Hei ...  ja ehdinhän minä tänään tänne !









Ja niin kuin mä valitin aikapulaa menee kaikki pyhästi pieleen. Kotona tänään aamuisen kampaajakeikan jälkeen. Lotta on vatsataudissa ja ykäili koko yön. Eli ei vieraita tänään. Puolet juustokakusta omaan napaan (no, melkein puolet ...) ja puolet kiikutan naapurille. Harmittaa vietävästi ! Ainoa valopilkku kirjaimmellisesti on tämä yht'äkkinen ihana valo ja kas kamera oli myös käsillä.

Peukut pystyyn, ettei pöpöt tuu muihin ja pääsen itse huomenna tyttöjen juttuja puhumaan rakkaitten ystävieni kera !

Mutta nyt, menen hoivaamaan ja selvittämään yöllisen pahan olon jälkipyykkejä.

22 comments

  1. Voi kurjuus - mahatauti on niin karmeaa! Nyt pysyt vahvana, nappaat maitohappobakteeria ja käytät käsidesiä. Toivottavasti oma reissusi ei mene pieleen. Sellainen aina harmittaa :(

    Mun pitäisi ryhtyä leivontahommiin. Vanhempani tulevat huomenna meille. Äiti on keliaakikko, joten leivon gluteenittomia tuotteita, joita voivat onneksi syödä kaikki muutkin. Tuossa just selasin leivontakirjasta Runebergin torttujen ohjetta. Saa nähdä onnistuvatko! Kaupasta useammalle ostettuina Runebergit tulevat aika kalliiksi!

    Hyvää viikonloppua ja pysy terveenä!!

    - Kristiina -

    ReplyDelete
  2. Lotalle pikaista paranemista ja pysykää te muut terveenä! Ihanaa aurinkoista viikonloppua!

    ReplyDelete
  3. Voi ykä! Toivottavasti selviätte taudista vähällä. Käytä hengityssuojainta, kun peset ykäpyykkiä!

    Mukavaa viikonloppua kuitenkin :)

    ReplyDelete
  4. Ihanaa, kun ehdit, mutta syy oli kurja, Pikaista toipumista Lotta-paralle.

    Nyt sain sulta leivonta- ja pöytäliinainspiksen!

    Johanna

    ReplyDelete
  5. Vatsis on kaameinta mitä tiedän ! Nyt poloinen nukkuu kylvyn jälkeistä unta. Katsotaan, josko jo hellittäisi !

    Kristiina
    Mä en ole koskaan tehnyt Runebergin torttuja mut olen saanut vihiä että itsetehty on paaaaaljon parempi kuin kaupan tai leipomon ?! Oisko noin ainakaan mun kohdalla :D

    Bambi
    Oi kiitos :)
    Sinulla on ihan oikeasti maailman hellyyttävin nimimerkki !

    Heidi
    Ooh, pesin jo eikä mulla ollu hengityssuojainta ! Kolmas koneellinen lähti just pyöriin ja yks ois vielä ... Kivaa vkoloppua myös sinne!

    Johanna
    Tuo pöytäliina on lahja Ruusutapetilla nannalta :)
    Ihana! Mutta himpun verran liian nafti meidän ruokapöytään. Pidän silti, eipähän tartte aina pyyhkiä pöytää riittää kun kädellä pyyhkäsee murut arvaas minne ... ? Lattialle :D Hih!

    ReplyDelete
  6. Voi Lotta poloista! Nyt pesette käsiä kunnolla, ettei tarttuis muihinkin;)

    ReplyDelete
  7. Ihania kuvia! Tuli niistä niin hyvä fiilis!:) Rakastuin tuohon punapilkulliseen lautaseen ja vaaleenpunaseen peltipurkkiin,kauniita!

    Paranemisia!

    ReplyDelete
  8. voihan öks..toivotaan ettei tartu muihin..

    näytti olevan tuo kusmi tee sulla pöydällä, joten kysyn nyt-kuinka paljon teetä laitat ja kuinka kauan haudutat? Ostin kasan pikku purkkeja joissa ei ole ohjeita ja tuloksena oli kauheaa kitkerää lientä ;(.

    ReplyDelete
  9. Tsemppiä ykätaudin hoitoon. Pidän minäkin peukkuja, ettei tartu teihin muihin. Oih, se on melkein pahin lasten sairastama kotitauti. Sairaalassa ne oksennukset vielä menee, mutta kotona yök! Meillä hoitaa ykät aina Mies, koska minusta ei ole siihen kuin virka-asussa:D

    Kaunis räsymatto, ja muutkin kuvat ihania.

    Juu, ja Runnebergin tortuista tulee tosi hyviä (ja huomattavasti edullisempia), kun ne tekee itse. Tein juuri, mutta vasta huomenna sorvaan reseptin blogiini, kun saan kuorrutteet paikalleen ja kuvat otettua. Tee ihmeessä ovat todella helppo tehdä.

    Oikein kivaa ja vähä yrjöistä viikonloppua!
    Piiu

    ReplyDelete
  10. Mari
    Juu, niin on tehtävä :)

    Peppi
    Kiitti !

