Thursday, August 6, 2009

Poistu harmaa elämästäni!
(tämä on käsky)
Rice Rice Rice. Ihana tanskalainen. Väriä piristämään väsynyttä arkea ... olen ollut aivan nuopahtanut ja sama meininki vain jatkuu. Janoaisin matkaa jonnekin -haaveilen Ranskasta, Italiasta ... mistä vain missä olisin aikuisseurassa tai kaksin. Ilman lapsia. Älkää ymmärtäkö väärin. Näen sieluni silmin valtavan sängyn, jossa saisin nukkua ja nukkua ja nukkua. Välillä hieman pulikoida altaassa ja taas nukkua. Lukea kirjaa keskeytyksettä. Ei tämä blogi mikään henkilökohtainen kitinäpaikka ole,  mutta alkaa arki tursuta pian korvista. 

Kuvat ovat Ricen. Itse oli pakko hankkia nuo jääkaappimagneetit mihin saa kuvan,  sekä yksi lampunvarjostin.  Jos voisin hankkisin kaiken tuon. Ihanaa iloista. 

Tein muuten löydön. Huutonetistä kolme vanhaa puista tukevaa tuolia seuraksi ruokapöydällemme eikä maksanut todellakaan paljoa. Niistä myöhemmin lisää.


Eipäs Maire masennuta aivan kokonaan! Huomiseksi suunnittelin eväsretken Pihlajasaareen ja sunnuntaiksi on luvattu lettuja ystävän vanhassa talossa maalla. Vaikkakin lasten ehdoilla niin ihan kiva pako arjesta tämäkin vai mitä? Maanantaihin siis. Oikein mukavaa viikonloppua blogini lukijoille.


10 comments:

 1. Ihanan värikäs postaus! Mistä löysit kuvamagneetteja? Itsekin kaipaan vähän väriä elämään :) Hauskaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 2. Ihania väripilkkuja nuo Ricet! Voisin myös haluta niistä yhtä ja toista. Voisin myös minäkin haluta aikuismatkan ja viettää suunnilleen samaan tapaan omaa napaa tuijotellen...

  Mukavaa viikonloppua sinne myös. Hauskalta kuullostaa teidän suunnitelmat!

  ReplyDelete
 3. Hei ja voih, niin tuttua niin tuttua ! Meillä 3,5vee ja 5,5vee huolehtivat että välillä tekisi mieleni mennä johonkin kellarin koppiin piiloon ja tulla ulos vasta kun muut ovat sikiunessa :-)
  Värikästä viikonloppua!

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia! Erityisesti kolmas ylhäältä viehätti minua.
  Ja vaikka äiti välillä marisee lasten kanssa oloa, ei se tarkoita sitä, ettei tenavista tykkäisi ja niitä rakastaisi. Täällä on yksi sellainen, joka toisinaan myös marisee.
  Kannattaa muistaa, että lapsista huolimatta on edelleen oma erityinen itsensä, omalla etunimellä olemassa. Kun muistaa välillä vain itseään, jaksaa paremmin niitä muitakin. Niin se ainakin minulla menee.
  Värejä, aurinkoa ja jaksamista! :)

  ReplyDelete
 5. Juu, tutulta kuulostaa tuo kotiäidin elämä... No, mutta pieniä väripilkkuja elämään niin taas jaksaa. Mukavaista viikonloppua!

  ReplyDelete
 6. Ricet on ihania ja minä myös haluan heti tietää, mistä löytää magneetteja!?

  Ekan kuvan tapetti olisi myös aika siistiä johonkin! Ja ehdottomasti samaa mieltä, että elämään tarvitaan muutakin kuin harmaan sävyjä!

  Ja mikäs se parempi paikka narista kuin blogi. Täällä saa takuuvarmasti sympatioita enkä kyllä näe mitään pahaa siinä, jos myöntää ettei aina jaksaisi lapsiaan. Ei me sentään mitään yli-ihmisiä olla!

  ReplyDelete
 7. "Poisstu harmaa elämästäni"-KANNATETAAN!

  ReplyDelete
 8. Ihan mielettömiä värejä! Kiitos tästä väriterapiasta!

  ReplyDelete
 9. Voimia! Tuo se ihana tytteli mulle hoitoon! Ei maksa mitään.

  Tyhmää kun Ricen tuotteita ei oikein saa Suomesta mistään.

  ReplyDelete
 10. Kiitti kivoista kommenteistanne. Vastaan nyt näin yleisesti kaikille :)

  On erittäin tylsää kun Ricen tuotteita ei saa kuin pikku valikoiman Suomesta -plääh. Main putiikissa (Ihan pieni putiikki) on aina jotain Riceltä. Itse luotan tanskalaiseen nettiputiikki Box de Luxiin.
  Sieltä on myöskin nuo magneetit, joita hankin kaksi.

  ReplyDelete