Jos minulta kerran kysytään niin sitten vastataan

Kuva: lehtikuva


1. milloin aloitit blogisi ?
Helmikuussa 2007

2. mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee ?
Kirjoitan pääsääntöisesti sisustus - ja lapsiperhe blogia. Maustan juttuja hieman myös vanhan talon remontointimeinigillä sekä hipustelen joukkoon kommervenkkejä ja kommelluksia siitä asumisesta vanhassa , satavuotiaassa talossa, joka ei ihan ole sama kun se kerrostaloasunto, josta tänne muutimme (melkein vuosi sitten ! ).

3.mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin ?
Ei kai mikään ? Samaa huttuahan tämä kun muillakin.
Olen iloissani, että minulla on lukijoita vaikkakin päivitystahti on harventunut ja taitaa semmoiseksi satunnaiseksi jäädäkin. 

4. mikä sai sinut aloittamaan oman blogin kirjoittamisen ?
Kaikki alkoi mun kohdallani oikeastaan Ihana Livingistä, Annusta ja Liinusta. Ihan totta ! Ihanan Annun blogi oli niin nätti, että mun oli pakko kommentoida sinne ja lähetin jopa muistaakseni meiliä Ihanaan, kehuin että aivan ihastuttavia tavaroita ja huonekaluja heillä oli myynnissä. Tunsin, että nyt kyllä tämä niin sanottu tanskalainen sisustus - se oli se mun juttu! 
Sitten ajattelin, että jos kokeilisin itse perustaa blogin.
Olen yllättynyt, että meitä samanhenkisiä ihmisiä on niin paljon täällä ! Moni haaveilee salaa vanhasta talosta ja kulahtaneista, maalatuista huonekaluista. Meidän kohdalla haaveista tuli totta reilu vuosi sitten. Ja se on USKOMATONTA mutta todellakin TOTTA.

 Välillä tuntuu, että haluan pois blogimaailmasta kun on liikaa kaikkea ja liikaa tyyppejä. Älkää käsittäkö väärin.
Itsehän perustin blogini, tämä on välillä semmonenkin paradoksi että tiedä sitten kuinka sen selittäisin. Mutta kuitenkin, loppujen lopuksi antaa enemmän kun ottaa.

5. mitä haluaisit muuttaa blogissasi ?
Olen sitä joskus kysellyt mutta taidan jatkaa samoilla aiheilla. Lukijani ovat tyylilleni uskollisia.
Muotiblogi tämä ei ole, enkä kuvaa itseäni enkä ala moiseen, koskaan. Olen itse yrittänyt seurata muotiblogeja, sillä pidän kyllä kauniista vaatteista kovastikin, mutta en vain jaksa kiinnostua päivän asu- jutuista kuitenkaan. Ihmettelen sitä vaatteiden määrää (kateellisena...)!
Tosin eivät muotibloggaritkaan jaksa takuulla kiinnostua mun blogista joten samassa ollaan ! Hih.

Sitten pitäisi antaa palkinto eteenpäin viiteen paikkaan. Mä en yleensä tee tätä, koska kaikki blogit joita luen ovat aivan mielettömiä, enkä halua arvostella niitä. En pahoittaa kenenkään mieltä tai olla noteeraamatta. Mutta nyt linkitän minulle tällä hetkellä rakkaat blogit, joita ilman en tahtoisi olla. Ne joista saan paljon inspiraatiota myös omaan kotiini ja potkua sisustusunelmiini. Poimin ideoita ja juttuja maltilla ja pikkuisen. Vaikka rakastankin näitä blogeja, en aio muuttaa kuitenkaan kotiani niiden kopioksi.
Ihailen vain kaukaa.Oikealla puolella blogin sivussa on blogilistani,
otsikon alla: blogit joita seuraan.
Sieltä voi halutessaan mennä penkomaan muita.
Yksi ylimääräinen suosikkini on
Sanctuary.

Sain tunnustuksen ja kysymykset moneen kertaan. Kiitos, kiitos kaikille minua muistaneille. Kyllä se aina mieltä lämmittää ja rinnassa läikähtää.

