Nauttikaa viikonlopusta ja toisistanne
Me ainakin tehdään niin ! En aio viikonloppuna blogata lainkaan. Verneri on pyytänyt minulta aamupalaa joka sisältäisi pekonia ja munia. Eli munat mulle ja pekoni pojalle.

Minä oleilen pääasiallisesti lasten kanssa viikonlopun. Tehdään kaikkea hauskaa.

ps. kävin testaamassa Speedon uikkarini tänään ja hyvin kulki ;)

Kuvat / all photos from lovely website: 
http://www.purestyleonline.com/

Pure Style on muuten eka oma ostamani sisustuskirja (oma painos on vuodelta 1998) ja siihen vaan aina palaan.

9 comments

 1. Ihanaa viikonloppua myös teille!

  Linda

  ReplyDelete
 2. Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi :)

  Anski

  ReplyDelete
 3. Tuo lila tuoli keltaisten kukkien kanssa on aivan nami! Lisää lilaa mulle! Näin se on.

  Täälläkin tulossa leppoisa viikonloppu. Muutama jalkismatsi, mutta muuten ollaan vaan, ehkä luistelua ja varmasti hiihtoa tiedossa!

  Ihanaa viikonloppua teillekin!

  ReplyDelete
 4. joo nykyään tulee istuttua tietsikan ääressä vielä illallakin vaikka voisi tehdä "jotain järkevää", eli olla vaan esim. lapsen kanssa. Mikä meitä nykajan ihmisiä muuten vaivaa? ahdistun sen harvan kerran kun matkustan bussissa niin jengi raapii sormilla niitä uutukaisia puhelimia ja ovat silmät kiinni siinä kännykässä katsellen jotain olemattomia facebookkeja! arghhh kun ahdistaa jo sekin kun vaatekaupoilla porukka puhuu kännykkään ja haahuilivat hyllyjen välillä. Mikä muuten siinä on, että henk.kohtaisia asioita ei puhuta himassa vaan jauhetaan tuolla kylillä. No miten meni näin asian vierestä, tämä paasaus ei ollut siis millään lailla sinulle.

  Kiitos ihanasta blogista ja värikylläisistä kuvista. Luin muuten vanhan Kotivinkin ja olet "maalialalla", saako udella tarkemmin kun ihailen värisilmääsi

  t. Nina

  ReplyDelete
 5. Leppoisaa viikonloppua sinnekin, hyvän mielen kuvat!

  ReplyDelete
 6. Superhyper kiitokset ihananihanasta blogista :) Sinulla on iloisen värikäs meininki täällä -I like it♥ Hauskaa viikonloppua myös teille, nautitaan läheisistä- ne on ihan parasta elämässä! t.Reetta♥

  ReplyDelete
 7. Linda
  Oi kiitos kiitos !
  Olet bambi, kuinka viehättävää :)

  Anski
  Kiitoksia ja samoin sinne.

  Nonna
  Huomenna on pakko hakea kotiinkin tuoreita kukkia. Ihan vaan alkavan kevään kunniaksi ;)

  Nina
  Oi kiitos kiitos. Olet aivan oikeassa, itse en edes halua nettiä tai sähköpostia kännykkään. Enkä halua olla aina tavoitettavissa.
  Valitettavasti en blogissani ota tämän enempää työtäni esille :) :)
  Utelu ei haittaa, eli siitä ei kannata olla huolissaan. Aina voi kysyä. Värisilmäni on kehittynyt tässä matkan varrella , olen opiskellut myös mm. värioppia ja kuita käsi- ja taideteollisia aineita. Tämän hetkinen työni ei suoranaisesti kyllä noihin opintoihini liity.

  Rebecca
  Eikö olekin :)

  Reetta
  Niin on , parasta parasta, nukkainen poski ja sottainen suukko :) Lotta pörrötukka ja Verneri suhinasukka.  Muistaakos Tipi-kamuni muuten väriopista mitään ?? :D
  Mä en kyllä kun nyt alan miettimään :D
  Heh.

  ReplyDelete