Nopeat seitsemän
1. ihmettelen syvästi ihmisiä jotka eivät tee asioita loppuun saakka.
Esimerkiksi mieheni voi jättää kaiken aina kesken. Petaa sängynkin puolitiehen. Sitten se homma jo jääkin kesken. Heti se on jo tekemässä jotain toista juttua kuten ajamassa partaa. Miksei tee yhtä juttua ensin loppuun ja sitten vasta siirry toiseen.

2. tiedä sitten liittyykö tuohon mutta inhoan hidastelua. Semmoista näpertelyä. Minun maailmassani kaikki hoidetaan nopeasti ja tehokkaasti että päästään eteenpäin. Ei tässä ole koko päivää aikaa!
Esimerkki lentokenttävirkailija joka hidastelee. Tai jäätelökioskinmyyjä joka pyörittelee sitä palloa ja asettelee sitä ikuisuuden siihen tötteröön. Tekisi mieli kiljua luukulla että mikä ihme sulle oikein kestää? Pentikillä on myös yksi myyjä kassalla joka pakkaa tavaroita ihan sairaan hitaasti. En kestä sitä. Hyppään pian tiskin yli ja totean että anna kun äitis näyttää. Olen juuri se asiakas joka naksuttelee kynänpäätä hermostuneesti odottaessaan.

3. olen hulluna vanhoihin puutaloihin (tiesittekö nyt varmasti tämän?).

4. vaikka minulla on lapsia en ole koskaan viihtynyt hiekkalaatikon reunalla tai äitivauvatapaamisissa. Mielummin kulutan aikaani lenkkipoluilla rattaiden kanssa tai kaupungilla kuljeskeluun kuin siihen että juttelen puolituntemattomien äitien kanssa puistossa niitä näitä.

5. harrastan todella paljon liikuntaa. Yleensä kun mies tulee kotiin minä lähden samantien liikuntasalille. Tällähetkellä kärsin jalkavaivasta ja se saa minut hulluuden partaalle. Joudun turvautumaan särkylääkkeisiin ja rajoittamaan lenkkeilyä koska jalkaan sattuu. Lonkka myös yhä kiukuttelee mutta suomalaisella sisulla eteenpäin.

6. yhdessä välissä elämääni olin varma, että yksi lapsi on tarpeeksi.

7. ultimateunelmani on järjestää kunnon vanhan ajan sukujoulu sitten kun saamme sen unelmiemme puutalon (ja tähän unelmaan on pakko uskoa!). Paljon lapsia, isovanhemmat, sisarukset kaikki rakkaat lähellä. Täällä kolmiossa tuon toteuttaminen ei vaan onnistu. Joulu on suosikkipyhäni.

8. en pysty ikinä jemmaamaan mitään hyvää kaappeihin vaikka yritän. Kun otan yhden palan suklaata syön koko levyn. Tiesittekö, että jotkut ihmiset voivat kanniskella puolikasta suklaapatukkaa laukussaan viikko tolkulla !!!? Vain siksi, että syövät sen joskus. Tai silloin kun tekee mieli. Minä en ymmärrä näitä ihmisiä.

9. olen illan virkku ja aamun torkku. Valvon aina myöhään. Ja aamulla sitten nukuttaisi.

10. pelkään verta. Verikoetta otettaessa meinaan joka kerta pyörtyä. Lasten kanssa paha. Inhoan heiluvia verisiä hampaita, haavoja ...
Verneri putosi pienenä nojatuolin selkänojan päällä kekkuloidessaan patteriin ja löi päänsä. Löysin hänet verilammikosta ja mitä tein itse. Pyörryin. Lähti jalat alta. Minusta ei ole kriisitilanteissa avuksi.


Haaste on kiertänyt jo niin monessa blogissa että tämän saa tästä napata kuka vaan tahtoo! Me tästä lähdemmekin isälleni syömään ja viikonlopun viettoon kavereiden kautta joten moi moi.

Niin ja sehän unohtui mainita, kuten jo näettekin, että kohtia tuli ennemmän kuin seitsemän. Innostuin hieman ...


20 comments

 1. heh heh, olet niin hyvä!!! Niiiiin moni kolahti, ihan erityisesti tuo 7-kohta, joka on minunkin haaveeni!

  Eipä mahdu meillekään, mutta ehkä sitten joskus.

  Minna

  ReplyDelete
 2. Kohta kolmonen oli kyllä suuri yllätys! ;)

  Näitä on mukava lukea... ihan kuin kuulisi jotain suuria salaisuuksia.

