Mitä kuuluu nytMitäs meille kuuluu, kun ei ole koko viikonloppuna näkynyt eikä kuulunut. Noh, isomalla oli turnaus sunnuntaina. Ja lauantaina kävin Ashleyllä hakemassa makuuhuoneen tapetit. Illalla meille tarjoiltiin ystäväni luona aivan todella herkullinen illallinen sekä punaviinit kaupanpäälle. Mies lähti jälkikasvun kanssa aikaisemmin , yhdeksältä, ja minä kömmin kotiin yhdentoista jälkeen. Lumipyryssä. Onneksi en ollut kaukana, tulin siis kävellen viidessä minuutissa. Ja kyllä sitä onkin nyt tullut! Koko kaupunki on lumesta sekaisin. Ja onhan se inhaa kun ei pääse parkkeeraamaan kadunvarteen, kun on vallia vallin perään.

Lapset nauttii. Tänään kun tulin jumppaamasta mies oli pihassa kolaamassa lunta, lasten kanssa. Kun katsoin kolaa tarkemmin alkoi naurattaa. Lumikolassa istui kolme haalariasua pipot päässä! Lotta keskellä! Naapurin mukelot; kaikki kolme tyttöä (siis yksi meidän L) kolassa rinnakkain ja kauhea nauru päällä. Hauskaa menoa.

Tällä viikolla olisi tarkoitus olla vaan tylsä ja treenata. Ulkoilla. Siivoilla. Käydä miehen kanssa leffassa katsomassa uutta Sherlock Holmesia (jee, Jude Law!) ja ehkäpä blineillä. Pitäs käydä tarkistamassa pari värikoodia rautakaupassa ja viedä yks taulu kehystettäväksi keskustaan ja piipahtaa sähköliikkeessä. Semmosta pientä, arkista ja aikaavievää.

Huutiksesta on taas tarttunut meille muutama juttu uuteen kotiin; 1930-luvun täyspuinen todella kaunis senkki, vanha ihanan vihreä jakkara, talonpoikainen naulakko ja vanha suuri pohjoismaiden kartta. Muutama viikko vielä niin saa alkaa pakkailemaan kamoja. Jeeee -ah. Plääh.

Ensimmäisessä kuvassa neiti L saa taas hepulit kun hän aina vaan tahtoo kameran ...


12 comments

 1. Kävimme lauantaina pojan kanssa katsomassa Sherlockin. Hän olikin toiminnan mies... Ihan hyvä leffa. Ja Jude L. pelastaa leffan kuin leffan.

  Lotalla pitäisi olla oma kamera! Vaikka kertakäyttö sellainen.

  Lumisin terveisin: Kristiina

  ReplyDelete
 2. Ovat kehuneet leffaa, pitäisi käydä... Kerrohan sitten, mitä tykkäsitte.

  Lotalla huippuilme! Tahtoo kameran!!!

  ReplyDelete
 3. Ihana hepuliLotta ;)

  Linda

  ReplyDelete
 4. Meidänkin 1 vuotias tahtoo kameran ja siksi kuvia hänestä on mahdotonta ottaa:-)

  ReplyDelete
 5. Kuulostaa ihanalta, vaikka tavallisia juttuja ovatkin!
  Musta tuntuu, että muuttoanne odottaa tällä hetkellä muutama sata muutakin! Minä ainakin mietiskelen kotianne yhtenään. Sairasta!? 8D

  Sherlock kiinnostaisi täälläkin. Taitaa olla treffejen aika taas! :)

  ReplyDelete
 6. Kristiina
  Toiminnan mies kuulemma on Sherlock tässä uudessa juu... on kehuttu mutta myös parjattu. On kyllä Helsingissä nyt lunta! Ihan hullua. Täällä Käpylässä ei pääse etenemään!! Kävin tänään Stockalla keskustassa. Piti kävellä sinne reippaillen Lotan kanssa mut jouduin Koskelantien ja Mäkelänkadun kulmassa hyppäämään bussiin koska jalkakäytäviä ei oltu aurattu. Sturenkadun kulmassa hyppäsin pois ja siitä sitten käveltiin. Välillä joutui vetämään rattaita perässä :D ;)


  Ira
  Kerron sit :)

  Linda
  HepuliLotta, todellakin!

  kerttu
  Niinpä! Kuvia ei saa otettua kun neiti heti huutaa ja kirkuu, itkee, kun ei saa kameraa omiin hyppysiinsä.

  Emilia
  Sairasta :D :D Huh, hikikarpalot valuu otsaani alas. Paineet on niin kovat. KoVaT piipussa. Sisustustani ja uutta pesäkoloamme tarkkaillaan :) ;)

  ReplyDelete
 7. Meidän juniorista saa usein samanlaisia kuvia. :D

  ReplyDelete
 8. ellu
  :) Niin ihania mutta niin rasittavia -siis ei kun aina aivan ihania pikku pikku balleroita ! ;)
  Kiitos kommentistasi :)

  ReplyDelete
 9. Toi leffa houkuttelis muakin:)

  Ihania hankintoja oot tehny! En malta oottaa että saatte ne paikoilleen;)

  Lotta on söpö;)

  ReplyDelete
 10. Mari
  En minäkään malta odottaa ! ;) Kiitti meileistä !!! Ihana!

  ReplyDelete
 11. Ui! Ihanaa...kohta jo muutatte! Olen niin onnellinen puolestanne! :)

  ReplyDelete
 12. Krista
  Apua, kohta muutetaan! Hui hui kaameus ja ihanuus ... jännittää !!!

  ReplyDelete