Tapettia, liisteriä, maalia!
Käytiin ohimennen Tapettitalossa. Kävin katsomassa sitä Vernerin huoneen uutta tapettia, mitä olin jo netistä katsellut. Muistatteko, kun kirjoittelin siitä joskus aiemmin? Bownet.
Äsh, se oli ihan liian pliisu! Hommasin yhden toisen, mutten vielä paljasta sitä teille. Pidän jännitystä yllä ja laitan kuvia sitten kun huoneen pintaremontti on valmis. Ensi kuussa. Kun eihän me olla vielä edes aloitettu koko hommaa.

Mutta entäs nämä palaset ? Mitäs ne ... ?
No, rupesimme miehen kanssa miettimään uudistusta myös makuuhuoneeseemme. Tai siis lähinnä minä rupesin ja tässä sitä taas ollaan.
Kummasta pidätte enemmän ?

Huoneessa on nyt tumman lilat seinät. Tykkään sen tunnelmasta tuommoisena tummana.
Siksi valitsin samoja sävyjä. Kirsikkapuu (oik.) on ikisuosikkini ja sitähän meillä jo on eteisessä vaaleanpana versiona mutta tuo tumma ... Kuvat eivät tietenkään anna ihan sitä kuvaa mitä nuo ovat livenä.

Toinen (vas.) on apila. Minusta näyttää siltä, että olen tykästynyt siihen. Jotenkin sopii, kun siinä on tuota keltaista.

28 comments

 1. Molemmat ovat tosi kivoja, minusta kuitenkin oikeanpuoleinen vielä hiukan parempi.

  ReplyDelete
 2. Heippistä Niina!

  Kirsikkapuu on kyllä omaa luokkansa, mutta tuo Apila kyllä kolahti mulle tällä kertaa. Siinä on jotain, mikä nappaa makuuhuonetta ajatellen. :)

  Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 3. Moi! Minäkin ensi silmäyksellä ajattelin, että ehdottomasti kirsikkapuuta, mutta kun tarkemmin katselen tuota ylempää kuvaa niin apila tuntuu itse asiassa rohkealta, mutta aikas kivalta vaihtoehdolta. Voi nyt täällä viherretään tuon Tanskan matkan takia ja sitten taas pakahdutaan uteliaisuudesta tuon hankkimanne pojan huoneen tapetin vuoksi. Pian pian pian paljastuksia, jookos... :)

  ReplyDelete
 4. Minun mieleeni on tuo kirsikkapuu, haaveilen tapetoivani tyttömme huoneen sillä joskus, kun vähän kasvaa. Nyt seinät on maalattu ja niihin on tuotu piristettä tapettipuusta ja yhden seinän pilkuista. Kasvaessaan lapsilla kasvaa myös oma tahto, joten voi olla että haaveeksi jää, mutta voihan sitä tosiaan laitaa vaikka makuuhuoneeeseen...

  ReplyDelete
 5. Niina,

  Kirsikkapuu ehdottomasti!! :)

  Niin ja jos ei tässä "jutella" ennen, niin hyvää matkaa!! Shop ´till you drop, vai miten sanoitkaan... Me mennään sukulaisiin ja ollaan siellä laitakaupungisa muuten. Tullaan sitten keskustaan shoppinggeille ja Tivoliin...

  M

  ReplyDelete
 6. Minun suosikkini on ehdottomasti Apila, ollut jo pitkään. Mutta itse en ole vielä saanut millekään seinälle. Kyseisessä tapetissa on lumoava värimaailma.

  ReplyDelete
 7. Moi!
  Mä kallistun enemmän oikealle kirsikkapuuhun, vaikka itse en noin tummia uskaltaisi laittaa vaan jotain vaaleampaa. Sattuiko kukaan katsomaan Kotikatua viimeksi? Siinä oli keittiössä samaa isokukkaista tapettia mustana, mitä mä kuolaan beigenä. Kierros K-raudassa alkuviikolla sai himot hyrräämään kevätmuutoksiin...T. Laura

  ReplyDelete
 8. Molempi parempi. Apilasta saa kyllä poimittua ihania värejä sitten muihin juttuihin, mutta niin saa kirsikastakin :)

  ReplyDelete
 9. Kirsikkapuuta "äänestän" minä :D Ihana vaaleana ja tummana ja miten kiva siirtymä eteisestä makkariin teidän kotiin tulisi. KUN joskus sitten löydätte oman talovanhuksenne, niin minä ostan kyllä teidän kerrostaloasunnon heti! ;D

  Mukavaa ja piristävää Tanskan matkaa!! Ihana, kun pääset(te) reissuun. Lähetä kortti! :D

  ReplyDelete
 10. Minä äänestän apilaa! :) Se on upea tapetti, vaikka niin on kyllä kirsikkapuukin.. mutta jos kirsikkapuuta on jo eteisessä, niin ei kun uutta kokeilemaan!

