Monday, July 13, 2009

Vernerin huoneen tuunailuja
Naulakko/hattuhylly on löytänyt tiensä meille Porvoosta, vanhan tavaran aitasta muutamia vuosia sitten. Sen alta paljastuikin kaunis vanha vihreä väri. Mies hioi pinnan rikki ja siitä tuli ihanan patinoitunut. Olisi se ollut hauska valkoisenakin,  ei sekään mikään tasainen pinta siinä ollut. Piti porata seinään paikat ja ruuvata seinään kiinni. Tehtiin kerrankin kunnolla! Meillä kun on sitä vikaa, että aina laitetaan kiireessä vaan vähän sinne päin,  kunnes koko komeus rojahtaa seinältä ...

Nuo tavarat ovat vain kuvausrekvisiittaa. Taitaa olla niin, että naulakon koukuista löytävät paikkansa futiskamat ja lippikset. Ja hyllyn päälle kasaantuvat Aku Ankan taskukirjat.
Mutta ai, kuinka tuo olisikaan sievä tuollaisena! Salkut ovat Lotan ja Paul Frankin släbärit hankin Verkulle viikonloppuna One Wayn alennusmyynnistä.

****

Verneri keksi eilen pillileikin. Puhalsivat Lotan kanssa ei yhteen hiileen mutta yhteen mehupilliin ?!

5 comments:

 1. Ykkös-släbärit! Omalla ipana vaan sattuu jostain syystä inhoamaan PF:n apinapaitaansa, vaikka se on äidin mielestä niiiiin makee.

  Naulakko on nätti myös, mutta sulla on kyllä aina kaikkea ihanaa!

  ReplyDelete
 2. Ihania kahvipurkkeja tuossa alemmassa postauksessa, ja yksi niistä oli tutun näköinen ;)

  Hauskan naulakon olet löytänyt. Yhdyn Nannan sanoihin, kyllä teillä on kaikkea ihanaa! Kadehdin, silleen positiivisella tavalla :)

  ReplyDelete
 3. Ehdin jo kokea pienen kuoleman, kun ihailin, miten kenelläkään voi olla poikalapsi, joka antaa olla tuollaiset tavarat huoneessaan, Verkun ikäisenä.

  Onneksi kyseessä oli vain kuvausrekvisiitta! :D

  "Puhaltaa yhteen pilliin" Siitähän voisi tulla uusi upea sanonta! ;D

  ReplyDelete
 4. Olet kyllä löytänyt ihana naulakon! Teidän kotona on muutenkin aivan ihana tunnelma, todella ihania erilaisia tavaroita ja huonekaluja sulassa sovussa :)

  ReplyDelete
 5. nanna
  Kiitti kehuista! On se niin väärin jos ei lapset suostu pitämään mitä äiti hankkii ;D

  Tuula
  Niin on, siis tutunnäköinen purkki! Hih!

  Tanja
  Joo, niin voisi!

  Hanna
  Meillä on kyllä kaikkea mahdollista sekaisin ja joskus tuntuu että tää on kuin mikäkin sillisalaatti!
  :D
  Kiitos kommentistasi.

  ReplyDelete