  ReplyDelete
 3. Minä myös vähän kummissani luin kohdan 3 :DDDDD, et oo tosissas?? hihi

  Kaikki hitaat pallon pyörittäjät (ja maapallon tallaajat) saavat myös minun hihat käryämään. Mitä mieltä olet muuten, kun pikaruokalassa tilaat hampurilaisen, jota joudut siinä sivussa sitten odottelemaan viitisen minuuttia?? aarrrgghh!

  ReplyDelete
 4. Numerot 2, 3, 7 ja 8 allekirjoitan täysin!! Tuon nelosenkin melkein. Hauskoja juttuja. Näitä on ollut kiva lukea blogeissa!

  Mukavaa lauantai-iltaa!
  Anski

  ReplyDelete
 5. Tämä oli kiva listaus - nappaankin tämän itsellekin tehtäväksi :)

  ReplyDelete
 6. He heh! Mahtava listaus, osaat kyllä sanailla hyvin! :) Olen niin samaa mieltä kanssasi monestakin asiasta :)

  Tuo hidastelu osuu kyllä juuri minunkin viimeiseen hermooni ja kun oikein alkaa sillä hetkellä miettimään että "voisitko tehdä asiaasi enää hitaammin.." niin niinhän se sitten tekee, ja tekee ja tekee..Täällä päin myös Pentikillä myyjä joka paketoi ja paketoi, ehdin kerran käydä automaatilla parin kadun päässä ja kun palasin paikalle niin ette arvaa mitä myyjä teki ostoksilleni edelleen..? Oikein hitauden ruumiillistuma.

  ReplyDelete
 7. Kiva kun kävitte tänään!!!
  Ja ihan vaan jottet pääsis eroon näistä tunnustuksista ja paljastuksista, käypäs hakee minulta vielä yksi!!!

  ReplyDelete
 8. Ihanat paljastukset, sulla on kiva tyyli kirjoittaa. Kolmonen ehkä ei ollut se suurin salaisuutesi kuitenkaan. :)

  ReplyDelete
 9. Anteeksi vaan, mutta nro 10 nauratti ihan sairaasti, vaikkei varmaan ollut hauskaa siinä tilanteessa :)

  ReplyDelete
 10. PS: Toi hidastelujuttu on tosi vaikea vanhusten kohdalla... Tietää ettei ne sille mitään voi, silti päästä meinaa poksahtaa verisuoni kun joku mummeli kaivelee senttejä kassalla vaikka kuinka kauan.

  ReplyDelete
 11. Hihhihhihhh.. Miksi mä olen laittanut tänään NIIN monta 'Hihihhh' kommenttia?? Mikä vaivaa?

  Nooh, asiaan. Mainio listaus.. samoja pitäisi tehdä täällä päässä.

  ILOA!

  ReplyDelete
 12. Nauraa...Ysi ja kymppi ei osunut kohdilleen, muut upposi täysin;) Tämä oli hauska ja kirjoitat hauskasti vaikka arki välillä onkin ihan peestä.
  Voikaa hyvin
  -Marjut

  ReplyDelete
 13. Hih, hauskoja juttuja :) Kuittaan monta kohtaa. Suklaa ei pysy jemmassa, illat aina valvotaan liian myöhään (eikä lapsi tietenkään anna nukkua aamulla), hidastelua inhoan minäkin, jne...

  Viimeksi ärsyynnyin, kun joku vanha patu körötteli Ladallaan kiemuraista tietä pitkin tosi hiljaa. Perässä autoletka, eikä ukko voinut välillä käväistä bussipysäkillä, että muut olisivat päässeet ohi. Aaaaargggh!!

  ReplyDelete
 14. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 15. Samaa mieltä olen monesta jutusta :) Näitä on aina kiva lukea!

  ReplyDelete
 16. Huippua lukea näitä ja miten mukava, että innostuit =)

  Tykkään myös kovasti teidän ruokailutuoleista (ison homman olette tehneet!) ja kuvat seinällä ovat tosi söpö kollaasi ;)

  ReplyDelete
 17. Kiitos kaikille taas tasapuolisesti. Minusta nämä ovat ärsyttäviä koska heti kun on listansa tehnyt tulee mieleen lisää ja lisää, lisää kaikenlaista parempaa juttua :)

  ReplyDelete
 18. Haa! löysin täältä 7 asiaa sinusta, minulla on juuri menossa haaste nimelta 10 seikkaa minusta! Nämä on mukavia, vaikka aina en innostu haasteista.

  ReplyDelete
 19. Lainaan meidän Viljamin 4v. sanoja: "Olipas naurettava juttu!"

  Mulla ihan samoja ongelmia hidastelun ja makean jemmaamisen suhteen...

  Jenni

  ReplyDelete
 20. Samis kohdissa 4, 8, 9 ja 10 :)

  ReplyDelete