Saturday, April 24, 2010

Nupit & koukutTänään laitetaan koukkuja ja nuppeja. Ja juhlitaan rakkaani syntymäpäivää ! Onnea !
Ei mulla muuta asiaa ollutkaan. Ai niin, se vielä, että on aika ihana, onnellinen olo. Muuttokiukku ja stressi ovat väistyneet. Lottakin paranee jo.


15 comments:

 1. Onnea vaan uuteen kotiin!
  ***
  Nuo koukut ovat ihania - mistä ne on hankittu?

  ReplyDelete
 2. Sunnuntai huomenta!

  Ihanalta näyttää teidän oma "Huvikumpunne".Niin kotoisen näköistä.Voin kuvitella miltä sinusta nyt tuntuu, kun yksi unelma on saavutettu,onnea uuteen vanhaan kotiin!!!

  Edellisen postauksen suosikki kuva minun mielestäni on se, jossa söpöliini Lotta istuu sohvalla ja puhuu kännykkään. Ihana lintuhäkki tapetti ja taustalla näkyy ilmeisesti makkarin tumma seinä.

  Auringonpaistetta elämäänne!

  toivottelee Piipe

  ReplyDelete
 3. Kiitos !

  Koukut ovat House Doctorin ja olen hankkinut ne joulukuussa Malou nimisestä ihanasta puodista Korkeavuorenkadulta :)

  ReplyDelete
 4. Ahhhh Your blog is wonderful, soo nice to find you! Your pictures are so inspiring and beautiful!

  A footprint from

  Agneta & Sweden

  ReplyDelete
 5. Kiitos Niina - täytyypä joskus käydä tuolla Maloussa.

  Minä mietiskelen mökin eteisen naulakkokoukkuja. Hang it all olisi ihana, mutta se ei mahdu budjettiin tässä vaiheessa. Nuo näyttävät tosi kivoilta.

  ReplyDelete
 6. Teidän uusi kotinne näyttää aivan IHANAlta!

  Mukavaa sunnuntaita!

  ReplyDelete
 7. Ihania nuo koukut. Mä löysin melkein vastaavia mutta pastellivärisen pilkulliset Kiva kaupasta. Olivat vielä melkein ilmaiset.

  ReplyDelete
 8. Hei kiitos kaikki kommenteista!
  Mua hieman harmittaa kun omalla kannettavalla kun käsittelen kuvat ja laittelen ne tänne ne näyttävät valoisilta ja kivoilta. Sitten esim. työkoneen isolla näytöllä kuvat näyttäää tummilta ja tympeiltä. Onhan se vähän valaistuksestakin kiinni, tuo uusi kotimme on niin valoisa, että näyttöä pitää tarkkaan tihrustaa kun ei näe kunnolla. Pääasia on se, että saa kuitenkin selvää hieman millasta meillä nyt on.

  Ei meinaa illalla malttaa mennä nukkumaan kun tahtois vaan ihailla !
  :)

  ReplyDelete
 9. Ihana Huvikumpu teillä! Ja mikä valo... Oih.

  ReplyDelete
 10. Onnea kovasti uuteen kotipesään! Ihana ihana koti teillä :)

  ReplyDelete
 11. Onnea kovasti uuteen kotipesään! Ihana ihana koti teillä :)

  ReplyDelete
 12. Ikkunapelleistä: meillä ei talossa ole ikkunan alla peltejä, vain puinen ulospäin viettävä lista, niin kuin vanhoissa taloissa yleensä on ollut. Pikkumökkiä on selkeästi laiteltu myöhemmin, koska siellä joidenkin ikkunoiden alla on valkoiseksi maalattu pelti.

  Eipä kai pellitys vanhojen talojen tyylin kuulu, mutta ei ne kyllä kauheasti näykään kun maalaa valkoiseksi. En tiedä kuinka paljon paremmin se pitää veden loitolla kuin puulista?

  Ehkä pellin merkitys on suurempi, jos taloa on lisäeristetty niin, että ikkunat ovat syvemmällä. Lisäeristämättömässä talossa tuo puulista ei ainakaan ole montaa senttiä leveä. Ikkunat ulottuvat suunnilleen hirsirungon ulkoreunalle saakka...

  Pikkumökissä ollaan joduttu laittamaan seinän alareunaan peltilista (leveä) ulkovuorilaudoituksen alta kivijalan reunaan saakka kun kivijalka oli paikoitellen ulompana kuin seinä. Se pelti maalattiin punaiseksi ja maastoutuu ihan ok seinän värin kanssa. Siinä oli sellainen pelti jo aiemminkin, mutta kyllä nämä peltiviritykset tietysti on vähän vääriä vanhan talon tyyliin...mutta pikkumökkiä ainakin katson tarvittaessa läpi sormien..pakko näissä olosuhteissa, se mökki kun on hassu kaikenkaikkiaan:)

  ReplyDelete
 13. Vintage living
  Meillä kanssa semmoset puulistat ikkunan alla. Ikkunat eivät ole syvällä. Että katsellaan ... voi aargh, nyt on taas mentävä.

  Muille, tattis!

  ReplyDelete
 14. Onnea M:lle!!!

  Teksti edelliseen postiisi - UPEA; siis kirjoitinko jo, että UPEATA ON! Ihan mieletön....niin super ihanaa, kaunista, suloista! Niin kokettavaa, ja herkkää! Oi, oi!
  Olen niin tulossa jo teille =)

  Lotalle voimia!

  ReplyDelete
 15. Mitä mielettömän ihania kuvia tuolla edellisessä postissa näenkään!!! Tosi superihanaksi olette jo saaneet laitettua kotianne, vaikka tiedän että projekti varmasti jatkuu vielä pitkään. Mielettömiä tapettejakin olette valinneet :) Niin ihanat puitteet! Olen iloinen teidän puolestanne.

  ReplyDelete