ARVONTA
Mies toi kilttinä minulle matkalta tanskalaisen BoligLiv - lehden (lehteä ei saa Suomesta kaupoista).
Lehti kuuluu minun suosikkeihini. Ja ne irtonumerot, joita olen saanut, olen tallettanut visusti. Palaan niihin aina vaan uudestaan.

Numero 5, ilmestynyt 15.4-17.5.2011. 
Mukana on 44 sivuinen aivan ihana liite UdeLiv ! 
Mutta mulla on se lehti jo ... joten arvotaan tämä extra kappale kanssanne. Jeeeeeee !


Ihan helpolla en teitä päästä. Jättäkää tämän postauksen kommenttilaatikkoon hauska kesämuisto tai pikkuinen kesäinen juttu.
Arvonta suoritetaan kaikkien kesken tasapuolisesti, juttujen tasosta riippumatta, vaikkapa sunnuntaina 5.6.

Onnea arvontaan ! Onnettarena toimii tämä pikkuinen keiju tässä.
Ps. meillä korjataan kaakeliuunia ja hormia. 
Parin päivän juttu ilmeisesti venähti, koska jo kyseltiin, voiko Helatorstainakin tulla hommiin. Pääasia, että saadaan kakluuni siihen kuntoon, että voidaan sinne tulet viritellä piakkoin.

56 comments

 1. Haluan osallistua!

  Juttelin äsken minun kummitädin kanssa puhelimessa. Tuli puhe heidän häistä, se olkoon minun kesämuistoni josta kerron.
  Olin viiden vanha. Minua oli pyydetty morsiusneidoksi ja se oli ihanaa, koska mekot ja päivä prinsessana kuullosti jo silloin ihanalta! Päivä oli ihana. Oli hieno mekko, lakeerikengät ja hiuksetkin kiharrettiin oikein kampaajalla! Oi, se oli hieno päivä.
  Kesähäissä on kyllä jotain omaa taikaa! Tai häissä yleensäkin.

  ReplyDelete
 2. Minäkin haluan ehdottomasti osallistua! Mullakin kaikki BoligLivit visusti tallessa. Ihanaa, että saatte kaakeliuunit kuntoon, sellainen on mulla ihan kestohaave, ehkä joku päivä...

  ReplyDelete
 3. Mukana!

  Ensimmäinen kesä Helsinkiin muutettaessa. Koira oli pienen pieni ja yhdessä tutustuttiin Helsingin puistoihin ja paikkoihin koko heinäkuun ajan, kun mies oli aloittanut uudessa työssä ja oma tulevaisuus oli auki. Kaikki oli uutta ja ihmeellistä - sekä minulle että koiralle. Yhtenä heinäkuisena iltana tuli ankara ukkoskuuro ja Stokkan kulmalla vesi suorastaan vyöryi nilkoissa kun yritimme juosta bussiin.

  ReplyDelete
 4. Minun kesämuistoissani lapsuuden kesät olivat aina lämpimiä. Sadekin oli yleensä lämmin ja leppeä. Nukuin vanhan talomme avovintillä kesäisin ja luin kirjoja aina niin myöhään kuin ikkunasta valoa riitti. Sateen ropina huopakattoon kuulosti turvalliselta ja rauhoittavalta. Äidin aamuherätykset eivät sitten niin mukavia myöhään valvotun yön jälkeen olleetkaan... yleensä ne tiesivät kasvimaan perkausta tai muuta puuhastelua.
  Kanojen ja lampaiden ruokkiminen sitä vastoin oli kivaa...

  Josko tällä muistelolla arvontaan pääsisi osalliseksi. :O)

  ReplyDelete
 5. Tuota BoligLiv lehteä on monessa blogissa kehuttu. Itse en ole koskaan päässyt kyseistä julkaisua plaraamaan.

  Kesä on täynnä kaikkea ihanaa... yhtä muistoa en osaa tähän tiivistää, mutta ajatuskin vaan siitä, että saa istua meren rannassa, on lämmintä ja voi tuijotella ulapalle päin... voi kesä!

  ReplyDelete
 6. Minun parhaimmat kesämuistoni on lapsuudesta. Vanhempieni mökki sijaitsee äidin kotipaikalla ja sukulaisemme asuvat oikeastaan kaikki ihan siinä ympäristössä. Muistan, kuinka olen viihtynyt aina siellä tosin kuin lapseni, joiell mökille meno on pakkopullaa :(

  ReplyDelete
 7. Mukana!!

  Tällä hetkellä muistoja herättää perheemme kesäpaikka 25-vuoden ajalta. Siellä vietettiin isolla porukalla monen monta ikimuistoista kesää, tänä keväänä paikka myytiin ja vain muistot jäi.

  ReplyDelete
 8. Mukana!

  Kun olin pieni, mummini asui sillon Rhodoksella. Taisin olla neljän kun lensimme mummin luo lomalle. Viihdyin kaiket päivät pää kanitarhassa. Ja silittelemassa kissoja ja lampaita. Mummi muistaa aina kertoa kun nähdään miten istuin rantavedessä ja sanoin: "mummi! tää meri on valloittanut mut!"

  ReplyDelete
 9. Herääminen kesäaamuna.Lapsena,kun ei ollut kiire kuin ulos leikkimään.Heti kun silmät sain auki niin koetin verhon reunasta kajastavasta valosta päätellä pääseekö tänään uimaan,paistaako aurinko.Sitten äkkiä ylös ja ulos.
  Aika ihana kesäpäivä oli tänäänkin,omien pienten kanssa.Nyt tuoksuu kielot keittiössä,sireenit makuuhuoneessa ja maha on pullollaan nokkoslettuja :)
  Osallistun arvontaan,lukeminen pihakeinussa on ihanaa!

  ReplyDelete
 10. Oh! Meidänkin kaakeliuuni pitäisi korjata,mutta se asia on niiiin vaiheessa kun vaan olla ja voi.

  Kesämuisto noin 3vuoden takaa:Olimme Hangossa asuntoautoilemassa kavereiden kanssa,auto ihan rannassa ei ketään muita missään.Joogaasin rannalla,sitten autolle jossa toiset tehnyt ruoat valmiiksi kukat pöydässä lasi viiniä,sit uimaan. Lämmin ilta lämmin vesi. ah ihanaa!

  ReplyDelete
 11. Ihana kesämuisto on, kun teininä soudettiin autioon saareen viettämään juhannusyötä. Aamulla soudettiin laulun merellä raikuessa kotiin nukkumaan. :)

  ReplyDelete
 12. Mukana tietysti!

  Minä olin pienenä kaupunkilaislapsi. Parhaat muistot on siitä kun jäätelökioski avattiin aina vapun aikaan, ja se oli vain muutaman kymmenen metrin päässä kotoa. Se oli vanha ja puinen kioski, ja sieltä sai myös markalla kymmenen merkkaria.

  ReplyDelete
 13. Kesäinen muisto: oli heinäkuun kolmas lähes 12 vuotta sitten. Olin ostanut kesän ensimmäiset kangasniemeläiset (tääll keski-suomessa parhaita:) mansikat ja tuoretta ananasta myös. Oli niillä herkuteltu...ja sitten alkoivat poltot. Ihanan lämpimässä kesäsateessa ajeltiin synnärille ja aamutunteina syntyi toinen poikamme, joka aina saa minut hymyilemään lämpimästi. Mukana arvonnassa tällaisellä muistolla:)

  ReplyDelete
 14. Mä rakastan sitä fiilistä mikä tulee kun kaikkialla on vihreää, asfalttia on kuumaa, vastaleikattu nurmikko tuoksuu ja lapset on iloisia:) Se on kesäloman alkua!
  Uudet kesäkengät, saippuakuplat, grilliruoan tuoksu, lintujen laulu...Nyt vanhempana sitä pitää oikein pysähtyä huomaamaan nämä asiat, lapsuudessa ne oli itsestäänselviä:)
  Tällä tunnelmoinnilla mukaan arvontaan!

  ReplyDelete
 15. Hmmm. Miten vaikea valita tähän jotain kesämuistoa. Sanoisin että viime kesän rantahelteet ovat piirtyneet mieleen kyllä yhtenä parhaana kesämuistona. Milloinkaan ennen ei olla vietetty jokaista päivää rannalla.

  ReplyDelete
 16. voi olisi ihna voittaa se lehti!
  vähän niinku tupaantuliaisena meidän uuteen kotiin;)

  kesä menee meillä muuttopuuhissa ja rentoilessa välissä:)

  ReplyDelete
 17. Pakkohan sitä on osallistua.. Mitä ihmettä keksisin jutuksi... No olisiko se tarpeeksi kesäistä, että huomisesta lähtien meidän raksaduunarit astuvat remmiin ja tulevat todennäköisesti hikoilemaan työmaalla ja ryhtyvät tekemään talon anturoita ja perustuksia. Kesä meneekin sitten enemmän tai vähemmän tontilla. Mietin tosissani, josko raahaisin sinne ylätontin nurkkaan omenapuun alle pöydän ja tuolin ja kävisin joskus siellä lasten kera piknikillä :-)

  ReplyDelete
 18. Mukana, ja nyt tuli semmonen kesä mieleen ku ala-aste ikäsenä oltiin kaverin kanssa maalla viikon verran haluttiin nukkua vanhan koulun takana vaikka ukkonenkin jytälsi pelottavana.
  Päivät oltiin läheisellä maatilalla ravihevosille syöttämässä voikukkia, ja yöt sitten taidettiin puhua niistä :D

  ReplyDelete
 19. Tällä hetkellä kesästä tulee mieleen ikkuna auki nukkuminen. Meidän kylällä oli aikoinaan parikin kukkoa ja hermohan siinä meinasi välillä mennä, kun kukot aloittivat kesäaamuina kilpalaulannan joskus jo neljältä. Piti joko nukkua kukkokonsertissa tai nousta sulkemaan ikkuna.

  ReplyDelete
 20. Ohhh, she's so cute!

  ReplyDelete
 21. Minun mieleeni hiipii aika ajoin eräs kesäinen ilta lapsuuteni kesämökillä. Saunan jälkeen lompsuttelin kumisaappaat jalassa ja yöpaita päällä saaren päähän onkimaan. Valoisa kesäilta ja hiljaisuus. Toisinaan kalaa tuli, toisinaan ei...

  Mukana ollaan :)

  ReplyDelete
 22. Hmm... ainakin yksi kiva kesämuisto on viime kesältä. Esikoinen pääsi ripille. Konfirmaatio oli upeassa Helsingin tuomiokirkossa. Tilaisuuden jälkeen matkasimme vierainemme lautalla Suomenlinnaan päivälliselle. Oli ihanaa, kun kaikki läheiset ( muutamia estyneitä lukuunottamatta )olivat koolla mukavissa merkeissä. Juhlittavakin nautti vieraista, lahjoista, huomiosta, hyvästä ruuasta ja kauniista kesäsunnuntaista. Mulla oli fiilis: kesä ja nuoruus.

  Joo, minäkin tykkään siitä lehdestä! Serkun Tanskassa asuva ystävä joskus osti sellaisen minulle tilauksesta. Se on tosin ainoa numero, jonka koskaan olen nähnyt, joten toivon, että keiju on suosiollinen...

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 23. Mukana!
  Kesästä tulee mieleen mansikat, jäätelö, laineiden liplatus ja tuulen humina, lapsuuden huolettomat kesät, mökkeily, hyttyset, siideri, ihanat tuoksut, pehmoinen nurmikko varpaiden alla, lintujen laulu, valoisat yöt....

  ReplyDelete
 24. Mukaan ihanaan arvontaan:)

  Lapsuuden kesistä tulee mieleen makkaran tuoksu ja juhannukset mökillä, kun kerättiin yöksi monenmoista kukkasta tyynyn alle:)
  Ja kun nurmi alkoi vihertää oli hienoa saada pyörä ulos ja uudet lenkkarit jalkaan;)

  ReplyDelete
 25. Bolig liv on kyllä ihana lehti!!!

  Monista kesämuistoista tulee mieleen kesät mummolassa serkkujen kanssa. Kirmattiin jyrkkää rantapolkua uimaan ja tulihan siinä vauhdissa kaaduttuakin. Polvessa haava...

  ReplyDelete
 26. Olin teini-ikäinen, kun perheeni vuokrasi mökin viikoksi Keski-Suomesta, paikkakunnan olen jo unohtanut. Olin jo siinä iässä, että olisin mieluummin viettänyt aikani ystävieni kanssa festareilla. Muistan kuinka kävelin mökiltä muutaman kilometrin päässä olevalle kyläkaupalle. Hiekka narskui sandaalien pohjien alla ja pyrki varpaiden väliin. Ympärillä vain lintujen laulu ja niittyjen tuoksu. Hieman kauempana käyeskenteli lehmiä laitumella. Muistan ajatelleeni, että joskus myöhemmin, sitten kun minulla on pieniä lapsia, haluaisin kokea tämän paikan ja hetken uudestaan, silloin se olisi täydellinen. En ole päässyt vielä sinne asti, olen lapseton opiskelija, mutta elämä muuttuu.

  - Pauliina

  ReplyDelete
 27. Oi toi Lotta on niin söpö tossa kuvassa että tekis mieli halata:)

  Kesämuistoja on niin paljon, vaikee valita.

  Mulla on ihanat muistot siitä kun olin puoltoista kuukautta kotona ennenkuin Onni syntyi.Sitä ihanaa pikkuisten vaatteiden viikkaamista ja kuivatusta kesätuulessa.Viimeisiä hetkiä yksin.Elämä kun muuttuu niin paljon.Ei tarvinnut pitää kun itsestä huolta.
  Juhannusaattona meni lapsivedet ja Onni syntyi juhannuspäivänä tasan laskettunapäivänä.Se oli todella kuuma kesä,olo oli niin onnellinen:)

  ReplyDelete
 28. Oi, mikä ihana keiju siellä! Meillä näkyy vaan noita poliiseja, bätmänejä, yms. poikien juttuja :)

  Tottakai osallistun arvontaan!

  Kesämuistoja on paljon, mutta yksi sellainen, mitä en ole toteuttanut pitkään aikaan on tällainen:
  nuorena opiskelijana saatettiin valvoa koko yö ystävien kanssa, vaellella kaupungin tyhjiä katuja ja rantoja ja kuunnella lokkien kirkunaa. Ja tietysti parannettiin maailmaa ja oltiin niin vapaita että...

  Niitä aikoja ei saa enää ikinä takaisin, enkä tietysti haluaisikaan; aika aikansa kutakin! Mutta ihanat muistot säilyy...

  ReplyDelete
 29. Ihanainen kesämuistoni on, kun olin pitkään haaveillut näkeväni Madonnan joskus livenä ja kauan Madonnan haaveilun alusta aloin haaveilla vauvasta..ja viime kesänä se toteutui. Tukevasti raskaana ja Madonna nousi lavalle..! t. Niiskuneiti

  ReplyDelete
 30. Oi kesämuistoja!

  Eilen katoin päivällisen terassille päivänvarjon alle. Piiitkästä aikaa :) Juuri kun pääsimme lasten kanssa syömään, tuli pieni sadekuuro. Pisarat ropisivat varjoon, mutta kukaan ei kastunut varjon suojassa. Oli niin kesäinen olo -lämmintä, pikkiriikkinen sade, ja se ulkona ruokaileminen.

  -s-

  ReplyDelete
 31. Supersöpö keijukainen♥ Luotan sinun makuun; lehti on varmasti ihana..minulle ihan uusi juttu :)
  Kesämuistoja: lapsena mökillä soudeltiin järvellä koko päivä, illalla saatoi nähdä kiiltomatoja jos oli tarkkana (enää vuosiin en ole nähnyt) ja eilen illalla kuulin kuinka käki kukkui ja satakieli lauloi.. t.Reetta♥

  ReplyDelete
 32. Muutamat ihanat lapsuuskesämuistot on "Mikko-mökiltä" Keuruulta. Se oli vuokramökki jonkun talon pihapiirissä, ei siis todellakaan mitenkään intiimi ympäristö, mutta niin ihana. Vintti oli täynnä patjoja ja siskonpetejä lattialla, siellä nukkui aikuiset ja lapset sulassa sovussa. Muistelen, että oltiin siellä lapsena AINA, vaikka todellisuudessa se vuokrattiin kuulemma kahdesti. Ehkä se Mikko (omistajien poika) oli vaan niin IHANA :)

  Sikäli mukava muisto, kun sitä niin haaveilee ja haaveilee jostain omasta pikkumökistä tai pläntistä jossain, että lapset johonkin juurtuisivat, mutta näitä hyviä kokemuksia voi lapsilleen antaa ihan näin kertaluonteisestikin.

  Osallistun arvontaan myös! :)

  ReplyDelete
 33. No mukaan tietty!

  Mun muisto on melkein sama, kuin Jonnalla tuossa ekana, mutta päivä päättyi vähän huonosti. Niissä hepenissäni en kehdannut keltään kysyä, että missä on vessa, ja lorotin pöksyihin :D Jotain 5 tai 6 taisin olla. Kyllä äippää vissiin hävetti...

  ReplyDelete
 34. Yksi ihanimmista kesämuistoista on 3 vuoden takaa.
  Menimme mieheni kanssa naimisiin. Asumme pienellä saarella pohjois-ruotsissa, jossa myös häät pidettiin. Ihaninta asiassa on se että vihkikirkkomme näkyy olohuoneemme ikkunasta. Muistot palaavat siis monesti mieleemme, se jännitys ja se tärkeä hetki! Lupaus rakkaudesta!
  Häävieraat sanoivat että muualla satoi sinä aamupäivänä kaatamalla vettä, mutta kun pääsivät perille ilma oli mitä ihanin. Häät olivat ihanat ja oikein onnistuneet, vaikka eräät vieraat olisivat halunneet vähän enemmän väkeviä rentoutuakseen.. ;)

  ReplyDelete
 35. Voi, mikä kuva Lotasta tuo alempi! Ihana!

  Kesäinen tarina tältä päivältä; Vaimo osti Bauhausista rikkaruohonkitkemislaitteen. Hommaan tuli niin himo, että vaimo perkasi melkein koko pihan voikukista. Tuloksena se, että piha näyttää kuin myyräarmeijan hyökkäuksen jälkeen, kitkijän käsi on niin hellänä, että juuri lomalle jäänyt mies saa hoitaa vauvaa koko loppuillan. Niin ja kerätä ne voikukkakasat kompostiin. Ja täyttää kolot nurmikossa. Ja hoivata vaimon uutteraa kättä.

  Johanna

  ReplyDelete
 36. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 37. Minun paras kesämuistoni on se, kun rakas tyttäreni syntyi kuumana heinäkuun päivänä!!
  Silloin siis oli kuuma ja aina hänen syntymäpäivänään on ollut (ainakin tähän asti) ihana ja lämmin päivä!! Hän taitaa siis olla todellinen kesän tyttö :)

  Tahtoisin mukaan arvontaan!
  Iida Maria

  ReplyDelete
 38. Haluan ehdottomasti olla mukana arvonnassa!

  Mun kesämuisto: Menin usein mummuni ja pappani kanssa maaseudulle vierailemaan isomummuni luona.
  Joka automatkan voin huonosti kuumassa autossa kun tietkin vielä piti aina olla tehty niin mutkikkaiksi ja mäkisiksi ja niinpä sitten muistan usein ihmetelleeni miksei teitä voitu tehdä suoriksi?;)
  Muuten reissuista jäi kyllä ihanat muistot!
  Anu

  ReplyDelete
 39. Haluan ehdottomasti osallistua arvontaan :)

  Toissa kesä oli viimeinen kesä, jolloin saimme viettää aikaa maalla äitini kotitalossa, ennen kuin uudet omistajat valtasivat sen. Siellä olen viettänyt kaikki lapsuuteni kesät. Viimeisen kerran otimme kaiken irti mökkeilystä ja niistä upeista maisemista. Muistan varmasti ikuisesti sen hetken kun olimme perheeni kanssa iltauinnilla, nauroimme, heittelimme palloa ja meillä oli todella hauskaa. Päätimme lopuksi olla vedessä aivan hiljaa, kuuntelimme usean minuutin ajan vain hiljaisuutta. Missäään ei kuulunut ääntäkään, oli hiiren hiljaista ja auringon laskun aikaan aivan upean näköistä. Todellinen pysähtyminen luonnon ääressä saa ihmeitä aikaan!

  Nimima

  ReplyDelete
 40. Haluan ehdottomasti osallistua tähän arvontaan!

  Viime kesän ihanin päivä oli kun olimme Käsivarressa tunturimökillämme ystäväperheemme kanssa. Saimme nauttia kesän ensimmäisistä lämpöisistä päivistä. Kävimme aamulla kalassa ja isät lapsineen nukahtivat aurinkoon savustuspöntön viereen päiväunille. Iltaauringosta nauttien kiipesimme vielä lasten kanssa läheisen tunturin huipulle syömään suklaata ja katsomaan maisemia aina ulkomaille asti.

  Mukavaa viikonloppua! Lotta on kuvassa varsinainen söpöläinen :)

  ReplyDelete
 41. Mukana arvonnassa. Aurinkoista kesää! T.Lissu*

  ReplyDelete
 42. Paras kesämuisto ajoittuu koulujen loppumiseen, kun olin itse koulussa. Oikeastaan siihen tunteeseen, kun sai todistuksen, loma alkoi ja koko kesä oli vielä edessä. Sitä samaa vapauden tunnetta ei pysty enää ikuna saamaan..

  Onneksi nytkin on koko kesä edessä, vaikkei elämä ole enää yhtä huoletonta.

  ReplyDelete
 43. