Sunday, October 31, 2010

Hope You had fun yesterday


Kurpitsan kaivertaminen oli kivaa. Tuulen takia oli pakko pitää kaveri portailla. Portinpielessä ei pysynyt tuli kynttilässä.

Eka kaivertamani, joten ensi vuonna olen viisaampi mm. säästän kannen ja teen pienemmän suun. Ja sitten näin netissä semmosiakin jotka oli alhaaltapäin koverrettu ja ylhäältä kiinni. No joo, Minusta tämä kuitenkin ihan ookoo ekakertalaiselta.


10 comments:

 1. Mä olen joskus opiskeluaikoina tehnyt elintarviketehtaassa yövuoroa ja kuorinut sekä pilkkonut kurpitsoja. Tulee kaamea flashback! ensi vuonna aion koittaa kyllä tätä hauskempaa versiota. Aika ihanan pelottava! :)

  ReplyDelete
 2. Yllättävän vaikeaa tuo kovertaminen. Olen kerran kokeillut. Ihmettelin myös sytyttäessä, että käryääkö se kurpitsan sisus kun kynttilä "paistaa" lyhdyn sisällä.

  Hyviä muuten kurpitsan siemenet paahdettyna. Meillä junnut tonkivat ne kurpitsamassasta uunin pellille. Meni snakseinä napaan ja osa salaatin päälle!

  Hurrrja tuo lyhtysi ; )
  Onnistunut!!

  ReplyDelete
 3. Mahtava ilme kurpitsakaverilla! =)

  Luin jostakin blogista vinkin tehdä "pikkukurpitsoita" appelsiineista. Ajattelin kokeilla tehdä rivistön sellaisia. Isoa kurpitsaa en ole koskaan kovertanut. (Meillä kun on ne juhlat vasta ensi lauantaina.)

  ReplyDelete
 4. Koversin tuossa juuri toisen kurpitsani ikinä. Kyljessä oli tarraohje tehdä se juuri noin poistamalla "hattu" ylhäältä. Itse tein ohjeidenvastaisesti puhkaisemalla alaosaan reiän. Sisälmyksistä ajattelin tehdä elämäni ensmmäisen pumpkin pien :-)

  ReplyDelete
 5. Piti ostaa, mutta ostamatta jäi, ehkä ensi vuonna.

  Kiva tuli sun kurpitsasta! :)

  ReplyDelete
 6. Isoon kurpitsaan voi laittaa kynttilän lasipurkkiin ja jo vain pysyy tuulessakin kynttilässä liekki! Hieno kurpitsa:)

  ReplyDelete
 7. Hieno tuli!Ehkä ensi vuonna itsekin saan aikaiseks,vaikkei meillä halloween-perinteitä ole.Voishan tuon kai muihinkin kekkereihin tehdä.Elokuisiin illanistujaisiin vesimelonista,ehkei ihan samalla kaiverruksella..

  ReplyDelete
 8. Ihana, sympaattisen persoonallinen kurpitsalyhty! Eihän niiden tartte olla kaikkien toistensa kopioita, tuo on ihana! Ehkäpä minäkin ensi vuonna jo kaiverran elämäni ensimmäisen kurpitsalyhdyn.

  ReplyDelete
 9. Emilia
  :) Sulla on aina hauskoja kommentteja ! Kurpitsapikkelssiä ! :D Kovertaminen oli hauskaa.

  Anne
  Mun mielestä kovertaminen oli helppoa ! Luulin, että menetän hermoni. Mulla oli nimittäin alle tunti aikaa kovertaa toi ja onnistuin ja samalla puhuin myös puhelimessa ! :D
  Oon joskus ostanut kurpitsansiemensämpylöitä ja ne ne vasta onkin hyviä! Njaaam.

  Nonna
  Hei tattis vinkistä ! Pieni kurpitsarivistö aplareista!

  Amelia
  Mäkin meinasin piirakkaa tai keittoo mutta mun kurpitsa oli valmiiksi ontto ja sisälmystä todella nihkeästi ! :D

  Ira
  Ensi vuonna uudestaan meilläkin ja useampi kurpitsa.

  Anu
  Kiitos vinkistä. Meillä loistaa kurpitsa uutta tulemistaa juuri nyt sun vinkkisi ansiosta :D

  Rimpsukaisa
  Joo, kaivertaminen oli hauskaa ja terapeuttista ! :D

  Katri
  Kiitos :)
  Niinpä, erilaisia ja itsetehty saa näkyä ! Mitä huterampi naama sitä pelottavampi :)

  ReplyDelete
 10. Ensimmäistä kertaa blogissasi vierailen, kivalta vaikuttaa.

  Kivan näköinen kurpitsa. Olisi kiva nähdä kuvia kun siellä on kynttilät sisällä :)

  ReplyDelete