasti piiloon.

  ReplyDelete
 12. Kiitos Linda silityslauta-vinkistä!

  ReplyDelete
 13. Korifriikki minäkin!

  Viime aikojen paras ideani oli hankkia tyttöjen huoneeseen käytettyjen vaatteiden kori. Vaikka eivät osaa lajitella puolipitoisia vaatteita likaisista, saati sitten viikata mitään kaappiin, osaavat heittää vaatteet päältään tuohon koriin. Kaikki kyseiset vaatteet olivat ennen lattialla.Kori pelasti tilanteen.

  ReplyDelete
 14. Merruli
  Meillä eteisessä lapas-, kaulaliina-,sukka-,mitätahansakäytettyäkori :D

  ... ja mies vihaa sitä. Sieltä ei kuulemma koskaan löydä mitään kiireessä.

  Hih.

  ReplyDelete
 15. those baskets are very nice!

  ReplyDelete