Tuesday, July 21, 2009

Makuuhuoneen senkki kuvinaJoku taisi taannoin pyytäää kuvia vanhasta senkistä jonka hankimme makuuhuoneeseemme rempan yhteydessä. Tässä se on. Ihana vai mitä? Toisen pikkulaatikon vedin vaan jäi käteen melkein samana päivänä kun senkkiä täyttelin. Hankin jo pidemmät ruuvit, joilla nasauttaa vedin uudelleen kiinni, mutta puu on niin penteleen kovaa, että on pakko lainata jostain oikein oikein ohut poranterä tai jopa ostaa moinen.
Pikkuinen kaunis Madonna on hankittu Tampereen reissulta kesäkuussa. Muutoin säilytän senkin päällä korurasioitani ja näemmä muutamaa valokuvaa.
Vanhuus ei tule yksin mutta näin yli kolmekybäsenä mun lonkat huutaa jo armoa. En ymmärrä johtuuko se Lotan nostelusta (kuinkakohan monta kertaa päivässä nostan tytön maasta syliin?) vai mistä mutta öisin alaselkä ja lonkat huutavat tuskaansa. Selkä ei makuuasennossa niinkään, mutta lonkat ja pakaratsat puutuvat ilkeästi. Herään yöllä monta kertaa siihen että minun pitää vaihtaa asentoa. Nukun vatsallani.
Voi kuinka tahtoisin jo takaisin omiin mittoihini kokonaan jos tämä johtuu näistä muutamista ylimääräisistä kiloista. Kyllä olen iloinen, että pojat tulevat tänään kotiin avukseni. Lotta on käyttäytynyt kuin enkeli; nukahtanut helposti iltaisin, ollut päivisin tyytyväinen kaveri minulle, ei ole nurissut jne.

Vielä nettishoppailusta -eihän tuo eilinen vielä tuohon pysähtynyt. Kääk. Huomenna olisi tarkoitus lähteä Porvooseen ja olen tuhlannut jo rahani moneen kertaan. Noloa. Minun piti rajoittaa shoppailuani. Taidankin pitää "älä osta mitään" -elokuun. Kiroan jonnekin kauas koko netin, joka tuo kaiken ihanuuden silmieni eteen niin helposti.

Kävin illalla myös naapurissa katsomassa yhtä asuntoa. Oikein sievä. Mutta pieni. Jos meitä olisi vielä kolme, en olisi edes epäröinyt (etuoven kohdenumero 7009724). Olisiko jollain tarvetta vaihtaa? Tervetuloa naapurustoon.


11 comments:

 1. Aivan ihana senkki:)
  Meilläkin täällä tossa ihan lähellä fasaani johon uppoo aina rahaa enemmän ja vähemmän....
  Kävin katsomassa tota taloa tosi kivan näköinen. Kivoja juttuja oot shoppaillu. Porvooseen myös saa aina kivasti pennit menemään siellä on niin ihania liikkeitä:)

  ReplyDelete
 2. Sannu
  Fasaani on vaarallinen paikka! Pitäs taas mennä selailemaan valokuvakehykset ja muu pikkusälä läpi joku päivä ...

  ReplyDelete
 3. Senkki on kaunis. Ja mitä tapettiin tulee, niin hyvän valinnan teitte, kyllä tuo kirsikankukka-tapetti näyttää niin hyvältä.

  Oletko miettinyt nostatko Lotan aina saman lonkan puolelta ja mahdollisesti vielä matkustamaan saman lonkan päälle. Jos niin sattuu olemaan, niin yritä tietoisesti käyttää vähän aikaa toista puolta.
  Hieroja sanoi minulle joskus, että pahinta mitä voi tukirangalleen tehdä on nukkua vatsallaan, koska ranka joutuu olemaan niin ikävästi kierroksella koko yön. Nukkuma-asennon vaihtaminen on kyllä vaikeaa - en ainakaan minä vielä ole siinä onnistunut.

  ReplyDelete
 4. Kaunis tuo senkki!

  Täällä myös toinen tuhlari... Mutta kun on niin kiva saada kaikkea ihanaa... Onneksi nykyään myös tulee ommeltua, että säästää edes hieman, kun tekee itse. Vaikka onhan kivat kankaatkin kalliita.

  Minäkin lähden ensi viikolla Porvooseen retkelle. Kivaa!

  ReplyDelete
 5. Toinen "lonkkavaivainen" ilmoittautuu... Mulla lonkkia alkoi särkeä öisin Soinnun syntymän jälkeen. Yöllä helpottaa kun laitaa peitonkulmaa tai pienen tyynyn polvien väliin. Auttaa suoristamaan polvien kulmaa kyljellään nukkuessa. Vähän sekavasti selostettu...

  Sama vika täälläkin... Netti tarjoaa liikaa ihanuuksia ;) Lomalla ollessani en ostanut mitään netin kautta, mutta arvaas vaan nyt kun olen takaisin töissä ja koko päivän koneen ääressä. Töissä käyminen tulee kalliiksi ;)
  Terkuin Leenamari

  ReplyDelete
 6. Merruli
  Päätin noudattaa neuvoasi! Yritin jo viime yönä nukkua eri asennossa. Pikkuhiljaa ... ja koetan kiinnittää huomiota noston puoleen.
  Ai että kun pääsiskin hierojalle! Pitää kyllä mennä ...

  -A-
  Oliko se niin, että sinä et vielä ollutkaan käynyt Porvoossa? Varo, se on ihana ihana paikka!!!
  Puhun nyt vanhasta Porvoosta. Ah, odotan että pääsen penkomaan sinne.
  Lotta vaan valvotti viime yönä kun yritetään vieroittaa sitä rinnasta. Ja se särkee sydäntä, kun se huutaa "ÄItä, Äitäää, Äitä!!" :( :(
  Tuli takapakkia tänä aikana kun mies oli matkalla, enhän mä yksin saanut ilman rintaa Lottaa öisin rauhoittumaan ja annoin periksi. Nyt kostautuu ...

  Leenamari
  Olen huomannut, että tuo auttaa! Hitsi, ollaanko me tosissaan "lonkkavaivaisia"? Apuuva! En halua. Mulla taas ihan jumissa lonkat :( :/ hmph.

  ReplyDelete
 7. Ihana senkki ja mielelläni tuo talokin ostettaisiin, jos vain jostain tupsahtaisi ko. summa tilille :))

  ReplyDelete
 8. Käyppäs katsomassa minunkin senkki-ihanuuteni, on aikas samantyylinen kuin teitin :) Löytyy blogini uumenista..:D

  Asunto on kyllä kaunis... ja kallis! Täältä Itä-Suomesta saa samaan hintaan yli 100m2 huushollin, muttei ehkä ihan noin nättiä ;)

  ReplyDelete
 9. Kaunis senkki,nätti tapetti! Ihailen tapaasi sisustaa.Meillä on tulossa vielä jossain vaiheessa makuuhuoneremppa ja tosissani olen alkanut haaveilemaan tuosta kirsikankukka tapetista.Luulempa,että sitä tulee makkariin.Pitää vielä käydä kurkkimassa siitä eri värivaihtoehtoja.

  ReplyDelete
 10. Ihana tuo talo! Meillä on asunnon etsiminen parhaillaan käynnissä, joten kiitos vinkistä :)

  ReplyDelete
 11. Senkki on hieno. Jos olisi tilaa, mun matkaan tarttuisi kaikki kaapit ja senkit.

  ReplyDelete