Wednesday, October 14, 2009

Tuolit paikoillaan
Tälläiseltä näyttävät uudet vanhat keräilemäni tuolit ruokapöydän ympärillä.
Kaikki ne olemme siis putsanneet vanhoista maaleista ja maalanneet uudestaan.
Ja tosiaan, tuon yhden verhoilinkin.
Rottinkinen nojatuoli on Brukan ja hankittu aikoinaan Benicosta. Sille ei ole oikein paikkaa meillä täällä ja seilaa missä sattuu (se ei ole tähän asuntoon hankittu). Yleensä tuossa pöydän päässä. Siinä sitten surffailen netissä. Pöytää saa jatkettua ja se näyttääkin kuvassa hassulta, koska yksi jatkopala on poissa. Tallessa toki mutta pääsee paikoilleen varmaankin Jouluna seuraavan kerran.

Valitettavasti pöydän päälle kertyy yleensä ihan liikaa roinaa. Kannettavat. Lehdet. Astiat. Johdot. Laturit. Kaikkea kaameaaaaaaaaa. Yöks yöks.

Huomenna kirjoitan teille ne seitsemän asiaa koska Krista heitti haasteen minulle.

13 comments:

 1. Meidän keittiönpöydällä on sama ongelma: siihen kertyy mitä ihmeellisempää tavaraa.. tälläkin hetkellä siinä taitaa olla kasa keskimmäisen tytön lyhennettäviä housuja... hmmm..

  Kivannäköiset tuolit! Minäkin olen kerännyt vanhoja (pinna)tuoleja ruokapöydän viereen, kaikki erilaisia.. ne pitäisi maalata, mutta en osaa päättää maalataanko kaikki samalla värillä vai ei..

  ReplyDelete
 2. Ei näytä teille kertyvän paljoakaan! Meille kertyy ihan hirveästi :-( siivousurakasta menee aimo osa pöydän siivoamiseen. Ihan hirveää! Mies varsinkin nostaa kaiken pöydälle, lasten leluista alkaen, veisi ne paikoilleen sen sijaan...

  Ihania tuoleja!

  ReplyDelete
 3. Mannukka
  Minäkin mietin maalaanko samalla vai eri sävyillä. Kaksi tuoleista on maalattu valkoisella joka taittuu siniharmaaseen ja muut munankuorenvalkoisella. Mietin kauan maalaanko yhden tuoleista pinkiksi -Lotan tuoliksi. Syöttötuoli on vaaleanpunainen joten niin annoin olla. Kun kasvaa niin Lotta saa oman pinkin tuolin pöytään. Sitä haeskellessa.

  Vekarus
  No pöytä on siivottu kuvaa varten! Tottakai ;D

  ReplyDelete
 4. Haaveissani olisi uudetvanhat tuolit keittiöön. Ihania nuo teidän tuolit.
  En kyllä ymmärrä niitä, jotka saavat keittiön pöydän pysymään siistinä:) kuinka se tehdään???

  ReplyDelete
 5. Meillä on myös keittiössä tuollaiset "erisamat" tuolit. Ja pöydän kannssa myös sama ongelma; aina lojuu tavaraa juustohöylästä vakuutuslaskuihin... Kiva lukea, että muillakin on samoja ongelmia! Sisustuslehdissä näkee usein kauniita keittiöitä, joissa pöydällä on korkeintaan hedelmäkori... Todellisuudessa noin ei ole varmaan kellään!

  ReplyDelete
 6. Näyttää mukavalta!
  Valkoinen väri lisämausteena tummalle pöydälle ihana!

  ReplyDelete
 7. Meidän kaikilla pöydillä on tuo sama tavara-magneetti-ongelma. Ja tuoleilla. Sohvilla. Senkeillä. Jopa ihan lattioilla..

  Hinasin juuri ihanan chippendale nojatuolin meidän portaikkotilaan ja sanoin miehelle, että se on taatusti hetkessä täynnä vaatteita ja kaikkea muuta kamaa. Meni ehkä puoli päivää, kun siinä oli jo kasa. Nyt siinä on vuori.. Luovutan kohta :)

  ReplyDelete
 8. Todella kauniin näköistä! Ihanat tuolit! Ja korituoli on ihana!

  Meillä on toisin päin, valkoinen pöytä ja sen ympärillä vanhoja ruskeasävytteisiä tuoleja!
  piiu

  ReplyDelete
 9. Ihanat tuolit! Me sanotaan niitä kasoja kulttuurikodin pinoiksi. Ei tunnu niin pahalta :)

  ReplyDelete
 10. Ihanalta näyttää. Voi hitsi;) Mukavaa viikonloppua:)

  ReplyDelete
 11. Vitsi, että ihailen ihmisiä, jotka ovat käteviä käsistään! Kerrassaan hieno tuoliryhmä!

  ReplyDelete
 12. Oh, olit näköjään saanut jo haasteen seitsemään asiaan? Kuitenkin, tunnustus sinulle on myös minun blogissani :)

  ReplyDelete
 13. Nuo tuolit näyttävät tosi kivalta! Minusta kuusi samanlaista tuolia on helposti hiukan muodollinen, joten voisin itsekin kuvitella tekeväni jotain tuollaista - sopivat kuitenkin hyvin yhteen, kun ne on maalattu kaikki samalla värillä.
  Kasat - huokaus. On niitä minullakin, mutta varsinkin ärsyttää, kun poikaystävä täyttää heti kotiintultuaan avainnipun, kännykän, lompakon, kuulokkeet yms. pöydälle niin, ettei siinä sitten mahdu syömään. Tiedän, etten saa ärsyyntyä toisen kotona tällaisesta tavasta, mutta olen sanonut, että jos joskus asumme yhdessä, en aio katsella tuota tavarakokoelmaa ruokapöydällä (täytyy sitten hankkia eteisen lipasto niitä varten...).
  Hauskoja nallekeksejä muuten! Olen selvästi ulkona keksimaailmasta kun en ole nähnyt tuollaisia ennen.

  ReplyDelete