Sunnuntaikuvia

Lotta sai Joulupukilta Mailegin kalusteita. Niillä on ollut hauska leikkiä. Pöydän yksi jaloista oli poikki, mutta liimasin sen. Kalusteet maksoivat yhteensä Huutonetissä kakskymppiä. Näin saman setin Hakaniemen hallin yläkerrassa, yhdessä puodissa mikä myy Mailegia, hintaan 53,-euroa.

Iloinen, pieni säästö !

Tämä sunnuntai on kulunut prinsessa-, äiti- ja kotileikeissä ja pojat ovat pelailleet. Ulos rakensimme lumiukon ja lumihepan.
Leikkasin kuvien jälkeen Lotan hiuksia ; huomasin kuinka pitkä otsatukka olikin, aina silmillä!
Kuusen jouluvalot heitin yläkerran aulan toiseen ikkunaan. Loistakoot siinä vielä.

Mulla on ollut kiirusta ja nyt taas menoksi !
Pitäkää ihanaa, rauhaisaa sunnuntaita koko porukka missä sitten ikinä olettekin.


9 comments

 1. IHana prinsessa!
  Mä niin kaipaan noita prinsessaleikkejä ja tyttömäisiä juttuja. Mun prinsessani muuttui "jalkapalloksi" tuossa reilu vuosi sitten.
  Mailegin kalusteet on ihania! Mä otin tyttäreni kalusteet koristeeksi työhuoneeseen, kun hän oli viemässä niitä kirpparille.
  Touhukasta viikkoa sulle!

  ReplyDelete
 2. Ihana meininki täälläkin!Meillä Sulolla niin pitkä otsatukka ettei nää enää mitään,Ajattelin just tänään et käyn sen kans parturissa kun meillä on tien toisella puolella tossa ikkunan alla parturikampaamo minne voi sunnuntainakin mennä ilman ajanvarausta.En viitsi ite rupee leikkelee koska sil ei olis yhtää hiusta päässä.Mä olen niin sähelö. Ihania noi mailegin jutskat.Mä kun en niitä ole voinu aikaisemmin hankkia kun ei oo tyttöä ollu.Saa nähdä siitä kuiteski tulee kauheen poikamainen kun noi jätkät sitä riepottelee;)Mä tulin just asuntoesittelystä.Kävin katsomassa 1900-luvun alun paritaloa tässä lähellä.Mut ei kuitenkaan tässä kaupungissa.Alku hinta oli 167 ja neliöitä oli 100.Se oli aivan ihana kämppä.Taitaa olla meille sit kuitenkin liian pieni.Miehen kans mietittiin just et kuinka hyvää pataa tollases pitää olla ku vesimittarikin oli yhteinen jne. Talossa oli ihanat vanhat ikkunat ja peiliovet jne.Mulla taitaa olla taas hormonit sekasin kun pitää uusia kämppiä käydä katsomas. Silloin kun Sulo oli 2kk kävin yksin tätä meitin nykyistä huushollia katsomas ja mä oli ihan myyty:)Mä vaan rakastan niin tätä kaupunki asumista että en ihan hevillä tästä lähde.

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia! Niin kotoisa tunnelma :)
  Meillä on vielä pari pikkukuusta, jouluvaloja ja tähdet ikkunoissa. Ehkä juhannukseksi luovun :D

  Ihan huippu löytö toi kalusto! Vau!

  Kivoja kiireitä :D

  ReplyDelete
 4. Suloiset leikit! Ihania leluja!

  Aika on vierähtänyt, eikä meillä enää kukaan leiki :(

  Mulla oli lapsena muistovärssykirja. Siihen oli joku sukulainen kirjoittanut: Leiki, leiki Kristiina, viel' on leikin aika. Leikissä on mukana kaunis sadun taika.

  Aika kiva ja osuva värssy!

  Mukavaa viikon alkua!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 5. anrinko
  :)
  Muistan ajatelleeni kauhulla kun meidän poika oli viemässä pikkueläimiään ja ritareita leikkipuiston kirpputorille ! Onneksi pelastin ... :)

  Sannu
  100 neliötä kuulostaa aika pieneltä kolmen lapsen perheelle ainakin meillä olisi pian pieni -urheilukasseja ja kamaa kun löytyy päivittäin joka paikasta. Mutta tiedän ja tunnen populaa jotka asuvat kolmiossa ison perheen kanssa joten - ei sitä tiedä jollei kokeile ! :)
  Halvat on sielläpäin hinnat. Täytyy todeta !
  Meillä on kanssa naapurin kanssa yhteinen vesimittari ja hyvin menee :D :D
  Maksetaan lasku aina puoliksi, kun me nyt ollaan samankokoinen sakki kuitenkin. Ei sitä aina jaksa pilkkua viilata.

  Kristiina
  Ihana ihana värssy , nyyh.
  Ja vielä kiitos ihanasta joulujutusta :) :) :)

  ReplyDelete
 6. Söpöt leikit Lotalla ja miten se näyttää yhtäkkiä niin isolta tytöltä!!?

  Makki sai viikonloppuna myös uuden frisyyrin; siisti pata otsatukalla :D Se näyttää ihan tytöltä!

  ReplyDelete
 7. Teil on niin ihana tunnelma! Ja söpö rinsessa :) Just eilen puhuttiin ystävän kanssa, että ei meijän pojat oo enää vauvoja, ihan isoja sällejä jo, nyyh. (saman ikäset 4,5-veet) Oskarinkin tukkaa tarveis leikellä taas, kasvaa älynopsaan. Meillä on muuten myös noita mailegin juttuja pari, silityslauta ja kuivausteline. Ja kyl poika niillä pienempänä leikki, mut enemmän ne taitaa olla äidin ilona :)

  ReplyDelete
 8. Ai, miten ihania kuvia! Varsinkin alimmainen oli erityisen tunnelmallinen. Minäkin pidän vielä valoja kaapin ja peilin ympärillä vaikka muut joulujutut ovat jo laatikoissaan.

  Teillä näyttää olevan lämmin vanha puutalo, kun Lottakin tarkenee leikkiä ilman pitkiä housuja ikkunan ääressä. Nuo Mailegin kamat ovat superihania. Pojalla on muutama pupu. Täytyy alkaa hamstraamaan hiirille ja pupuille huonekaluja kunhan tyttö tuosta vähän kasvaa...oppisi nyt ensin tarttumaan esineeseen tai kääntymään selältä vatsalle ;)

  Johanna

  ReplyDelete
 9. nanna
  Iiiiso tyttö onkin ! :)

  Teija
  Verneri ei koskaan leikkinyt millään pienillä helloilla tai jutuilla joihin Mailegitkin kuuluu. Never ever. Vaikka olen nähnyt, että pojillekin hankitaan helloja, astioita ja Mailegkalusteita :)
  Verkulle kelpas vaan pikkuautot, ritarit, dinot (joskus) ja muuten piti aina vaan pelata. Pelata pallopelejä niinkun esim sählyä sisllä. Olla maalissa nyrkkipallolle, pelata pihalla futista ja lätkää. Tennistä ja ja muuta.
  Pelit on aina ollut Verkun juttu.
  Lautapelit harvemmin kylläkin :)
  Siksi on ihanaa kun tuli tämä rinsessaLotta.

  Johanna
  Nyt kun vähän lauhtui noi kauheet pakkaset ihan plussalle niin tarkeni sisälläkin. Lapset lähinnä hilluu pienissä vaatteissa. Minä itse en :)

  ReplyDelete