Monday, November 22, 2010

Moko - market


Kävin viikonloppuna Moko-marketissa ihastelemassa. Niin paljon kaikkea aivan liian suloista ja ihanaa. Salaatin, kahvin ja muutaman pikku ostoksen jälkeen (teetä, kynttilöitä, yksi pieni Blafren peltirasia) totesin että kyllä on sitten hauska paikka ! Tykkään korkeasta avarasta tilasta ja värikkäistä esineistä. Isot ihanat ikkunat. Ja kahvila -salaatit on isoja ja hyviä. Kiva, kiva, kiva paikka ! Ja löysin etsimiäni turkooseja pitkiä kynttilöitä joulupöytään.

Olen käynyt ennenkin. Sijainti on kartalla hieman syrjäinen, tosin kun paikalle pääsee, antaa miljöö anteeksi kaiken. Jopa lumiräntäsateen ja ikuisuudelta tuntuneen bulevardinpituisen talsimisen.

Jotenkaan en innostu näistä kiinamööbeleistä joita he myyvät, mutta ilmeisesti joku muu innostuu, kun niitä kerran kannattaa myydä :) Ja oli heidän rautasängyilläänkin aika suolaset hinnat kun vertaa vaikka meidän omiimme, hih !

Moko -market löytyy osoitteesta Perämiehenkatu 10. Punavuoresta.

Kuva on poiminta netistä, Mokon Facebook-sivuilta.

22 comments:

 1. Höh, mä oon jo pitkään harmitellut, että miksei Mokolla ole verkkokauppaa.. tuonne mä haluaisin joskus päästä, tulisin varmaan hulluksi.. :-) Kiinamööbelit ei kyllä uppoa tännekään.

  ReplyDelete
 2. Hii, mekin käytiin lauantaina, piiitkästä aikaa! Ja totesin jälleen kerran, että kyllä se vaan on huippukiva paikka ja pitäisi käydä paljon useammin. Kahvila näyttää olevan lapsiperheiden suosiossa. Mua jäi ihan järkyttävän kouraisevasti kaivelemaan ne heidän rekvisiittana olleet jouluvalot, joita eivät sitten myykään pah. Nyt on pakko metsästäää samantapaisia jostain muualta.

  ReplyDelete
 3. Mä olen käynyt vaan Ompun Mokossa ja keskustan, silloin kun se oli Manskulla.

  Mulla on kyllä jäänyt Dubai-ajoilta rakkaus noihin kiinamööpeleihin. Ne näyttää aika kotoisilta, kun Dubai oli täynnä niitä.

  Oliko niillä sitä paumesin Finland-kirjaa? Omani ostin nimittäin juurikin Mokosta.

  ReplyDelete
 4. Mannukka
  Niiden verkkosivutkin on aika huonot :(

  Rebecca
  Hauska sattuma, ei oltu kuitenkaan sitten samaan aikaan ???
  :)
  Siellä oli aivan ihania isoja lyhtyjä jotka jo kuvittelin meidän lumiseen pihaan, lumisen puutarhapöydän päälle ... sitten katsoin että oli aika kalliita. Hienoja oli ja jäi mua kaihertamaan kyllä.

  nanna
  Ei ollut sitä kirjaa :(
  Mut paljon muuta kivaa oli ! :)

  ReplyDelete
 5. Joskus aikoinaan mokolla oli liike paikalla, johon minäkin helposti pääsin. Olisin aina voinut jäädä sinne asumaan :) Tosin silloin ei vielä kiina mööbeleitä ollut... :D

  Verkkokauppa olisi kyllä meille maalaisille siunaus, tosin tunnelmahan pitää kokea paikan päällä. Ja ne salaatit :D

  ReplyDelete
 6. Niitä (mustia) lyhtyjä ihailin minäkin, mutta hinta oli tosiaan suolainen. Ei taidettu olla samaan aikaan ellei vain törmätty, luulen, että tunnistaisin sut kyllä enkä arkailisi nykäistä hihasta :) Olisikin muuten hauskaa joskus törmätäkin!

  ReplyDelete
 7. Pikkulisäyksenä, että itse olin käsittänyt, että nuo mööpelit ovat pääasiassa vanhoja intialaisia?

  ReplyDelete
 8. Joskus täytyy päästä paikanpäälle. Ehkä ensi kesänä. Kiitos siis vinkistä ja verkkokauppa olisi kyllä jees... :)))

  ReplyDelete
 9. Meilläkin oli ajatus mennä rouvaporukalla lauantaibrunssille ja sitten shoppailemaan tässä ennen joulua, mutta yllättäen viikonloput ovatkin niin buukattuja, että siirrettiin meno alkuvuodelle.

  Minäkin olen käynyt vaan Ison Omenan Mokossa ja mielenkiinnolla odotan tuota keskustan Mokoa! Mutta ehkäpä sitten alkuvuodesta, kun jouluhulinat on selätetty!

  Toisaalta päätin, että en osta yhtään uusia joulukoristeita, joten ehkä parempi pysyä nyt kotona... =)

  ReplyDelete
 10. Voi, olispa kiva tonne joskus päästä. Turussa oli joskus pieni Moko, mut ei löydy enää. Sekin oli kiva!

