Kuulumisia !






Ihana tuo Sophie kirahvi ! Tiesittekö muuten että sillä on ihan omat sivutkin. Mä en tiennyt ennen tätä päivää. Olen aina ollut hulluna lasten leluihin. Tämä aloitus hieman off topic sillä ...

tämä viikko on ollut hulinaa täys ja sama vaan jatkuu. Pahoin pelkään kuinka blogini käy. Nopeasti olen ilolla lukenut kaikki kommentit, joita on popsahdellut arvontapostaukseen. Ei taida kauheasti enää olla lukijoita tällä blogilla, kun osallistuminen arvontaan on noinkin tipahtanut -aikaisemmin pitämäni arvonta, jossa oli kaksi lasten värityskirjaa palkintona keräsi huimasti enemmän osallistujia. Tai sitten vaan palkinto ei ole kummoinen tällä kertaa, anteeksi ! Minusta se on kiva kyllä ! Ihana oikeastaan !

Noh, tästä johtopäätöksenä olen tehnyt sen, että postaan kyllä mutta en usein. Uskon, että te jotka tahdotte kovasti olla mukana ja pidätte tyylistäni käytte kurkkaamassa varmasti senkin kerran, kun jotain kivaa tänne laittelen. Seuraava juttu tulee koskemaan Lotan uutta sänkyä sen muutosta sekä vuodevaatteita (aion itse ommella parit tyynynpääliset ja peitteen, ompa kyllä vierähtänyt tovi edellisestä kerrasta kun ompelukoneeseen tartuin!).
Olen tästä projektista enemmän kuin innoissani pitkästä pitkästä aikaa !

Ihmettelette varmaankin mitä se eukko siellä oikein horisee vai mitä ? Mullahan on se tilanne , että olen päivätyössä, minulla on kaksi lasta (joista toinen harrastaa aktiivisesti jalkapalloa 00 edustusjoukkueessa eli treenejä ja pelejä ON  +  koulun toiminta siihen päälle + vanhempain illat yms ja myös läksyt me aina katsellaan ja tarkistetaan, ja muu meininki lasten kanssa niin kuin uimassa käyminen ja pulkkailu ja sitten toinen on päiväkodissa kaikkine oheisohjelmineen¨+ ne pitää ruokkia siinä sivussa myös kotona, ettei koulu ja tarha hoida kaikkea kuitenkaan ja itsekin pitää syödä, slurps ... ja ja ja ja ...) sekä harrastan liikuntaa ( pyrin harrastamaan jotakin päivittäin). Olen alkanut panostaa liikuntaan ja hyvinvointiini huomattavasti enemmän aikaa mikä tuntuu aikas mahtavalta ! Tämän kaiken lisäksi tapaan ystäviäni aktiivisesti sekä tykkään kyläillä ja kutsua ruokavieraita kotiin. Sekä näen myös ihania työkavereitani illallisen tms. merkeissä !
Kun olin Lotan kanssa kotona blogini päivittyi nopeammin. Tietenkin. Sehän on selvää. Ja sittenhän mulla on (vielä) aviomies, jonka kanssa pitää tehdä kaikenlaista yhdessä. Ettei ihan nuupahdeta paikoillemme.

Eli nyt on vain niin paljon muutakin kiinnostavaa ja innostavaa elämässä ettei blogi pysy ajan tasalla.
Siksipä tosiaan , blogi päivittyy tästä lähtien kerran viikossa. En tiedä kauan pidän tämän tahdin ja että nopeutuuko se siitä joskus kenties. Päivää en osaa sanoa. En aio ottaa asiasta stressiä sen kummemmin.

Jaa -a , mitä jos kertoisin esimerkin ?
Tämä viikko. Maanantaina kävelin kotiin töistä puolitoista tuntia (lenkki) ja illemmalla tapasin meillä uuden blogiystävän, kun ihana ihminen täältä otti yhteyttä. Terveisiä vaan Tunnelmaa blogiin! Leivoin juustokakun meille. Tiistaina isäni oli meillä kylässä, heitettiin Verneri kaverilleen kylään ja illemmalla kävin jumppatunnilla. Tänään keskiviikkona työpäivän jälkeen circuit training. Huomenna torstaina olen sopinut sauvakävelylenkkitreffit ystäväni kanssa. Perjantaina tulee naapurit illalla meille iltapalalle. Lauantaina olen menossa kaupungille päivällä kaverini kanssa ja illalla ulos syömään. Sunnuntaina illalla jos kykenen on ohjelmassa jumppatunti.

