JuhlahumuaEnsin ajettiin sata kilometriä häihin -ja sitten takaisin. Toisiin häihin Käpylään.
Istun sohvalla ihan rikki poikki. Mielettömän rankka päivä. Harmittaa ihan vietävästi että kamera sippasi kesken päivän. Aina se tapahtuu kun olisi paljon kuvattavaa. Mun on saatava uusi kamera. Pian. 
  "Kuka laittoi mut lasten pöytään istumaan kun mä en oo mikään lapsi, häh? Mä oon kova skeittityyppi, iso jätkä ja emmä haluu mihinkään lasten pöytään" .Erotatteko lapset piharakennuksen katolla? No niinpä tietenkin. Sinnehän ne. Tuolla vajan takana oli myös halkopino ja sieltä sai jotakin kostuketta. Mies on halkopinolla edelleen (toim. huom. klo. 23.06).


5 comments

 1. Niimpä niin, ne kamerat, aina vähintään akku loppu, kun olisi tosi tärkeää kuvattavaa!!Rankkahaan se juhlissa oleminen on, mutta eikös se ole antoisaa, ainakin tästä kotiäipästä tuntuu siltä, kun ei ole pitkään aikaan mihinkään juhliin päässyt/kutsuttu (kaverit vaan menee nykyään maistraatissa naimisiin, tylsää...)

  ReplyDelete
 2. Ei pitäisi pitää hauskaa toisen kurjuudella, mutta kieltämättä poikasi surkea ilme hymyilytti heti näin aamutuimaan. Ja Lotta se on vaan aina yhtä soma:)

  Meidän ystävät on tylsiä eikä mene naimisiin. Näin ollen en ole päässyt häihinkään vuosikausiin:(

  ReplyDelete
 3. Verneri kyllä näyttää aivan liian isolta lasten pöytään, olen ihan samaa mieltä hänen kanssaan!

  Toisekseen inhoan lastenpöytiä... Muistan kun lapsena inhosin jos lapset eristettiin omaan pöytään ja vielä toiseen huoneeseen. Niin paljon mielenkiintoisempaa olisi ollut kuunnella aikuisten juttuja.

  ReplyDelete
 4. Kiitos Niina eilisestä! Ihanaa oli, kun tulitte ja lahjat olivat aivan ihania!!! Mäkin oon nyt ihan rikki, mutta happy!!!

  ReplyDelete
 5. Lastenpöydät on kyllä jotain aivan käsittämätöntä, muksut eristetään ventovieraiden kanssa ja vielä tuon ikäinen poika, niin mahtaa olla kivaa joidenkin 3 vuotiaiden seurassa.

  Juhliminen pitäisi olla rentoa ja kivaa, ei asetettuja normeja ja pakkopullaa. Kukin istukoot missä haluaa, vaikka lattialla jos niin haluaa.

  ReplyDelete