  Joku pieni itämainen juttu siellä täällä on ihan ok, esim. semmosen jakkaran (jossa kovera istuinosa) kelpuuttaisin meille oietes. Mutta liika on liikaa :)

  ReplyDelete
 11. Niin olikin kiva paikka. Ja niin jäi harmittamaan muutama juttu, että täytyy mennä pian uudestaan.

  Tiedän, olen aikamoinen jahkailija! Oon vieläkin ihan rättiväsy, mutta olipas meillä hauskaa! HUGS!

  ReplyDelete
 12. Emilia
  :) Tykkään niistä kaikista ihanan värikkäistä pyöreistö koreista NIIN paljon. Mutta sitten en raskinutkaan ostaa :D Ehkä joskus :D

  Rebecca
  Kyllä ne varmaan Intiasta pääasiallisesti on. Heitin vaan noin, kun itse mulle tulee aina kiinakaapista mieleen just noin tuommoiset huonekalut :D
  Mutta en tiedä onko oikeasti vanhoja vai vaan "tehty vanhoiksi" siellä kaukomailla ? Kukapa sen osaisi selvittää ?
  Tuskin kuitenkaan tuon tyylin ystävälle sillä on suurempaa merkitystäkään -tiedä sitten sitä ?! :)

  Ira
  Juups, kannattaa mennä piipahtamaan.

  Nonna
  Noh, tuttua huttua ! Aina saa pelata kalenterin kanssa, että ehtii tavata ystäviä :D
  Aina joku tippuu kyydistä matkalla.
  Ei voi mitään.

  Teija
  Tuolla on paljon muutakin kun itämaista :)
  Siksi se onkin niin hassu paikka. Sekalaista kivaa.

  -A-
  :) Samat fiilikset !

  ReplyDelete
 13. Pyöreistä koreista siis, Emilia :)

  ReplyDelete
 14. Moko on kyllä kiva, mutta jotenkin sinne meneminen on prosessi. Kun ei ykkönenkään kulje viikonloppuisin. No joo, taidan vaan olla laiska... Viimeksi ostin Mokosta keltaisen tuolinpäällisen tuolille, jolla koira istuu. Eivät tassut luista enää tuolilla nimittäin. :)

  ReplyDelete
 15. Juu ihana paikka on ja kyselin heiltä netti myyntiäkin mutta ei ole tulossa!Eli harvinaista herkkua!;)ja no olihan siellä jotkut tuotteet melko hintavia mutta ah niin ihania!

  Anu

  ReplyDelete
 16. Näin Espoon suunnasta katsoen Mokon sijainti ihanteellinen: lähellä osaa ajaa autolla tälläinen tumpelokin ja auton saa parkkiin muutenkin kuin taskupysäköimällä (siis siinä rannassa huoltoaseman lähellä hyviä parkkipaikkoja, joissa usein vapaata).

  ReplyDelete
 17. Heippa!

  Minäkin teen välillä Moko-retken. Samalla saatan käydä vaikka Kaivarin Kanuunassa tai Maloussa. Tykkään vain kävellä siellä suunnalla ja katsella taloja...

  Mun mielestä Moko on aika kallis, mutta kiva se on kuitenkin. :)

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 18. käyn joka kerta hgissä käydessä moko marketissa kahvilla ja lukemassa lehtiä. teen kauppakierroksen ja tosiaan vanhojen mööbeleiden (rautasänky, ruosteinen polkupyörä, auto) hinnat ovat niin käsittämättömiä ettei voi uskoa, että joku niitä maksaa. ilmeisesti kehä III sisäpuolella on paljon rahaa ja vähän aikaa. kun taas täällä maakunnissa on paljon roinaa puoli-ilmaiseksi tyrkyllä kaiken maailman kuolinpesissä yms kun vaan jaksaa kierrellä.

  ReplyDelete
 19. Moko on Helsinki-visiittien käyntilistalla ihan must aina!
  Aikas arvokkaitahan tuotteet ovat, mutta kivaa pikkutavara ja ale-tuotteita raaskii ostaa. Miljöö on kyllä ihastuttava ja kahvila syömisineen ja astioineen.

  Johanna

  ReplyDelete
 20. Hei taas!

  Olipas tutun näköinen kyökki uudessa Koti ja keittiö-lehdessä. Aikamoisella viiveellä juttuja julkaisevat! Ihana tunnelma oli sielläkin.

  Johanna

  ReplyDelete
 21. Johanna
  Hui kauhistus ! Nytkö se on siellä lehdessä :D
  Mulle ei oo tullu sitä lehteä vielä ainakaan; lupasivat kyllä silloin kauan sitten sen lähettää :)
  Toivon, että huomenna kolahtaisi laatikkoon.

  ReplyDelete
 22. Just soitin äidille, että saavat tuoda uuden kodin ja kyökin samalla, kun palauttavat lapsen yökyläreissulta!

  Can't wait :D

  ReplyDelete