***

Tänään täytyy pestä pyykkiä monta koneellista sillä loppuviikosta lähdemme pohjoiseen suurella sakilla. Tarkoitus olisi hieman lasketella, pulikoida kylpylässä, ehkä keilata, syödä hyvin ja niin edespäin. Oleilla lasten kanssa ja tavata ystäviä.
Onneksi ilmat kuulemma lauhtuvat. Yritin värvätä siskoa jo asumaan meille kotiin siksi aikaa ettei putket jäädy poissaollessamme. Mutta nyt, saamme olla huoleti (ehkä naapurit voisivat käydä piipahtamassa joskus, katsomassa että kaikki on kunnossa). Meitä hiihtolomalaisia hellii huippukeli.

Ehkäpä tapaamme after ski ?

15 comments

 1. Niina, oot ihana <3

  Ihanaakin ihanampaa hiihtolomaa! :)

  -Liinu

  ReplyDelete
 2. Mukavaa hiihtolomaa koko sakille! Nauttikaa yhteisestä ajasta ja siitä, että kukaan ei säntäile mihinkään ja että saa ulkoilla.
  Johanna

  ReplyDelete
 3. Liinu
  :) Hihih !
  Unelmaa tulossa. Mun mies on kotoisin paikkakunnalta jossa on ison iso hiihtokeskus ja kaikki rinteet ja appivanhemmat on poissa joten hiiret menee hyppimään pöydille ja tuo vielä ystävänsäkin mukanaan
  :D Niin ja sokerina pohjalle saamme rinneliput ööö ... kaupanpäälle ja kylpyläänkin päästään tälläkertaa ohi kassan :) Hih hih !
  Hyshys vaan ja terrrrrveisiä ihanille appivanhemmilleni sinne aurinkoon !!!!
  :) :)
  ps. tietääköhän ne tästä suunnitelmasta mitään vielä, hih ! :)

  Johanna
  Niin tehdäänkin :) :)

  ReplyDelete
 4. Mukavaa hiihtolomaa! Sun blogi on ihana ja niin varmaan sinäkin :)

  ReplyDelete
 5. Inkabella
  Kiitos ! Sinulle kanssa mukavaa lomaa jos sellaisen omaat! :)

  ReplyDelete
 6. Aurinkoista ihanaa hiihto-ja-mitä-kaikkea-LOMAA!

  Blogisi on ihana, joka tavalla.
  Jossain kohtaa olin erityiskoukussa Huutikseen ja Etuoveen, sitten tulivat blogit ja fb, jne... Ajoittain tulee surfing-kausia blogista blogiin ees taas "syvemmälle" uusille sivuille.
  Aina kuitenkin, helmet "pohjalla"! :))

  ReplyDelete
 7. Riemukasta hiihtolomaa! Meillä alkaa hiihtolomaviikko vasta ensi viikon jälkeen. Lomasta ei kyllä voi puhuakaan, sillä tehdään osittain töitä ja käynnistetään makuuhuoneen totaalityhjennys. Ihania poimintoja blogimaailmasta olit tehnyt! :)

  ReplyDelete
 8. Kotielämä-blogistakin toivotellaan hyvää lomaa. Sieltä Annun ja Liinun blogista minä sinun blogin aikoinaan löysin. Olen varmaan aika alusta saakka lukenut blogiasi.
  piiu

  ReplyDelete
 9. Hauskaa ja lumista hiihtolomaa =)

  Kiitos ihanasta blogista JA uudesta linkistä. Klikkasin tonne Brinjaan ja meinasin heittää teet läppärille, siis mikä ihana putiikki! Taitaa olla mun unelmissa moinen elämä..

  ReplyDelete
 10. Tämä nyt sattui tulemaan hieman liian myöhään, mutta jaoin juuri blogissani sinulle samaisen tunnustuksen :)

  ReplyDelete
 11. Thanks for the link. Have a great weekend.
  -BRinja

  ReplyDelete
 12. Kiitos kaunis maininnasta! Tykkään niin täällä aina luurata.

  ReplyDelete
 13. Tervehdys ! Olenpa saapunut taas Helsinkiin :) ! Jei !
  Vastailenpa huomenna lisää kommentteihin ja pyörin blogeissa hetkisen. Nyt tutimaan, heipparallaa !

  ReplyDelete