Wanhat talot odottavat
Tänään haluan muistuttaa teitä, että Loviisan Wanhassa wara parempi-päivät lähestyvät. Odotan innokkaasti.
Kuola valuu jo.9 comments

 1. Me mennään miehen kanssa KAHDESTAAN! Vautsi. Paitsi mun tuurilla iskee ipanoihin joku sikatauti vähintään, ja joudutaan perumaan. Täytyy kuitenkin olla maalaamatta piruja seinille;)

  ReplyDelete
 2. Ihania ne talot, ja Loviisakin!!! Oltiin pari vuotta sitten siellä, porukkaa oli valtavasti....tekisi mieli lähteä...

  ReplyDelete
 3. Tänä vuonna saattaa jäädä väliin, kaikkina muina vuosina olen ollut.
  Saas kattoo :)

  ReplyDelete
 4. Olis kyllä ihana päästä! Hyvä, että muistutit.

  ReplyDelete
 5. Me kyllä varmaan mennään myös kahdestaan. Mutta tää on vielä ihan avoin suunnitelma! Lotta oli mukana kun olimme Loviisan Joulutaloissa joulukuussa ja nukkui silloin ihan koko ajan. Siis kun ajoimme H:gistä Loviisaan, olimme siellä pari kolme tuntia ja ajoimme takaisin. Kotipihassa hän sitten heräsi. Nukkui siis siinä turvakaukalossa (varmaan ainoa kerta kun nukkui siinä) ihan k-o-k-o reissun. Uskomatonta!
  Nyt kun hän jo opettelee kävelemään ja muutenkin pitää jatkuvasti seurata minne menee, täytyy pistää harkintaa, kandeeko ottaa ollenkaan mukaan. Ja siis rattaathan eivät sisälle taloihin edes pääse :)

  Mies varmaan lukee tätä töissä ja ihmettelee, että taasko me ollaan lähdössä jonnekin, heh. Minä ja mun suunnitelmani. Mutta ei se, hän on jo luvannut minulle, että mennään ! Hih.

  ReplyDelete
 6. Mälsää, mä en tänäKÄÄN vuonna pääse :(

  Heh, en siis ole ainoa, jonka mies saa töissä lukea blogistani mitä meillä tapahtuu tai tulee tapahtumaan :)

  ReplyDelete
 7. Mie myös olen suunnitellut Loviisaan menoa, mies ei sitä vielä tiedä. Mut kruunais kyllä kesäloman lopetuksen.

  ReplyDelete
 8. Loviisan WEWP-tapahtuman järjestäjä ja nimi ovat muuttuneet - nyt on kyse tapahtumasta nimeltä Loviisan Wanhat Talot - mutta tervetuloa edelleen, vanhojen tuttujen ja uusien jännien talojen tapaamisiin.
  www.loviisanwanhattalot.fi(osin keskeneräinen), mutta fb-ryhmä Loviisan Wanhat talot antaa lähes päivittäistä reaalitietoa asiaan kuuluvasta life stylestä ja tietenkin tapahtumasta.

  ReplyDelete