Lastenhuoneeseen !

Hei falleralleraa, nyt kaikki joukolla tapeteeraamaan ! Liisteripurkki käteen ja suti ja suih suih sukkelaan ! Minäkin tapetoin tänään ja huomenna näette ehkä tulosta. Paljastan, että en tapetoi seinää kuitenkaan !Ylläoleva on  Borås tapetin sarjasta Anno 1905 (perinnetapetit) löytyy tämä ihastuttava, rikas kuvioinen kukkakuosi, joka on klassikko. Minusta aivan ihana ja tahtoisin tätä jonnekin Lotan huoneeseen joskus, kun tulee aika vaihtaa tapettikuosia. Vaikkapa vaan vaatekomeroon. Siksi aloitetaan tällä. Ja sitten lisää ...
  Pingviinit  ISAK, Ferm Livingin uutuuksissa lentelevät pöllöt ja puksuttavat junat, Karkulaiset by Marimekko.
Kehystapettia löytyy ainakin Graham and Brownilta, mutta olen varma, että jostain muualtakin. Hauska idea tuo,  laittaa vain vuodan leveydeltä, kuin muistitauluksi vai mitä ! Noin tapetin menekki on alle rulla. Kaverin kanssa voi ostaa rullan puoliksi.

Retrotapetteja saattaa löytää Huutonetistä tai rautakauppojen alelaareistakin -ainakin noita lasten retrojäljitelmiä. Muistan nähneeni Huutonetissä taannoin neljä avaamatonta rullaa ihanaa lasten muumitapettia kultaiselta kasikytluvulta. Hinta ei päätä huimannut. Sitä olisi voinut käyttää samaan tyyliin tehosteena kuin tuota Barbababatapettia kuvassa. Eikä varmasti olisi ihan jokapaikassa tullut vastaan.
Ylläoleva herkkä, tyttömäinen, Primrose Hill-kuosi tulee eri sävyissä Designers Guildilta.Harlekiinimainen tapetti ISAK. Kannattaa muutoinkin tutkia sivut, sieltä löytyy kaikenlaista kivaa.


Ihanan rönsyilevä Vadelma, sekä herkkä Leikki,  (jolla muuten minäkin tänään hieman leikin) Tapettitalo.

Lopuksi hieman silmäkarkkia! The little collection tarjoaa hauskoja kuoseja mm. changing of the guard.
Muutakin ihan liian ihanaa koko sivusto täynnä.

Ps. mä en ymmärrä miksen saa esikatseluun kuvia rinnakkain mutta koitetaas jos Blogger kuitenkin julkaisisi kuvat rinnakkain ja ryhmässä ... pahoittelen , säädän täällä hieman tätä kirjoitustani ... kiukuttelee pikku Blogger taas minulle. Noooh, laitetaan peräkkäin sitten ei onnistunut se mitä hain ...

23 comments

 1. Ihania tapetteja! Meillä on tytön huoneessa tuo eka, Anno 1905 sarjasta, ja on tykätty tosi paljon. Nyt pitäisi löytää pojalle tapetti... se onkin vaikeampaa. Tässä postauksessasi on kyllä hyviä vaihtoehtoja. Tuo norsukuvioinen esim. on hauska.

  ReplyDelete
 2. Ihania tapettikuoseja! :) Tästä saa itsekkin inspiraation alkaa suunnittelemaan typyn huoneen remonttia, joka väistämättä viimeistään kesällä edessä :)

  ReplyDelete
 3. Mä olen harkinnut ostavani ison levyn palasen, jonka tapetoin molemmin puolin ja sitten aina kiikutan sen paikasta toiseen, kun haluan uutta tapettia johonkin paikkaan, tai vaan käännän puolta. Lisäksi sen voi tapetoida aina uudestaan ja helposti ilman, että tapetoi koko huoneen :)

  ReplyDelete
 4. Ihania inspiroivia tapettikuvia ja vilehteli siellä kuvissa omiakin suosikkejani. Vadelmaa on jo hankittuna vielä haaveissa olevaan leikkimökkiin ja Isakiin olen muuten vaan vallan ihastunut;)

  Väreihin ja kuoseihin hullantuneelle tapetoinnissa vaikeinta on valinnanvaikeus. Tapetteja on meilläkin niin seinissä, kirjahyllyjen taustoissa, lokerikoissa ym.

