Wednesday, October 28, 2009

Kamu?
Rakkaalta Joulupukilta voisin pyytää tälläisen Tivoli Audio Pal-radion keittiöömme. Olen kokkaillessani kiikuttanut läppärini keittiöön ja kuunnellut nettiradiota. Tämä olisi paljon mukavampi vaihtoehto. Ja kaiken lisäksi ihanakin! Just tuo pinkki. Sovittiin kyllä miehen kanssa, ettei lahjoja tänä vuonna ... viime vuonna sain häneltä Efva Attlingin kaulakorun ja korvikset (-rakastan niitä!!) Ja itse, en ollut hankkinut MITÄÄN! APUA! AARGH! Siksipä päätimme, ettemme hanki mitään kalliita juttuja nyt. Kunnes tulin tähän päivään ... olen pyörittänyt tätä huutavaa huushollia monena päivänä tässä yksikseni johtuen miehen uudesta työstä, joten enkös ole vain ansainnutkin itselleni kaverin keittiöön? Näin päättelin.

Kauan en voi istua koneella kun olen Lotan kanssa kaksin. Lotta inhoaa kun otan läppärin ja käyn tähän istumaan. Osoittaa mieltänsä ja hakee huomiota kiukkuamalla ja puremalla. Pelkään, että se kiukkunen pikkutyranni iskee pian hampaansa mun reiteen.


Eli mukavaa keskiviikkoa! Nauttikaahan syksystä.
13 comments:

 1. Aamupäivää Munkasta!

  Ihan hassua - mulla on sama joululahjatoive. Minäkin toivoisin ko. radiota keittiöömme, mutta suosikkini on punainen. Radio voisi olla miehen ja mun yhteinen... Siinä tulisi lahja molemmille. Mekin nimittäin mietimme aikuisten lahjatonta joulua.Olkkarista kuuluu cd-soittimen radio, jossa sitä huudattaa, mutta keittiö kyllä kaipaisi omaa. Ja olisihan värikäs radio ihana piristys keittiöhommien ääressä! Piristäisi miestäkin ;)

  Asiasta toiseen. Sinä joskus kehuit Ipanajamit-liikkeen tuotteita. Katselin puljun nettisivuja. Kasseja oli jos jonkinmoisia. Mikähän olisi passeli koko paperinkeräyskassiksi? Sullahan on sellainen, eikö? Mä olen niin kyllästynyt kauppojen paperipusseihin, jotka nököttävät keittiössä paperinkeräyspisteenä... Ruma ja tylsä. Kierrätyksenhän pitäisi olla ilonen asia!!

  Kivaa keskiviikkoa!
  - Kristiina -

  ReplyDelete
 2. Hassu juttu, minäkin sain Efva Attlingin korun mieheltäni joululahjaksi :) ja keittiöstä löytyy tuollainen kompakti valkoinen radio (joskin helpisversio) se tuli mökiltä pakkasta pakoon kaupunkiin.

  Mukavaa keskiviikkoa!

  ReplyDelete
 3. Mä ostin viime vuonna itselleni joululahjaksi pinkin Robertsin, huonokin musiikki kuullostaa kivemmalta kun on nätti radio :-)

  ReplyDelete
 4. Hei kiva se uusi työjuttu!! Arvaa vaan, mulla VIELÄKIN vastaamatta sun meiliin. Mutta kyllä se täältä tulee :-)

  Miten voi olla, kun minä toivon just myös vain ja ainoastaan tuota radiota!!! Hauska sattuma :-)

  ReplyDelete
 5. Minulla on tuollainen kamu ja hyvä kamu onkin.
  Roiskeenkestävä, eli muutama sadepisara ei haittaa, kun sen ottaa pihalle mukaan. Ja ääni on mitä parhain!

