Friday, June 25, 2010

Rautasänky sohvana alhaallakin
Tämä kaunokainen, vanha rautasänky on lainassa meillä. Varavuoteena, löhöpaikkana. Olohuoneessa. Siihen vaan laitettiin ja siinä saa olla. Tänään siinä jo joku nukkuu.

Grilliherkut odottaa tekijäänsä joten ... korkataan kuohuva ja laitetaan essu päälle.
Ihanaa Juhannusta kaikille !

*

16 comments:

 1. Huisin ihanat peitot ja tyynytkin siinä on. Voi kun voisi oikaista tuollaiseen punkkaan itsensä...

  Hauskaa jussia!

  ReplyDelete
 2. Hyvää mittumaaria!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 3. Voi huokaus tuota sänkyä ja ihan kaikkea. Juhannustunnelmaa sinne!

  ReplyDelete
 4. Ihana tollanen rautasänky.Mäkin huolisin mielelläni.Meille ei mahdu enää yhtää vanhaa huonekalua tai jostain pitäis luopua..tosi tylsää...Hyvät Juhannukset teille:)

  ReplyDelete
 5. Voi Niina, miten kaunista teillä on!!! Hyvää juhannusta; Suomi on tänään kauneimmillaan, nautitaan siis kaikilla aisteilla!

  ReplyDelete
 6. Vitsit mikä huvikumpu,ihanuus tuo teidän koti.Mukavaa juhannusviikonloppua!

  ReplyDelete
 7. Oi oi oi miten kaunista, jälleen kerran. Täällä saa herkutella upeasta kodista :) Hyvää jussia myös sinne.

  ReplyDelete
 8. Kävin eka kertaa ja ihastuin. Paumesit, hermitagen tapetit ja kuumailmapallojuliste, kaikki niitä mitä tykkään itsekin. Teidän talo on aivan ihana !

  ReplyDelete
 9. Ihania kuvia <3 Huomasin, että kaipailisit myös Cheap chic / Emily Chalmers kirjaa. Minulla sellainen olisi tarpeettomana. Jos laitat viestiä niin voisit sen edullisesti saada itsellesi:)

  ReplyDelete
 10. Mahtava sänky, ja sanon taas: teillä on todella nättiä. Mukavaa kesää ja ihania puutarhakahvi hetkiä omalla pihalla!
  Piiu, Kotielämästä

  ReplyDelete
 11. Ihana ja mielenkiintoinen blogi. oon tätä elisestä asti lueskellut aina kun oon ehtiny istahtaa. Mukavia sisustusjuttuja ja ah niin ihanaa lapsiperheen arkea mittään sievistelemättä. TYKKÄÄN! varsinkin kun on itelläkin pienet lapset. Liityn lukijaksi :)

  ReplyDelete
 12. Kiitän kaikkia! Nina, Kristiina, Maria, Rimpsukaisa, Rebecca, Villasukka, Mirva, Piiu -Juhannustoivotuksista!

  :) :)

  Sannu
  Kyllä tekee tiukkaa jo meilläkin taas ;D

  Terhi & Jenna
  Mukavaa saada uusia lukijoita ! Kiitos paljon kommenteistanne.

  ReplyDelete
 13. Hei Niina! Vierailin tänään ensimmäistä kertaa blogissasi ja selailin postauksia vähän miten sattuu. Jotenkin alkoi tulla tunne, että tässä on nyt jotain tuttua... Sitten eksyin postaukseen hääpäivästä ja tajusin! Meitä yhdistää sama hääpäivä ja silloin aikoinaan, aika monta vuotta sitten niitä hääsuunnitelmia jaoimme yhdessä ;) Ehkäpä muistat Hempuran täältä pohjoisemmasta osasta Suomea :)

  Teillä on kerrassaan upea koti <3 Itsekin haaveilen asumisesta vanhassa, mielellään mansardikattoisessa puutalossa, mutta näillä remontointitaidoilla ja tällä hermorakenteella se taitaa jäädä ikuiseksi haaveeksi... No asutaan me puutalossa kyllä, mutta uudessa sellaisessa. Sisustuskärpänen on puraissut ihan tosissaan ja näitä sisustusblogeja olenkin ihan urakalla selaillut viime kuukausina.

  Olipa mukava yllätys löytää tämä sinun blogisi! Tulen varmasti uudestaankin!

  Heli

  ReplyDelete
 14. Heli
  Kyllä minä sinut muistan , todellakin! Ihana juttu, että löysit tänne! Samasta porukasta myös Pinjami on käynyt täällä ja hänellä on myös oma ihana bloginsa.

  ReplyDelete
 15. Oi voi oi! Niin nättiä Niina, niin nättiä!! :)

  ReplyDelete
 16. Teillä on niiin nättiä! Ihana koti :)

  ReplyDelete