  En muista olenko aiemmin maininnut, mutta olen moneen kertaan käynyt ihastelemassa kuvia yläkertanne Louise Body-tapeteista. Sopivat ihan täydellisesti:)

  ReplyDelete
 5. Ihania tapetteja. Me aiotaan jossain vaiheessa tapetoida lastenhuone ja olisi mulla muutama muukin seinä mielessä, mihin voisi tapettia laittaa. Mutta odottelen vielä.

  ReplyDelete
 6. Ihania tapetteja on lapsille ja lapsenmielisille tarjolla :)

  Jossain sisustuslehdessä näin lastenhuoneen, jossa oli tapetoitu seinät mustavalkoisella tapetilla, jossa oli kuosina käsinpiirrettyjä taloja. Ne olivat kuin värityskirjan kuvia ja lapsilla oli lupa värittää tapettia.

  ReplyDelete
 7. Mä en tiedä mitä tässä ajattelis! Toivoisin sulle paljon seiniä ja tapetoitavaa pintaa. Olet ihan tapettihullu :D Mutta ihana sellainen :)

  Joten toivotelen mukavaa viikonloppua ja kivoja tapetointihetkiä :D

  ReplyDelete
 8. Liisa
  Sandbergilla on semmonen kuosi , Kaspar nimeltään :
  http://www.sandbergab.se/sv/produkter/tapeter/Kaspar%20(NW)

  ReplyDelete
 9. Emilia
  Joo, tai hullu vaan muuten :D
  Multa on pyydetty lastenhuoneen tapetteja, kuoseja mistä pidän, niin siksi laitoin tämän :)

  ReplyDelete
 10. Kauniit Kuvat
  Voi juu, kun ois enemmän tässä aikaa ja paikkaa tutkia tapetteja ja puuhailla niiden parissa ! Mikä ihana maailma ! <3
  Tässä oli vain pikkuinen pintaraapaisu. Minulta on pyydetty postauksia tosiaan, koskien lasten huoneiden tapetteja niin siksi :)
  Omien lasten huoneista mulla on vanhoissa postauksissa NIIN HURUMYKKE kuvia että niitä en laittele erikseen vaan sieltä voi mennä penkomaan.

  Pompannappisilmä
  Ole hyvä, kevät inspiroi muutoinkin !
  :)

  nanna
  Oikein hyvä idea toi levynpala ! :)
  Why not semmonen huokonen leijonalevyn pala nojaamassa seinään koko pituuttaan ja vaikkapa ihan valokuvia ja muistilappuja vois laittaa siihen.

  Sunna
  Oi kiitos ! :) Ja vadelma leikkimökissä, kuulostaapa ihanalta !
  <3

  Jonna
  Jeps, hiljaa hyvä tulee hutaisten ... noh ;D

  ReplyDelete
 11. Huokoleijona on itse asiassa just se mitä olen ajatellutkin! Niissä yksi levy on sopivan kokoinen, eikä paina jumalattomasti, että pystyisi kiikuttelemaan ympäriinsä.

  ReplyDelete
 12. Monta ihanaa! Tuo eka kukka, pöllöt ja Marimekon kulkue mun suosikkeja. Mä voisin tapetoida jotain hyllyn taustoja tms. pienempää...

  Kiitoksia linkkivinkeistä! Mukavaa, aurinkoista viikonloppua!

  ReplyDelete
 13. nanna
  :)
  Meillä ei ole tuollaiseen levyyn yhtään ainoaa vapaata paikkaa :D
  Harmi, hih hih !

  Nonna
  Eiks olekin !
  Se ei ole kulkue nimeltään vaan karkulaiset. Kulkue on erilainen kuosi, en tiedä onko siitä tapettia. En ole ainakaan missään nähnyt.