:0)

Mutta tässä muutama linkki mistä ainakin minulle oli iloa ja inspistä paljonkin. Hello Tiger ! & Dos Family ja tuosta Dos familyn linkistä pääsette vierailemaan ihanassa tanskalaisessa kodissa. Sivuilta löytyy muutoinkin kaikkea hauskaa. Klik klik !

Lauantaina muistaakseni arvonta päättyy ja ilmoitan voittajan ... Ja ensi viikolla sitten tavataan enemmässä määrin ! Lupasin laittaa myös lastenhuoneiden tapeteista juttua ja senkin teen. Koska niin lupasin.

38 comments

  1. Täällä ollaan ja seurataan, kaikkia postauksia, vaikka kommentointi valitettavan harvoin unohtuu... :( Mutta ihanan kiireinen viikko siellä, mukavaa puuhaa tiedossa! Kyllä se vaan niin on, että oikea elämä näyttöruudun takana on tärkeämpää kuin blogielämä, joten ei mitään stressiä päivitysten suhteen!

    Mukavaa loppuviikkoa! :)

    ReplyDelete
  2. Näin just,tilanteen mukaan.Se oikea elämä on kuitenkin blogin ulkopuolella.Mutta kiva kun et sentään ole kirjoittamisesta luopumassa,blogisi on yksi ehdoton lempparini!Muuttoa ja remonttia ja elämää vanhassa talossa on ollu kiva seurata,elää mukana.Ja taisin arvontapostaukseen jo kiittäkin siitä että jaat ihan parhaita linkkejä ja vinkkejä!

    ReplyDelete
  3. Oi, miten hauskaa, että olette tavanneet Miian kanssa. :)
    Ja minä ainakin jaksan seurailla, vaikka kirjoittaisit harvemminkin. Olen aika uusi lukija, mutta totaalisen tykästynyt. Niin se vaan on, että ei näiden ruuhkavuosien aikana kaikkea vaan ehdi. Tsemppiä kiireisiin ja mukavaa keskiviikkoa! :)

    -Päivi-

    ReplyDelete
  4. Ihan oikein, kotiasiat ensin ja silleen. Sulla tuntuukin olevan ohjelmaa ihan kiitettävästi, tosta urheilusta oon kyllä pikkasen kade! :)

    ReplyDelete
  5. Kuulostaa oikein hyvältä! Mielenkiinnolla odottelen sänkypostausta,kun itse juuri koetan metsästää vanhaa puusänkyä omalle pikku neidilleni:-)

    ReplyDelete
  6. Täälläkin seuraataan ja ihastellaan Sinun ihania juttuja. Odottelen innolla kirjoituksiasi :)

    ReplyDelete
  7. Kerran viikossakin riittää.. Malttamattomana sitten odottelen kuulumisia♥ Ihanaa että olet! t.Reetta♥

    ReplyDelete
  8. Mitä mitä, yritätsä niinku kertoa, että sulla on oikeaa elämääkin :DDD (vitsivitsi, huono vitsi)

    ReplyDelete
  9. Täällä kotiäitinä, (kun aikaa blogille on ihan mahtavasti välillä) lähes hengästyin tosta sun ohjelman määrästä. Ihanan aktiivinen elämä. Ei ollenkaan huonoa, olen melkein kateellinen! :)

    Mutta tosiaan päivität sen verran kun hyvältä tuntuu. Pääasia että päivität!!! :D
    Uusia postauksia odotellessa!

    ReplyDelete
  10. Musta tuntuu, että nykyisin on arvontoja niin monessa blogissa ja (joidenkin) niiden taustalla olevat asiat hämmentävät ihmisiä, joten siinä syy miksi arvontoihin osallistujien määrä on vähentynyt. Siun blogi on aina suosikkilistalla, päivittyipä se usein tai harvoin.

    ReplyDelete
  11. Elämä ennen blogia tietty!

    Mielenkiinnolla odottelen neidin sänkyprojektia!

    Mukavaa loppuviikkoa kiireiselle rouvalle!!

