Sunday, July 5, 2009

Uusi (vanha) pöytä !

Huutislöytö. Oli aivan pakko hankkia tämä kaunis kaarevajalkainen ruokapöytä kun se silmieni eteen Huutiksessa osui. Oma ruokapöytä ja tuolit menivät samoin tein myös sinne ja eilen ne muuttivat Sipooseen. Miehen kanssa pohdimme pidämmekö sen tuommoisena tummana vai maalaammeko valkoiseksi kenties?
Minä alan pitää siitä enemmän ja enemmän tummana. Tuolit pitäisi vielä jostain bongata. Nuo minun vaaleat eriparituolit eivät aivan soinnu yks yhteen pöydän kanssa. Meillä näyttää nyt sitten vähän aikaa tälläiseltä. Olisin laittanut enemmänkin kuvia mutta just nyt en jaksa siivota täällä yhtään, heh. Niin ja poika on kalsareissa ...

Jalkalamppuhan on lähinnä siksi aina tuossa jossain pöydän nurkilla koska meillä ei ole valaisinta ruokailupöydän yllä. Ja minä kun aina tykkään aamuvarhain Hesarini lukea niin, ettei tarvitse ihan tihrustaa,  on lamppu aina napattava mukaan aamupalalle.

Mutta siis oon aivan mielettömän tyytyväinen hankintaani. Ja nyt kävi vielä niin, että olin ainoa huutaja, joten ... sain sen. JIPPPPPIIIIIIII! Ketä voisi kiittää Huutiksen olemassaolosta ?
Tämä täti oli löytänyt jostain serpentiinirullan. "Mitä mä nyt taas muka tein?"
Huomenna alkaa Hesacup ja me ollaan kentän laidalla koko viikko.


14 comments:

 1. Teillä on aina vaan niin ihanan näköistä.
  Pöytä on löytö! Mitä puuta se on? Tohditko kertoa paljon maksoit?

  Minusta nuo tuolit eivät ole yhtään hassummat pöydän kavereina. Tuo sellaista kevyttä maalaismummolahenkeä. Varmaan syksymmällä alkaa kaipaamaankin ryhtiä mutta nyt, kesäistä ja raikasta noin :)

  ReplyDelete
 2. Hieno pöytä, pidän myös tuoleistasi kovasti! Varsinkin Lotan syöttötuolista. Oletko maalannut sen itse? Meillä oli tummanpunaiseksi petsattu samanlainen silloin, kun olin lapsi, ja se on vieläkin vanhempieni luona, siniharmaaksi siskonpoikaa varten maalattuna.

  ReplyDelete
 3. Lotan syöttötuoli, I-H-A-N-A!!!

  Linda

  ReplyDelete
 4. Meillä sama harrastus tulevalla viikolla: kentän laidalla seisoskelu :) Esikoiseni pelaa Hesa-cupissa ekaa kertaa ja pääsee sinne Narinkka-torillekin, joten tosi jännää tulee :)

  Tsemppiä teillekin peleihin!
  Anski

  ReplyDelete
 5. Bullukat
  Kiitos! :)

  Laura
  Itseasiassa, sinähän sen sanoit, en tiedä mitä puuta se on! Mutta painava, huh, todellakin! Pöydässä on mukavasti kaksi jatkopalaakin, joten sitä saa tarvittaessa juhliin suuremmaksi.
  Joo, nyt kesällä tuntuu kivalta olla näin mutta jos pyytää ystäviä illalliselle tuntuisi hassulta istuskella noin tai Jouluna.
  Mitään uusia tuoleja en halua, saavat olla eriparejakin (mielellään!) mutta pitäisi olla edes saman korkuisia sitten kaikkien , nyt tuolla on muutana minituolikin seassa.
  Maksoin pöydästä kaksi sataa euroa mikä minusta ei ole paha antiikkipöydälle! (Oikeastihan antiikkia on kaikki yli satavuotias, niinkö se meni, tiedä tästä on ikää ihan niin paljon, mutta oikein ihana nainen tämän minulle antiikkisena myi;)) Varsinkin kun tämä on puuta, ei lastulevyä eikä sellainen mitä kaikilla on.
  Mun pitäisi oikein selvittää tarkemmin tätä pöytää!
  Taidankin rustata vielä meilin myyjälle. Hän oli oikein mukava.

  scaredy-cat
  Kiitos! Syöttis on lahja Lotan kummitädiltä! Se on todella ihana ja oli vaaleanpunainen kun sen saimme. Hän olisi antanut sen Lotalle kokonaan omaksi mutta minä kieltäydyin vastaanottamasta ja lupasin vain lainata. Kummitädillä on kolme omaa lasta mutta olen varma etteivät ne jää viimeisiksi ...

  Linda
  Kiitos :)

  Anski
  Siitä se lähtee! Meillä poika on innoissaan koska nyt pääsee jo lohkoihin ja voivat siis päästä jopa finaaliin.
  Meillä on puoleltapäivin pelit ja sitä ennen ehdimme Kumpulaan aamu-uinnille :)

  ReplyDelete
 6. Upea löytö - mielestäni pöytä sopii hyvin eri parituolien kaveriksi :) Täällä toinen Huutikseen hurahtanut - aivan mieletön paikka!

  ReplyDelete
 7. Komea pöytä! Pitäisin ehkä minäkin mustana, antamassa vähän särmää ja rajoja muuten niin ihanan värikkäälle olohuoneellesi. Ja ehdottomasti eripari tuolit! :D

  Jos minä jotenkin onnistuisin ujuttamaan itseni teidän kotiovesta sisään, niin en IKINÄ suostuisi muuttamaan pois ;D

  ReplyDelete
 8. Tää sit niin tykkää teidän kodin fiiliksestä! Kunnon värejä ihanan huolettomalla tavalla yhdistettynä. Me likey :D

  ReplyDelete
 9. Todella löytö tuo pöytä! Huutis on huippujuttu! Ja syöttötuoli on aivan suloinen... :) Mukavia matseja sinne kentälle. Olemme olleet joskus myös mukana, aikaa kyllä jo useampi vuosi. Kiinnostui loppui yläasteella. Tuli mopo ja tytöt tilalle... ;)

  ReplyDelete
 10. Hieno pöytälöytö! Eikä pahan hintainen tosiaankaan. Miksi mä vaan en ikinä löydä huutiksesta mitään? Tai jos löydän jotain, niin se sijaitsee jossain Ivalossa...

  Ihana pieni serpentiinityttö :D Lotta selkeästi treenaa jo ensi vappua varten!

  ReplyDelete
 11. Pöydästä on selvinnyt seuraavaa: myyjälle perintönä tullut ja sukulaisten tiedon mukaan saattaa olla yli 100-vuotias! Pöytä on varmaankin koivusta tehty, josta tuohon aikaan tehtiin paljon huonekaluja, ja koivu onkin hyvä ja kova puu! :) Näin minulle juuri kerrottiin sähköpostilla. Ja minähän uskon kertojaa :)

  Kiitos kaikille taas oikein mukavista kommenteista, niitä on aina tosi kiva lukea. Vakikommentoijat eivät petä koskaan ;)

  Muksaa kesäpäivää!

  ReplyDelete
 12. Kiva, että olet tehnyt onnistuneen löydön. Tuo syöttötuoli on oikea namu :)

  ReplyDelete
 13. Kati
  Kiitos! Namu se on minunkin mielestäni, ihanan värinen. Oikein tytölle sopiva.

  ReplyDelete