Wednesday, August 4, 2010

Pöytä muuttui ...
No niin ! Hieman tökkii tämä bloggeri minulla aiempaa useammin. Aika ärsyttävää.
Murrrrrrr.

Eilisen päivän puuhastelua oli tämän vanhan pienen puisen pöydän maalaaminen. Sävy löytyi Tikkurilan vanhat värit värikartasta ja on juuri sitä mitä hain takaa. Kermainen, hieman kellertävä, vanhaa fiilistä ... minusta siitä tuli oikein soma. Ihana pöytä!

Vielä kun saisin sen kaveriksi jostain haalittua kirppistuoleja pari kappaletta. Ja yläkerran aulastahan meiltä vielä puuttuu verhotkin. Tästä aulan toisesta päästä pitäisi tulla Lotan askartelu-, piirtely-, oleilunurkkaus. Lotan oma huone kun on aika pieni, ja sinne tuon pöydän sijoittaminen ei onnistu. Tuossa voi sitten piirrustella ja rakennella palapelejä.

Pöytä on vanha ja hankittu hetki sitten Romuritarista.

16 comments:

 1. ihana pöytä! Ollappa tuollainen yläkerran aulakin. Tässä alkaa talokuume nousemaan uusiin lukemiin :)

  Noi piirustelut on kyllä aluksi ihan hyväkin hoitaa tilassa jossa virallinen valvojakin mahtuu oleilemaan. saattaapi muuten muuttua tilataiteeksi koko homma! :D

  Juu, ja bloggerin kankeuteen täälläkin ollaan aika kyllästyneitä.

  ReplyDelete
 2. Ihana värisävy ja kaunis pöytä.

  ReplyDelete
 3. Ihana pöytä ja hyvä väri!

  Edellisessä postauksessa on aivan ihanan suloinen kiukkuinen Lotta :)

  ReplyDelete
 4. Aivan IHANA!!!!
  Teidän koti on kyllä yliveto. Todellinen löytö. =)

  ReplyDelete
 5. Kiva tuli pöyvästä :) Nyt on Lotalla piirustelu paikka.

  ReplyDelete
 6. Mun tekisi IHAN hirveästi mieli tarttua maalisutiin ja sutia yhtä sun toista. Ja laitella paikkoja.

  Sitä varten pitäisi vaan saada muu perhe ulos talosta, koska ylimääräisiä näppejä hommaan ei kaivattaisi. En pysty tonkimaan mitään kaappeja, kun Felix kärkkyy vieressä. Ja jos maalaisin jotain, iskisi taatusti joku siihen tahmaiset tassut tai vähintään heittäisi pallon/nallen/tutin puolikuivan maalikerroksen päälle.

  ReplyDelete
 7. Ihanan värinen pöytä, kyllä maali tekee aina ihmeitä!

  ReplyDelete
 8. Kiva tuli pöydästä!! Kivat kuvatkin:) Meillä nämä "hauskojen tavaroiden nurkat" on mennyttä elämää;) En tiedä mitä tekisin kaikilla pienten poikien huonekaluilla ja leluilla, kun oikein ei raaskisi luopuakaan, mutta ei niitä kyllä enää tarvitakaan...

  Asiasta toiseen: millä maalilla ja sävyllä maalasitte nuo harmaat seinät ja minkä päälle maalasitte (pinkopahvi, kipsilevy, mikä?)Jos satut muistamaan:) Haluan taloon paljon valkoista ja jonkin verran harmaata...mökissä on heleät kesävärit, taloon saa tulla hillittyä:D

  ReplyDelete
 9. Ihana pöytä on ! Tuo jakkarakin on musta ihan kivan mallinen.

  ReplyDelete
 10. Pöydästä tuli upea, ja tuo palli, nam mikä väri!

  ReplyDelete
 11. Kaunis pöytä, ja kaunis kokonaisuus! Kivat värit. Mulla selvästi syksy puskee mieleen. Värejä tekee mieli kaivaa esiin. Tuo pirteä punainen näyttää oikein kivalta!

  ReplyDelete
 12. Oikein hyvä muutos! Ja kiitos tuosta värikarttavinkistä, voi olla että itsekin katselen sitä kohta kun maalausvimma iskee..

  ReplyDelete
 13. Kaunis pöytä ja uusi väri sopii tosi hyvin. Eiköhän siihen pian pari tuoliakin löydy ;)Ja aula näyttää kyllä ihanalta, mahtava ikkuna ja vielä leveät lattialaudatkin, oih!

  ReplyDelete
 14. Minäkään en ole ihan sinut tämän Bloggerin kanssa. Pöytä on just täydellinen. Minun pitäisi löytää leikkimökkiin kalusteet. Ihania tyynynpäällisiä tuolla aiemmin. Mukavaa loman jatkoa! Käytiin muuten Turussa viime viikolla, en löytänyt yhtään kirpparia kävellen keskustassa... Ei ollut oikein aikaa tehdä etukäteisvalmisteluja ja etsiä osoitteita. Toivottavasti sinä löydät jotain kivaa!

  ReplyDelete