Viikko sittenOlimme Turussa ja pääsin vihdoinkin matkalla käymään Paimiossa Adalmiinan Helmessä. Kuvista vasemmalle nousi portaat putiikkiin itseensä.
Tupa täynnä kaikenlaista somaa. Vanhat huonekalut olivat kaikki kuin karamellejä.


Minä hankin lähinnä vain viemisiä ystävien uuteen Turun kotiin. Meille mukaan lähti muutama kappale hauskoja, värikkäitä, isoja tuikkuja ja Lotalle synttärilahjaksi Mailegin nalle.
Huom. Adalmiinan Helmen joulupuoti avautuu piakkoin, ja sinne tekis kyllä itselläkin mieli.

Suosittelen! Adalmiinan nettipuoti ei vedä vertoja itse putiikille.


7 comments

 1. Käytiin just yks sunnuntai äipän kanssa tuolla.Nyt kun on uus motari ei kauaa aja sinne.Hamstrasin vähän kynttilöitä huomisia vauva kutsuja varten.Joulupuoti on kyllä ihan paras.Sieltä saa aina kivan joulu fiiliksen kun siellä käy.Äiti just ehdotti et lähetään heti kun joulupuoti avautuu.Must ei taida kyllä enää olla lähtijäks.Ehkä sitten jos ennen joulua kävis.

  ReplyDelete
 2. Taidankin tietää kenen luona olette käyneet :D Olihan kiva reissu??

  Mä en ole koskaan käynyt Adalmiinan Helmessä, mutta mieli tekis.
  Huomasin just jossain lehdessä Loviisan joulukotien päivät, mennääks?

  ReplyDelete
 3. Minäkin olin viikonloppuna Turussa. Piti poiketa kotimatkalla Paimiossa, mutta ei sitten ehditty, koska menimme Ikeaan. Ehkä sitten toisella kertaa ...ensi kesänä tai joskus.

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 4. Tuolla on kyllä kaikkea ihanaa.. pitääkin poiketa joulupuotiin jossain välissä!

  ReplyDelete
 5. Tuohan on ihan meitä lähellä! Pitääpä ottaa ohjelmistoon joku päivä.

  ReplyDelete
 6. Sannu
  :)
  Mä itse haaveili kauan tuonne menemisestä. Harvoin tulee Turun suunnalla kuitenkin liikuttua. Ehkä kerran vuodessa ?! Ja tähän saakka on puoti ollut joko kiinni tai sitten ollaan itse oltu kiireessä ettei pysähtymisen mahista ole ollut.
  Nyt kävin ja olihan siellä kaikenlaista ihanaa,

  nanna
  Olis huippuihanaa jos sinä lähtisit mun kanssa sinne Loviisaan ! :)
  Mun pitää katsoo ne pvämäärät kans ja merkata kalenteriin.

  Kristiina
  Niinpä! Aina on jotain muuta :D
  Mun pitäs mennä kans Iksuun hakemaan laseja.

  Lotta
  Joululahjoja ! Niitähän sieltä voisikin hankkia.
  :)

  Merja
  Jos on lähellä niin mene ihmeessä. Kannattaa katsoa aukiolot netistä. Muistaakseni ovat yhden vkolopun kiinni kun rakentavat joulupuotia (luin netistä!).

  ReplyDelete
 7. Ou nou, löysin Helmen nimellä tosi kivan blogisi :) Nyt kyllä harmittaa, sillä olet piipahtanut Adalmiinan Helmessä, huonoimpaan mahdolliseen aikaan.... Hävettää kaupan puolesta ihan hirmuisesti.. Lokakuu on aina aikaa, jolloin liike ei ole todellakaan paraatikunnossa. Tuotteet siellä täällä, esillepano mitä sattuu. Johtuu siitä, että avaammme aina lokakuun lopussa joulun, emmekä panosta myymälän ylläpitoon, koska se menee kuitenkin aivan mullinmallin, kun rakennammme joulun :) Todella toivon, että tapaamme joulupuodissa tai melkeimpä milloin vaan, kunhan ei juuri lokakuussa... :DD Iloiset joulupuotihässäkkäterkut Adalmiinan Helmestä, Annarina

  ReplyDelete