"Gaudeamus igitur ... "
Serkkutytön ylioppilasjuhlista. Ihana paikka! Kotiseututalo Påkas, Kuninkaalassa.
Talo on rakennettu (päärakennus) 1910. Niin kaunista. Riittää tälläinen, ei tarvitse ökyillä. Kun on kaunis vanha rakennus, se vaan riittää.

Tätini on ottanut Jack Russel terrierin. Pentu on nyt kymmenen viikkoa 
(?, ellen väärin muista?!). Niin syötävän suloinen. Arvatkaa yritinkö ottaa siitä kunnon kuvia. En vain onnistunut. Se juoksi minua karkuun! Eikä muutenkaan pysynyt paikoillaan juuri ollenkaan. Virtaa riittää.

Jos olette lukeneet Hesarinne hyvin, tämänpäiväisessä oli serkkulikasta juttukin.
Onnea vielä J, se oli kunnon suoritus!

9 comments

 1. Todella idyllisen oloinen paikka.

  ReplyDelete
 2. Sinä se kirjoitat aina niin kivasti! Mutta pariin kertaan jo pistänyt silmään, että nuori mies istuu juhlapöydässä lippis päässä. Tiukkapipo tässä pitää sitä erittäin huonona käytöksenä.

  ReplyDelete
 3. Kiitos kommenteistanne.

  jarna
  Se todellakin on. Oikein ihana paikka.

  Heh, totta turiset tiukkapipo. Tuo kuva on otettu ennen juhlien alkamista, juuri kun saavuimme paikalle ja istuimme alas. Olimme melkein ensimmäisinä paikalla ja tila oli tyhjä. Lakki oli pois päästä sisällä (ööö... ulkona päässä koska aurinko oli tosi kavala nyt viikonloppuna ja sisällä aina pois, muistikohan poika ottaa sen aina pois? En jokahetki ehdi katsoa perään). Vannon!
  Aiemmassa postauksessa, häissä, uusi lippis kuului herran uuteen asukokonaisuuteen -toki se olisi pitänyt ottaa etiketin mukaan pois sisällä. Heh. Myönnän. Olet ehdottoman oikeassa!

  ReplyDelete
 4. Taisin nähdä teidät kaupungilla eilen, Stokkaa vastapäätä. En vaan ollut ihan varma, joten en ruvennut huitomaan :) Noista aurinkolaseista päättelin. Oli vaunut ja iso poika.

  ReplyDelete
 5. Matroskin,
  ei oltu me.
  Me ei olla oltu lähelläkään keskustaa eilen ;D täällä Käpylässä vaan ...

  ReplyDelete
 6. Ei se ollutkaan eilen, vaan joku toinen ilta.

  ReplyDelete
 7. Ahaa, niin juu, tarkoititko 30. pvä ? Hmm... en muista missä kaikkialla sitä on tullut liikuttua :) Olin Stockalla torstaina mutta ainoastaan Lotan kanssa, silloin pyörin kaupungilla kyllä.

  ReplyDelete
 8. No ensi kerralla menen rohkeasti kysymään :)

  ReplyDelete
 9. Ihana juhlapaikka, kerta kaikkiaan!
  Ja piti heti kaivella sunnuntain lehti esiin ja lukea uudelleen. Löytyihän se päivän sankari sieltä...

  ReplyDelete