Vieraita, hulinaa & toivelahjoja
Niitä on riittänyt. Onneksi (?!) odotellaan jo syyslomaa joka on nurkalla. Huomenna Vernerin eka lomapäivä. Lotta sai lahjaksi vaikka mitä mukavaa. Pyysin tämän Brion leikkihellan isältäni Lotalle. Siskon kanssa tuumattiin yhdessä asiaa. Hän kertoi, ettei pyytänyt mitään "erikseen" Pavulle heinäkuussa, kun Papu täytti vuoden. Minä pyydän jonkun verran juttuja. Lähinnä siksi, ettei kukaan tuo mitään semmoista mitä meillä jo on. Ja toiseksi inhoan muovisia killuvia ääniä päästeleviä disneyleluja. Ja just tätä naureskeltiin siskon kanssa -lapset kun ovat hulluina niihin.

No makuasioita. Hellalla kyllä kovasti leikitään. Luukku on avattava ja sinne sisään laitetaan vaikka mitä. Poneista astioihin ja likapyykkikorista ongittuihin kalsareihin. Jostain syystä Lotta tykkää kuljeskella ympäri kämppää mun kalsarit kaulallaan tai päässä. Mies sanoi, että ota kuva ja laita blogiin, mutta sitten te näkisitte millaisia kalsarinretkuja mulla on. Heh.

Katselin synttärikuvat läpi. Siellä vilisee kummeja, siskoja, siskon mies, lapsia, isovanhempia ... joten en voi niitä tänne laittaa. Lauantaillekin riitti vieraita iltaan saakka. Mukavaa!

Tykkään järjestellä juhlia ja viettää niitä. Taas tuli vain seinät vastaan.
Erikoiskiitos menee Maille (käykää kurkkimassa, siellä onkin arvonta just nyt!). Huh. Kiitos paketista! Ihana ylläri ja mieluinen. Lupaan sinulle jotain Jouluksi. Ihana.


12 comments

 1. Tuo hella on kaunis klassikko. Ja oi mikä kakku, kuola valuu :)
  Mistä noin ihanat nallekeksit ovat?

  ReplyDelete
 2. Ihana hella! Meillä lelumäärä varmaan triplaantui syntymäpäivänä.. Joskin saatiin myös siskoilta käytetyt lelut samalla. Pakko pitää osa poissa, kun muuten kaaos on kamala.

  Onnea Lotalle <3 Saiko hän jo maistaa kakkua? Kaarlo sai, mutta inhosi - hyvä vaan..

  ReplyDelete
 3. Tuo hella on huippulahja ja iloa riittää monta vuotta eteenpäin - enemmän kuin niistä Disney-kilistimistä!

  maria

  ReplyDelete
 4. Meillä Venlalla myös tuo hella. Piilotteli yhteenaikaan aina kaiken sinne mm. isoveljen rahoja, tavaroita jne. Tiesipä mistä etsiä, jos joku oli kadoksissa...

  Ihania nallekeksejä!

  ReplyDelete
 5. Ihana hella! En tiiä pitäiskö vielä hankkia meillekkin;) Äipän tekis ainakin mieli. Kivaa kun pirskeet onnistuivat:)

  ReplyDelete
 6. Onhan kivoja synttärilahjoja pieni suloinen 1-vuotias Lotta saanut. Briot ovat ikuisia! Meillä pojille ostettu myös samainen hella. Nykyisin kokkausleikit ovat harvassa, mutta junarataa rakennetaan sitäkin ahkerammin :)

  Kiitos hyvistä nauruista - nuo kalsarinretkun kaulalla saivat vapautunutta äänihymyä aikaan :)
  Taitavat olla kauden tarpeellisin varuste - kaulaliina :)

  ReplyDelete
 7. Meilläkin Julskun hellasta löytyy lähes kaikki kadoksissa oleva. Aina kun joku on hukassa, kannattaa kurkata sinne :) Minäkin kyllä aina isovanhemmilta toivon joitain tiettyjä lahjoja.

  ReplyDelete
 8. Me pyydettiin mummulta ja ukilta tuo hella lahjaksi. Ukki sanoi: Ähh, EI tuommoista, mä teen itse ja PALJOIn paremman. Nyt on itsetekemä hella ja tyttö tykkää. Ja äitikin, kun pystyi valitsemaan hellan värin yms.. Mutta Brion klassikko on IHANA ja monen tytön ja pojan kotona!

  Oi, miten kauniit syntta¨risysteemit! Nam!!

  ReplyDelete
 9. Mukava lukea Lotan ekoista synttäreistä ja hella on kyllä hyvin jees! =)

  Ihania nallekeksejä!

  ReplyDelete
 10. Hella on kiva ja kiitos kaikille kommentoijille näin yhtenä kiitoksena KIITOS :)

  ReplyDelete
 11. Heissan!

  Hella on ihana klassikko! Mulla ei sellaista aikanaan ollut, mutta 10 vuotta nuorempi siskoni sai sellaisen ääressä keitellä. Myöhemmin hella kannettiin leikkimökkiin ja kokkailut jatkuivat siellä. Äidin hoitolapsi kokkaili liian rajusti, ja uunista lähti luukku irti. Mokoma vekara!

  Tykkäsikö Lotta pellestä?

  Mukavaa syyslomaa!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 12. Ai niin, mitäs nuo nallepiparit ovat?? Ajattelin aluksi, että näyttävät Lastenklinikan Teemu-nalleilta, mutta eivät taida ollakaan... Söpösiä herkkuja!

  - Kristiina -

  ReplyDelete