  -Anna :)

  ReplyDelete
 11. Molemmat tapetit on tosi kauniita! Mutta ehkä minäkin Apilan puolelle kallistuisin :)

  ReplyDelete
 12. Pakko sanoa, että Kirsikkapuu on minun suosikkini - mikä ei olekaan ihme, koska se on yksi mielikuvituskotini tapettivaihtoehdoista (ja taisinpa muuten ihastua siihen nähtyäni teidän eteisestä kuvia!). Mutta tuo Apila on kyllä melkein yhtä hieno, ehkä se olisi kiva kun teillä on jo Kirsikkapuuta?

  ReplyDelete
 13. Minusta tuo jossa on keltaruskeat lehdet on aika ruma, anteeksi vaan... Toinen sen sijaan on ihana. Vaikea toisen puolesta sanoa.

  ReplyDelete
 14. Molemmat ovat kauniita. Apila ehkä houkuttelisi enemmän kuitenkin, keltainen kirkastaa ilmettä.

  ReplyDelete
 15. Vaikka Kirsikkapuu on ikuinen suosikki, niin tällä kertaa annan ääneni Apilalle. Siinä on tunnelmaa ja raikkautta. Ja olisiko jo Kirsikkapuu vaarassa käydä "tylsäksi", jos sitä kahdessa paikassa katselee? En tiedä..
  Blogissani on muuten haaste sinulle, jos vain kerkiät kurkkaamaan :)

  ReplyDelete
 16. Kauniita ovat molemmat, mutta Apilalle kuitenkin ääni. Mietin ihan samaa mitä tuossa edellä, että ehkä on kivempi, jos on eri kuviota kun toista jo on.

  Teidän koti on vaikuttaa kovin viihtyisältä paikalta! :)

  ReplyDelete
 17. Apila näyttää minusta paremmalta...

  ... vaikka olenkin

  Kirsikka ;)

  ReplyDelete
 18. Kiitos ! Lisää mielipiteitä otetaan vastaan ilomielin!
  Itse täällä olen nyt alkanut miettimään, että onkohan tuo apila ihan liian jugendtyylinen tänne meidän kotiin ?
  ???

  Huh, tuskaa tämä valinnanvaikeus!

  ReplyDelete
 19. Nyt on kyllä sanottava, että en mie tiiä. Molemmat on ihania, vaikka Kirsikkapuu kaiken värisenä onkin tosi, tosi kaunis.

  Molemmat sopii kyllä varmasti teille, valitsitpa sitten kumman tahansa. Tulethan heti kertomaan, kun valinta on tehty?

  ReplyDelete
 20. Muuten, onko sulla tallella se Koti ja Keittiö -lehden numero, jossa on Ulla-Maija Hännisen Kumpulan koti kuvattuna? Se oli viime syksynä. Niillä oli Ashleyn ihana tummasävyinen "Erin" tapetti yhdellä seinällä.

  Se koti on muutenkin aivan liian ihana...

  ReplyDelete
 21. Hei,

  annan äänen Kirsikan puolesta. Mielestäni sama tapettikuosi kahdessa eri paikassa tuo tyyliä ja selkeälinjaisuutta.

  -Heidi

  ReplyDelete
 22. nanna
  On mulla se lehti. Tykkään siitä Erinistäkin paljon.
  Me ollaan muuten käyty katsomassa sitä niiden talon toista puoliskoa, kun se oli pari vuotta sitten myynnissä. Valitettavasti se oli todella huonossa kunnossa. Se ei mua pelottanut mutta miestä. Remppa oli aloitettu ja kellarikerros oli tehty jo ja ei yhtään mun makuuni ... Hintapyyntö oli hirvee verrattuna kuntoon. Talo on tässa ihan meidän lähellä. Viis minsaa kävellen :D

  ReplyDelete
 23. nannalle vielä,
  äsh kirjoitin vähän tyhmästi. Asuntohan oli ihana, ja olisin ottanut sen kirkuen. Mutta hintap. oli muistaakseni yli 500 000 ja remppaan olisi pitänyt laskea 200 000 päälle :( :( :(

  Olisin jättänyt tarjousta mutta mies sanoi, että "nehän nauraa sun tarjoukselles ... " sen verran alhaisempi se ois ollu :D :D

  ReplyDelete
 24. Molemmat ovat ihania, mutta oiekalla oleva on mielestäni kaunein. Minulla olisi jotain sinulle blogissani, mutta huomasin, että olet saanut sitä samaa ennenkin ;).

  ReplyDelete
 25. Minun mielestä myös ehdottomasti KIRSIKKAPUU. Kuten joku aiemmin kirjoittikin, tuo sama tapetti kahdessa eri paikassa tyyliä asuntoon, varsinkin jos tilat on suht pienet niin pysyy selkeämpänä jos ei kauheesti eri kuvioita ole seinillä. Tämä siis minun mielipiteeni! :) Kaikillahan on omansa ja hyvä niin!

  Ja jotenkin tuo kirsikkapuu on niin teidän kodin näköinen, ja sinun tyylisi. Mutta ei apilakaan toki hassumpi ole.. mutta silti olen ehdottomasti kirsikkapuun kannalla. :)

  Julia

  ReplyDelete
 26. Kirsikkapuu, aivan ylivoimaisesti =)

  ReplyDelete
 27. Minäkin kannatan Kirsikkapuuta!

  Anski

  ReplyDelete
 28. Kirsikka on ihan kiva, mutta apila on upea. :)

  ReplyDelete