Wednesday, August 11, 2010

PötköttelypaikkaMeille on ilmestynyt näitä cozy cornereita -rautasänkyjä sohviksi ja muita epämääräisiä tyynykasoja lattioille. Villeimmissä unelmissani elättelen toivoa siitä, että meidän koko yläkerta olisi yhtä suurta olohuonetta ja perhetilaa.

Taas yksi älynväläys. Päällystin Vernerin pienen vaahtomuovipatjan pilkkukankaalla ja iskin lattialle. Lotta kierii & leikkii siinä tyytyväisenä. Patja on helppo laittaa sivuun ja ottaa vaikka tarvittaessa eri paikkaan leikkimatoksi. Tai vaikka telkun katselupaikaksi tai x-boxpeliä pelaavalle poikajoukolle lisäistuimeksi. Pojat kun tuppaavat ainakin meille tulla aina isona porukkana. Näyttääkö tuo ihan koiran sängyltä? :D

25 comments:

 1. Heh, en tiedä näyttääkö se koiran sängyltä, mutta heti kävi mielessä että mitä sille kävisi jos meillä moinen olisi lattialla. Omistan hyvin mukavuudenhaluisen entisen katukoiran, joka on yrittänyt nukkua jopa tiskirätin päällä vältellessään kovaa lattiaa.

  ReplyDelete
 2. Meilläkin on pikkupojilla "röllipatja"...
  jonka päällä usein makaa myös koira;)
  Mä tykkään itekkin lojua lattialla telkkua katellessa...

  ReplyDelete
 3. Meillä pyörii kans yks patja lapsilla leikkialustana, jonka piilotan heti kun se ei ole käytössä, johtuen tietenkin sen rumasta ulkonäöstä.
  Hyvä idea, eikä näytä mun mielestä koiranpediltä! :)

  Lokoilupaikkoja ei voi olla koskaan liikaa!

  ReplyDelete
 4. Kuule meillä on ihan samanlainen patja yläkerran lattialla ja vauvat tykkää ihan kamalasti :-)

  ReplyDelete
 5. Ei meidän koiralla ainakaan noin hienoa petiä ja tyynyä ole, peittoja sillä kyllä on.. eli ei näytä koiranpediltä ainakaan mun silmään. Lapset rakastaa tuollaisia lojumispaikkoja!

  ReplyDelete
 6. Meidän pojat raahaa kaikki patjat aina pois lastensängyistä lattiolle.Rakentelee majoja pitkin huushollia ja sitä rahaa.

  Ihanan pirteä kangas.Ei näytä ollenkaan koiran pediltä:)

  ReplyDelete
 7. Heh. ehkä siinä on ihan pikkiriikkisen sellaista koiranpetifiilistä, muttei kuitenkaan kovin pahasti. Meillä on inka koirasella talon paras sekä vanhin kori petinä ja leikkipatja tytönhuoneessa joten patjat kunniaan!! :)

  ReplyDelete
 8. Suorastaan kutsuu luokseen tuollainen makoilupeti :)

  ReplyDelete
 9. kiva pötköttelypaikka, eikä näytä koiran petiltä :) voi että minä tykkään tuosta teijän kodista!

  ReplyDelete
 10. Ihana blogi!Ihana lötköttelypaikka!Kliks lukijaksi!:)

  ReplyDelete
 11. Meillä on myös erilaisia cozy cornereita koko huusholli täynnä. Olohuoneen lattia on vuorattu erikokoisilla ja erilaisilla tyynyillä, joihin on ihana painaa pieni poski.

  ReplyDelete
 12. Sinulla on niin kaunis koti! Ihanat värit ja tunnelma.

  ReplyDelete
 13. Hauska pötköttelypaikka! Meillä kanssa kertyy kaikenmaailman tyynykasoja ja vilttiläjiä lattioille missä on lasten ihana kieriskellä. Ihana blogi johon oon pari kertaa kierrellessä eksynyt ja pitkään selaillut. Tykkään hirmuisesti! Taidan helpottaa takaisin löytämistä ja linkittää sivuilleni ellet pahastu?

  Mukavaista alkavaa syksyä!

  ReplyDelete
 14. Näyttää oikein houkuttelevalta köllöttelypaikalta, lapset tykkää! Meillä tosin koiruus valtaa hyvin nopsaan kaikki mukavat paikat lattiatasossa....Mutta eipäs se haittaa, karvaturri kainalossa on oikein mukava pötkötellä ;)

  ReplyDelete
 15. Hei, loistava idea. Meillä on pinnasänky lähdössä kesäkodista kiertoon ja taidanpa jättää patjan kotiin. Siinähän nukkuvat pienet yövieraatkin hätätapauksessa. Ja mahtava löhöilyyn vaan...

  Kivalta näyttää!

  ReplyDelete
 16. Hyvältä näyttää, mutta kyllä teillekin se koira tulee, kun Lotta vähän vanhenee.

  ReplyDelete
 17. Ei se ainakaan koiranpediltä näytä. Ja meidän buudelihan mahtuisi siihen koko sukunsa kanssa. Oikein pirtsakka lötköttelypaikka.

  Ja siitä muististani, niin muistan kuvan jossa kirja oli. Mulla on jonkinlainen valokuvamuisti, siis muistan valokuvia. :D Koulumenestykseen tällä ei tietty ollut mitään vaikutusta :)

  ReplyDelete
 18. ei sillä ole väliä miltä se näyttää, vaan miltä se talonväestä tuntuu :)

  tyynyjä ja mukavia pesäpaikkoja ei voi kotona olla koskaan liikaa -ja liikuteltavuus on aina plussaa!

  ReplyDelete
 19. Rakastan löhöpaikkoja, joten söpöltä näyttää. Meillä ei oikein ole tuollaista tilaa missään, mihin voisi patjan lätkäistä vaan lattialle, mutta ei ole koiraakaan, joten ei tullut koiransänky mieleen. :) Tytön huoneeseen kyllä suunnittelin sellaista nurkkaa, jossa olisi vain söpöillä kankailla päällystettyjä patjoja ja tyynyjä isona kasana, mutta en ainakaan vielä ole saanut aikaiseksi.

  ReplyDelete
 20. Pah, muka koiranpeti. No se ei todellakaan tule mieleen. Ihana löhöpaikka. Siis sä olet mielettömän taitava sisustaja. Kaikessa on sitä JOTAIN. Siellä täällä ja tuolla. JA mikä upea värinkäyttö. :)

  ReplyDelete
 21. Olisin mielelläni koira, jos tuollaisen pedin saisin.
  Kiva, kun olit laittanut monta postausta ja kuvia. Yläkerta näytää niin ihanalta ja siistiltä!

  Johanna

  ReplyDelete
 22. Heiiiiii ! :) Ihanan paljon kommentteja tyypit!
  Hymy huulilla täällä niitä lueskelen.
  Älkää nyt pahastuko, olette kaikki yhtä arvokkaita, mutta vastaan nyt kommentteihinne kaikille yhteisesti:
  KIITOS ! :) :) :) :) :)
  :)

  Ihanaa kuulla että muiltakin löytyy pötköpaikkoja !

  ReplyDelete
 23. Ei näytä koiransängyltä :)

  Aivan ihana tuo teidän portaikko, kauniit värit ja kivasti laitettu nuo mustat valokuvakehykset. Tykkään kovasti :)

  ReplyDelete