    Nina
    Mähän en ole missään nimessä tee - ihminen vaan kahvi ihminen :)
    Mutta talvisin juon myös teetä ja varsinkin flunssaisena (no nyt en oo sitä mutta join teetä silti ).
    Meillä teet on hankittuna pääasiallisesti vieraille: esimerkiksi naapurit just eivät juo kahvia ollenkaan ja siksi toi teepurkki tuli kuvaan kun kuvasin kakkupalaa jne. Hassu !
    No mutta siis itse vaan laitan irtoteetä siivilään noh, hyppysellisen. Ja sitten haudutan mukissa puolisen minuuttia.
    Toistan, en ole teeasiantuntija ja ruoskikaa minua jos pälätän mitä sattuu mutta noin saa ihan hyvää teetä ei kitkerää. Jos antaa olla liian kauan, tee on kitkerää.
    Kusmi teetä mulla on ollut monia eri makuja. Nyt kokeilussa on juurikin tuo Sweet Love joka on kyllä todella makea tee ainakin mun makuuni ja eka kokemus oli hirveä ! Siinä maistuu guarana ja lakritsikin. Nyt olen tottunut siihen ja jopa pidän siitä. Mulla on kyllä teekannukin mutta siinä en ole koskaan hauduttanut teetä.

    Piiu
    Ai noh, jos sinäkin sanot niin onhan mun pakko jossain välissä kokeilla ! :)
    Mies on sählyssä, ja sanoi tuovansa kun tulee kotiin mukanansa kaupan torttuja :D

    ReplyDelete
  11. Niin ja matto on UUSi vanhus ! Kympin makso, eiks oo suloinen.

    ReplyDelete
  12. Auts - jaksamista taudin keskelle. Täällä myös sairastetaan vatsatautia, ties kuinka monennen kerran..

    ReplyDelete
  13. Kutsuvia kuvia ja tuo viimeinen näyttää niin täydelliseltä lekottelupaikalta, että voin kuvitella, miten iltapäiväkaffet kera hyvän kirjan tai lehden siinä maistuisi. Toivottavasti pääset vielä rientoihin!

    ReplyDelete
  14. Hei!!
    Voimia teille taudin selätykseen ja toivotaan, ettei muihin tartu!

    Onko teilläkin Maisa faneja?? Meillä on pieni fani, joka haluaa joka ikinen päivä katsoa samaa videota monta kertaa päivässä. Maisa korttikin löytyy, löysin sen Pienestä Paperipuodista!! Siitä oltiin hyvin iloisia :)

    Maria

    ReplyDelete
  15. Lotalle pikaiset paranemiset! Toivottavasti ykäily ei yleisty teidän perheessä laajemmalti. Nam, juustokakku maistuis. Mä oon koko ajan tuolla keittiön kaapeilla toteamassa, että ei ole mitään hyvää herkkua jemmassa. Kauhea makeanhimo.

    Ihanaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  16. Pikaista paranemista Lotalle. Karmiva tauti, vihaan sitä niin paljon. Ehkä syystä, että jos jossain on liikkeellä sitä niin aivan varmasti sen aina saan myös itselleni. Toivottavasti ette muut siihen sairastu. Onneksi sait kuitenkin jotain hyvää tälle viikonlopulle, uuden tukan :) Mukavaa lauantai illan jatkoa. ps. Liikkis matto.

    ReplyDelete
  17. Arvatkaas mitä ? Me kaikki ollaan sairastuttu paitsi Verneri joka oli lauantain pelimatkalla, eiköhän sekin.
    Itse mun sairastelu alkoi lauantain aamulla. Ihmettelin kun ei kahvi maistunut aamupalalla ja sithän se olikin menoa ...
    Nyt olo on tosi kurja. Joten ei enempää. Toinen ystävistänikin jonka piti lauantaina lähteä kanssani ulos on myös samassa taudissa miehensä kanssa joten --- liikkeellä on :C

    Moiks vaan !

    ReplyDelete
  18. No voihan, toivottavasti pääsette pian eroon mahataudista. Mutta tässä ehkä pientä piristystä päivääsi. Sattuipa sellainen juttu, että onnettaremme poimi nimesi Ramsignin arvonnassa!

    Ja oliko vielä niin, että juuri sinä kommentoit tuolla kyseisessä kilpailupostauksessa, että kyseinen firma oli ottanut sinuunkin yhteyttä ehdottaen samanlaista postausta? No nyt saat valita itsellesi mieleisen kyltin heidän valikoimistaan ;-)

    Laitatko minulle tietosi osoitteeseen photosbysari@gmail.com, niin pääset laittamaan toiveitasi yrityksen yhteyshenkilölle.

    ReplyDelete
  19. Ihania kuvia! Mukavia aurinkopäiviä, toivottavasti mahatauti helpottaa!

    ReplyDelete
  20. Sari, voi kiitos :)
    Kävinkin ahkerasti osallistumassa kaikkiin niihin, ja on vissiin yks vielä voimassa olevakin meneillään Valkeaa Unelmaa blogissa ! Nyt ei kyllä passaisi siellä voittaa enää :D :D
    Joo, itse ajattelin olla laittamatta arvontaa pystyyn kun niitä nyt sitten oli ihan tarpeeksi.
    :D Ihanaa ! Kiitti !

    Voi kääks, mä vastailen muille kunhan tervehdyn :)

    ReplyDelete
  21. Voi kääk, melkein kaikki teillä kipeänä. Vatsatautia on TOSIAAN liikkeellä, oltiin tukholman risteilyllä ja tyttö 2v viihtyi tietty pallomeressä, mutta yksi sun toinen pienoinen sairastui näköjään laivalla. Leikkihuoneen vessaan suorastaan jono. Hyi että, jos se ei nyt osu kohdalle niin ei ikinä.

    ReplyDelete
  22. Bambi & muut
    Niin on liikkeellä ! Seurueesta jonka kera minun piti mennä lauantaina iltaa viettämään myös toinen perheenäiti ilmoitti, että heillä on otettu "yrjöämpärit" esiin ... :S :/ :(
    Onneks meillä jo helpottaa, töihin menossa itse -mutta siis LIIKKEELLÄ ON !

    ReplyDelete