  ReplyDelete
 6. Heips. Etköhän olisi radion ansainnut! :) Itse sain mieheltäni jokunen vuosi sitten vaaleanpunaisen roberts-radion, kun perustelin tarvetta keittiössävihtymisen kannalta... Nyt jos saisin valita, en ehkä enää pinkkiä ottaisi, mutta piristäähän tuo. Päivän jatkoja!

  ReplyDelete
 7. Meilläkään ei lahjoja osteta, kun kaikilla huono taloudellinen tilanne. Eikä ole edes välttämättä radion tarvetta, mutta noi on kyllä niin ihanan näköisiä, että kelpaisi tännekin. Väriä en osaisi kyllä äkkiseltään päättää.

  ReplyDelete
 8. Meilläkään ei äidin annettais kovin kauaa istua läppärillä. Roope änkeää syliin vaikka väkisin ja yrittää räplätä näppäimistöä. Ja sitten alkaa kiukku, jos ei siihen pääse käsiksi... Odottelen niitä aikoja, että poika osais itsekseen vaikka piirtää tai rakentaa leegoista jotain. Vai olenkohan mä jo silloin töissä ja vain haaveilen näistä kotipäivistä, joihin just olen kyllästynyt :D

  ReplyDelete
 9. Taas on monella sama toive pukinkonttiin! On meillä vaan hyvä maku ;)

  Kristiina
  Meillä ihan sama homma , olkkarista kyllä kuuluu kun huudattaa musiikkia :P
  Ipanajamien Coll.part:eista. Mulla on semmonen "BEN pyykkikori" lehtikierrätykseen ja se on mielestäni oikein sopiva :)

  Minttumari
  Ne korut on aivan ihania! Minä sain silloin kun mentiin naimisiin huomenlahjaksi riipuksen ja sitten niitä koruja on tupsahdellutkin ihanaan tahtiin aina muistamisen merkeissä. Tietää, mistä tykkään! ;)

  Leenamari
  Nekin on kyllä ihania!!

  Hannis
  Älä suotta pidä kiirettä ;D

  nanna
  Muistelinkin että teiltä löytyy, ja olen sitä kuolannut jostain kuvastasi.

  Uudenkuun Emilia
  Pinkki on kyllä aika ... siis se on ihana mutta jaksaako sen kanssa? Taidan silti kallistua pinkkiin.

  Bullukat
  Tyyristä tyyristä on :(
  Meillä alkaa ehkä helpottaa nyt, tässä on pähkäilty varmaan samojen ongelmien kanssa kun monissa muissa perheissä kun on lama ja kaikkea :( :(

  Tuula
  Miten mulla on semmonen mielikuva ettet oo töissä vielä silloin kun Roope leikkii legoilla. Duplot kehiin jo nyt!
  ;) :)
  Lotta on ihan mielipuoli purija. Se kun suuttuu se lähinnä puree. Ihan pimeetä.

  ReplyDelete
 10. Hahaa, napakka misu se Lotta! Minulla on sellainen puukuorinen Tivoli, sain mieheltä yllätyslahjaksi, ja se kyllä tuo keittiöhommiin ytyä. Onhan nyt eri juttu napsauttaa ratio päälle kuin sohlata tietokoneen kanssa.

  ReplyDelete
 11. Tuollainen radio sopisi kyllä hienosti teidän keittiöön! Ehkä joskus meidänkin, mutta nyt on tätä rahanmenoa remonttien ym. kanssa ihan riittävästi. Ja ei ole lasten keskuudessa kovin suurta suosiota saavuttanut tämä minunkaan blogittelu. Jätän suosiolla yleensä myöhempään iltaan. Nyt sain hetken rauhan, joka itse asiassa juuri taisi päättyä. Lahkeessa roikutaan! :)

  ReplyDelete
 12. Minulla on keittiössä radio, sain sen viime vuonna synttärilahjaksi. On vaan käynyt niin, että minä kuuntelen sitä tosi harvoin. Mies kuuntelee sit enempi.

  ReplyDelete
 13. Niin ja siis se perinteinen Tivoli mullakin. Mustana.

  ReplyDelete