    ReplyDelete
  12. En ole aiemmin kommentoinut, mutta joka päivä seurailen ja oon lukenu kaikki postauksesi moneen kertaan läpi. :) Vaikka meillä on ikäeroa, pidän valtavasti blogistasi, erityisesti sen arkisuudesta. Kirjoitat ihanasti ja kuvasi ovat kivoja. Älä ihmeessä lopeta blogia kokonaan, kirjottelet sillon kun kerkeet!:)
    Aurinkoista kevättä!

    ReplyDelete
  13. Totta kai postaat sillä tahdilla kuin ehdit, jaksat ja innostut! Ei mitään paineita, vaikka itse toivoinkin tiheämpiä päivityksiä :) On vain niin kiva tää blogisi.

    Tulipa mieleen, kun tuossa mainitsit kestitseväsi vieraita, että voisitko joskus valokuvata kattauksia ja ruokia ja sen sellaista.

    sini

    ReplyDelete
  14. Huiiii, kuinka paljon kommentteja !

    No joo, nimenomaan niinpäin että oikea elämä sotkee bloggaamista !
    :D
    Ja kun mulla on niin, että pitäs olla aina nätit kuvat ja näin ... ettei ihan mitä tahansa roiski tänne. Ja keskittyy kotiin ja sisustamiseen (sekä nykyisin asumiseen vanhassa talossa).
    Niin tuntuu etten ehdi enkä kerkeä.
    Mutta ihanaa, että te ymmärrätte <3

    ReplyDelete
  15. Tykkaan kayda taalla, kommentoiminen vaan on jaanyt.... Kiva kun jatkat pirteilla kuvilla ja jutuillasi!

    e-a

    ReplyDelete
  16. Nopsaan viesti:

    Minä ainakin luen sun jutut aina :-)

    Ja tiedätkö se arvontajuttu voi olla semmoista, että ihmiset eivät enää helposti osallistu, kun niin harvoin voittaa. Tiedän, helppoahan se olisi, mutta kuten itsekin sanoin, en ole koskaan blogiarvonnoissa mitään voittanut, niin tulee harvemmin osallistuttua. Sellaisissakin blogeissa, missä muuten käyn usein ja kommentoinkin, jätän arvontaan osallistumisen usein väliin.

    Hirvee härdelli täällä, en ehdi yhtään enempiä just nyt. KIVAA PÄIVÄÄ!!!

    ReplyDelete
  17. Vau, jaksat olla tosi aktiivinen erityisesti liikunnan kanssa. Itsekin pitäisi *kröhöm*.

    Tykkään hurjasti blogistasi ja seuraisin sitä, vaikka päivittäisit millaisella aikataululla tahansa. :)

    ReplyDelete
  18. Hei, minäkin seuraan blogiasi vaikka postaisit vaikka vain kerran kuukaudessa. On noita taukoja ollut itselläkin, kun muu elämä vaatii priorisointia. :-)

    ReplyDelete
  19. Siis joo, tulee lähinnä välillä semmonen kunnon PANIIKKI PAISE kun huomaa, että lukijat poistuu ja en ehdi edes päivittämään :D !
    En tiedä miksi ?! Niin vähintääkin alkaa miettiä onkos tässä ideaa enää laisinkaan ! Mutta kun itse tahtoisi säilyttää blogin ja päivitellä silloin tällöin niin ajattelin kertoa teille, että kiirusta pukkaa ja ettehän mua hylkää! :D

    ReplyDelete
  20. Ei me hylätä sua, älä sääkään hylkää meitä :D
    Voiskohan sun blogia nyt vielä jotenkin ylistää kun kaikki taitaa olla sanottu.. No tykkääntykkääntykkään saa riittää :)
    Pieni omantunnon pistos, en kauheesti taida kommentoida ja arvontoihin en yleensä osallistu kun ei niistä voita ja monilla on niin monimutkaset säännöt kaiken maailman arpoineen ja niiden lukumäärineen, menee liian tekniseks mun makuun :D
    Mutta sulla tais olla astetta selkeemmät ohjeet joten taidan klikkailla alas päin..

    Kiitos vielä tästä ihanan inspiroivasta blogista!
    See juu at next week :)

    ReplyDelete
  21. Vihdoinkin koneen ääressä. :) Reissun jälkeen on ollut kauheet vieroitusoireet. Nyt vihdoin täällä ja kiva, että olit postannut!

    En ole omaakaan blogia päivittänyt taas aikoihin. Huoh. Tosiaan tämä oikea elämä vähän häiritsee blogin pitämistä, mutta silti sinnikkäästi silloin tällöin postailen. Eikä se ainakaan minua karkoita mihinkään, jos bloggaat harvemmin. Laatu on niiiiin paljon tärkeämpää kuin määrä! :)

    Ja nyt menen tietysti osallistumaan vielä tuohon arvontaan. Minulla, jolla ei ikinä tunnu olevan onni myötä, on ollut tuuria monessa blogiarvonnassa. Ehkä tälläkin kertaa, toivotaan!

    ReplyDelete
  22. Blogi siirtyy aina taka-alalle minullakin kun siltä tuntuu.
    Pääasia, ettei stressaa itseään siltä,
    vaan bloggaa silloin kun tulee inspis :)
    Tytölle ostin Sophie kirahvin yli 5 vuotta sitten Ranskasta sen kivan ulkonäön vuoksi. Todellisuudessa se oli todella hyvä purulelu hampaiden tullessa. Pojallakin on oma kirahvi. :)
    Blogisi on yksi lemppareistani!

    Hyvää loppuviikkoa sinulle.

    ReplyDelete
  23. Ei hylätä :) Itsekin mietin välillä, että miten te kaikki ihanat bloggaajat ehditte sen tehdä, kun itselle tämä kommentin jättäminenkin on välillä ylivoimaista... Aina kuitenkin täällä käyn lukemassa!

    Mukavaa kevään odotusta!
    Anski

    ReplyDelete
  24. Heippa
    Kyllä minäkin seuraan blogiasi päivittäin ja ymmärrän täysin kiireesi perheen ja työn kanssa. Päivitä, kun jaksat ja inspistä löytyy. Lukijoita sinulla kyllä varmasti riittää. Älä siitä huoli:) Tälläisiä iloisia elämänmakusia blogeja on kiva seurata.Tulee hyvä mieli! Omaatuntoa pistää, etten useinkaan kommentoi.

    Tsemppiä arkirumbaan ja kivoja treffejä ja muita menoja ystävien ja Miehesi kanssa.
    piiu

    ReplyDelete
  25. Voi ymmärrän, itselläni on ihan sama tilanne (paitsi ettei meillä kukaan harrasta lätkää eikä futista enkä itsekään jaksa töiden jälkeen jumppaan...öööö eli siis ei sitten kai kuitenkaan ihan sama tilanne)...

    No mutta siis, päivityksiä sellaista tahtia kuin hyvältä tuntuu, ressiä ei näistä jutuista kannata ottaa :)

    (Paitsi että minäkin otan. Kun olisi niin kiva päivitellä ja tehdä, vaan kun ei ehdi.)

    ReplyDelete
  26. Päivittele silloin, kun ehdit ja jaksat: silloin, kun sulla on fiilis.
    Kyllä minä ainakin jaksan odottaa.

    Olet tosi aktiivinen liikkuja! Ja muutenkin sulla on monta rautaa tulessa :)

    Mukavaa helmikuuta toivotellen Kristiina

    ReplyDelete
  27. Täällä pysytään aina tapettimestarin seurassa :) en malta odottaa Lotan sänkypostausta, mulla samanikäinen tyttö ja raukka nukkuu vielä pinniksessä kun en parempaa ole löytänyt. Ehkä kesällä jostakin kirpparilta.

    Käyn joka päivä kurkkimassa josko olisi uusi postaus tullut. Nostan hattua liikunta harrastuksellesi! Minunkin pitäisi, on (mukamas) vaikea arjen keskellä löytää aikaa...

    ReplyDelete
  28. Kiitos vielä Dos family linkistä, I like :)

    ReplyDelete
  29. Kyllä täällä mukana roikutaan, vaikka harvoin tulee kommentoitua. Ei sitä kaikkeen aika riitä, mutta kiva on vastaisuudessakin lueskella juttujas.