  ReplyDelete
 14. Tapetit on liian ihania ja niitä ihania on ihan liikaa. Hauskoja tapetointihetkiä!

  Minulla on vieläkin etsinnässä se meidän makuuhuoneen vaatekomeron tapetti! Ehdotapas sinä mulle jotain kivaa, kun olen kolunnut kaikki läpi eikä löydy. Tarvetta olisi vain pari rullaa. Miten se meneekin aina niin, että silloin kun olisi kiire löytää sopiva, ei varmasti löydy ja kun ei ole tarvetta, löytyy miljoonia hyviä vaihtoehtoja. :)

  ReplyDelete
 15. Miia
  Pitäskö sen olla mustapohjaista niin kuin se syreenitapettikin?
  Nopsaan tuli mieleen vaikka joku perhostapetti, kun siinä syreeni on kuitenkin. Perhosille kukaksi :)
  Nina Cambellin Farfalla perhostapettia saa tummalla pohjalla.
  http://www.osborneandlittle.com/nina-campbell/lombardia-wallpapers/wallpapers/farfalla/
  Vai tuleeko rullalle liikaa hintaa kun on vaatehuoneeseen tuleva tapetti "vaan"?

  Hmm mm. Mä pidän silmät auki ja infoon heti kun jotain näen.
  Cole & Sonin kokoelmista löytyy ihania kukkatapetteja mutta toikin on hintavammasta päästä. En tiedä, pitäs tietää hinta ennenkun spekuloi :D

  ReplyDelete
 16. Siis tarkoitan , että mun itse pitäs tietää hinnat ennenkuin kirjoittelen jotain että joku on hintavimmasta päästä :D Mutta mutu tuntuma on se, että Cole&Son on kalliimpaa kuin vaikkapa lasikuitutapetti rautakaupasta :)

  ReplyDelete
 17. Ihania tapetteja kerta kaikkiaan. Hitsin hitsi, kun ei ole niitä tapetoitavia seiniä.

  ReplyDelete
 18. Kiitos nopeasta reagoinnista... :) Tuohan olikin jännä tapetti, pistetäänpäs hautumaan. Tietty mitä edullisempi sen parempi, mutta toisaalta haluaisin löytää parhaan mahdollisen tapetin ja miettiä sitten hintaa tai korvaavaa halvempaa vaihtoehtoa. Mä olen käynyt läpi vaan nuo tapetti- ja rautakauppojen valikoimat silleen pikaisesti ja mikään ei ole iskenyt. Ei tarvitse välttämättä olla tumma, mutta saa olla tumma. Kunhan toimisi kivasti sen syreenin kanssa. Esim. joku valkotaustainen mustilla kuvioilla voisi käydä. Mutta jos sulle tulee vastaan vielä joku hyvä idea, niin otetaan kiitollisuudella vastaan! Nyt lopetan höpöttämisen sun blogissa omista asioistani... (ja palaan taas työn ääreen) ;)

  ReplyDelete
 19. Miia (& muutkin!)
  http://shop.tapet-cafe.dk/index.php?osCsid=a05e2339d533daeb882e5dec0847a44f

  Tapet - Cafe ! Ja sieltä voi valita style -> Black and white
  Niin tulee kans aika upeita! Ja muutenkin, silmänruokaa !

  ReplyDelete
 20. Netta
  Niin ei ole mullakaan enää :D

  ReplyDelete
 21. ihanan tyttömäisiä tapetteja, harmi kun meillä on vuokra-asunto niin en voi tapetteja ruveta iskemään seinään.

  ReplyDelete
 22. Tässähän tulee ihan tapettikuume! HArmi että meillä on jo valmiiksi ihanat tapetit kotona :) Onneksi kesällä alkaa kesähuvilan laajennus, jonne tulee ainakin Tapettitalon juhannusruusu. Sitä odotellessa...

  ReplyDelete
 23. Mistähän tuota pinkki-vihreää Vadelmaa löytäisi? ihania tapetteja tosiaan!!

  ReplyDelete