KoulullaTänään oli Vernerin koulun syysmarkkinat. Rakastan koulujen myyjäisiä! Saa ostettua omatekoisia leivonnaisia sopuhintaan. Nytkin lähti mukaan lukiolaisten tekemää tiikerikakkua (iso kakku 7 euroa!! Joulun kahvipöytään!) sekä taatelikakku ekaluokkalaisten myyntipöydältä. Taatelikakun kiikutin illemmalla Porvoon suunnalle ystäväni luokse tuliaiseksi. Vanhempainyhdistyksen kahvilaan tein itsekin fetakinkkupiirakan ja kun olin menossa kahville, sitä ei enää ollut palan palaa jäljellä. Taisi kelvata! Huonompi juttu on se, että taisin unohtaa irtopohjavuokani jonnekin koululle -just muistin. Enköhän saa sen vielä takaisin.

Vernerin luokka piti peliluolaa isien johdolla. Luokka oli leiponut piparitikkareita myyntiin ja askarrelleet tosi hienoja magneetteja. Pikkuleluihin oli liimattu magneetti tiukasti taakse. Sain jääkaapin kylkeen yhden pienen muovisen ankan sekä ABC-palikan. Harmi, kun ei voi oikein sisällä kuvata. Pimeys on niin kaameaa ja synkkää, ettei kuvista tule minkäänlaisia. Saatte siis vain kuvitella kuinka hienoja magneetit ovat!Lotta halusi myös pelata pöytälätkää sekä -futista peliluolassa.Hienot kyltit ohjasivat paikalle.Ois mulla muutakin mutta saa odottaa vielä hetken. Palaan pian !

13 comments

 1. NYT HALUAN HETI TIETÄÄ MITÄ MUUTAKIN SULLA ON :-) Oikeesti, melkein arvaan... Toivottavasti olen oikeassa!!!

  Mutta asiaan: Meillä olis pitänyt olla marrasmarkkinat nyt lauantaina Hugon koululla, mut ne oli peruttu sikaflunssan takia. Tosi harmi, koska minäkin tykkään hullun lailla tuollaisista tapahtumista ja olin Hugon luokan toisena vastaavana järjestäjänä. (Kahden oppilaan vanhemmat per luokka olivat siis mukana vastuujärkkäreinä.) Nyt mietinnässä, jos tämä tapahtuma siirtyisi keväälle.

  Ihania tunnelmakuvia sulla oli!

  Kivaa sunnuntaita!!

  terkuin Hanna

  ReplyDelete
 2. Ettei sulla vaan olis asuntouutisia...??

  ReplyDelete
 3. Puutaloasiaa tai jotain sinnepäin...? :)
  Mukavilta näyttivät myyjäiset. olen samaa mieltä, että niistä on ihana ostaa kotona leivottuja herkkuja halvalla, ja ne rahatkin menee hyvään tarkoituukseen. Kyllä kotitehdyt leivonnaiset peittoaa aina kaupallisentuotannon.
  Odottelen lisäuutisia!!!!
  Niin ja tikkarit oli hyvä idea!

  ReplyDelete
 4. kamala pitää hullua jännityksessä, minä taas arvailen vauvauutisia??
  siiri

  ReplyDelete
 5. Mä kyllä taidankin jo tietää :-) *HYPPII RIEMUSTA YLÖS ALAS*

  ReplyDelete
 6. Syysmarkkinat on mukavaa puuhaa ja siinä on aina kiva meininki.

  Lotta edelleen niin söpöläinen, ja veikkaan että vielä enemmän söpöstyy (ei taida olla ihan suomenkielinen sana, vai?) vuosi vuodelta ja sitten isona kauniiksi muuttuukin, niinkuin äiti =)

  Kaikki odottaa kuumaa uutista....

  ReplyDelete
 7. Hirvee jännitys... ;) Vauvauutinen tuli mulla ekaksi mieleen, mutta voi kun olisitte löytäneetkin sen unelmien puutalon :)

  Anski

  ReplyDelete
 8. Ihan huikeita nuo alimman kuvan kissat!

  ReplyDelete
 9. Mä tiiän!!! Mutten paljasta ;)

  ReplyDelete
 10. Ihanan kuuloiset myyjäiset. Itse en ollut minkäänlaisissa myyjäisissä varmaan kymmeneen vuoteen! Pitäis ehdottomasti mennä.
  Ja vitsi miten hyvä idea nuo piparitikkarit! Hienon näköisiä.

  ReplyDelete
 11. Niin ja mäkin haluan tietää!!!! Paitsi että arvailen kyllä, mutta vähän salaisuuden raotusta, pliis ;)

  ReplyDelete
 12. Saatte tietää ehkä tässä joskus tai sitten ette ... eh, vitsi. Kerron kyllä mutta mun ois maltettava vielä hetki ! :)

  ReplyDelete