    ReplyDelete
  30. Kuulostaa Niina kamalan järkevältä. Tärkeysjärjestys se olla pitää! Oma perhe ja hyvinvointi ensin. Saisinpa minäkin puhtia liikuttaa itseäni edes kolmasosan sinun tahdistasi. Minulla on nyt se kotiäitivaihe. Vauvan kanssa kotona ja silleen, eli olen varmasti vongannut tiuhaa päivitystä, mutta niin kuin olen kirjoittanut; elämää on blogistanian ulkopuolellakin. Onneksi. Kiva, jos kerran viikossa kuitenkin ehdit postailla. Kotisi kuvista nautin erityisen paljon ja uusista linkeistä. Muista hengähtää välillä ja vaan olla!

    Johanna

    ReplyDelete
  31. No ilman muuta on muutakin elämää;)) Mulla on jo aika kauan mennyt niin, että postaan kerran viikossa, suunnilleen;) En pysty enempään vaikka haluaisinkin... Ja muiden blogeissa kommentointi on mun osalta ihan ala-arvoista. Niin paljon kaikkea muuta.

    Arvontaa en oo pitäny vuoteen. Enkä meinaa pitääkkään, kun en keksi mitään järkevää palkintoa;) Sun palkinnosta kyllä tykkäisin. Mukavaa viikon jatkoa<3

    Ai niin... Minkäköhän sängyn ostit? ;D

    ReplyDelete
  32. Ilolla seuraan blogiasi vaikka päivittäisit sitä harvemminkin!

    Arvontaan en osallistunut, koska asun maapallon toisella puolella ja paketille tulisi hintaa aikas paljon.

    ReplyDelete
  33. Blogisi on Ihana. Aina luen, vaikka en kommentoisi. Arvontaan en osallistunut koska a.mulla on seinät täynnä kuvia ja b.ei ole bebeä. Minäkin sain aloitettua vuosien tauon jälkeen kuntosalin. Mutta tuohon siun liikuntamäärään on vielä matkaa.
    Kivaa kevättä!

    ReplyDelete
  34. hei!Luen kyllä blogiasi paljon, sulla on tosi ihana koti! aina ei vaan jaksa kirjautua tänne vaan katselen muuten vaan päivityksiä :)löysin sun blogin Kaunis pieni elämä blogin kautta n. vuosi sitten ja siitä asti käynyt lukemassa. Remonttijuttuja on hauskin lukea, koska itsekin vanhaa (tosin kesämökkiä) remontoidaan:)

    ReplyDelete
  35. Hei,
    Itse tykkään olla tällainen anonyymilukuja. Seuraan n. 30sisustus(tms)blogia päivittäin, mutta en tunne tarvetta kommentoida tai osallistua arvontoihin (en oikein usko tuuriini monen sadan joukosta+en kaipaa pientä piiperrystä (useimmat palkinnot) ympärilleni). Luen ja nautin blogien kuvista ja saan niistä ideoita omaan kotiin (hirsitalo vm. 1915)+piristystä kotiäidin arkeen. Pointtinani yritti nyt olla se, ettei palautteen määrä kerro lukijoiden määrästä välttämättä paljoakaan.
    Terv. Päivi

    ReplyDelete
  36. Nou hätä, eikä stressiä blogista & lukijoista :) Mä ainakin roikun mukana, vaikka päivittäisit kerran vuodessa!

    ReplyDelete
  37. Mulla ainakin työt haittaa harrastuksia ;) Itse en ota stressiä blogistani ja kerran viikossa päivitys kuulostaa minusta jopa aika aktiiviselta. Vaikka itse postailen harvakseltaan, on silti kiva kun taustalta löytyy oma blogi kun käyn vierailemassa muiden blogeissa. Sinun päivityksesi, kuten muidenkin suosikkiblogieni päivitykset näkyvät automaattisesti omassa blogiluettelossani, joten sieltä kyllä näen kun uutta juttua on tullut eetteriin. Eli et mene hukkaan :)

    ReplyDelete
  38. Oi vitsit kun oli kivaa lueskella kommenttejanne sekä huomata, että arvontaankin on osallistuttu hienosti !
    Jei muruset !

    Huomasin Siltakulman Marin kommentoineen viikkopäivitystahtia ja tajusin, että Marillakin on sama tahti suurinpiiretein ... ja itse kyllä rakastan lukea Siltakulma - blogia vaikkei se jokainen pvä päivitykään !
    <3

    Ihan mahtavaa ja iloista viikonloppua !

    ReplyDelete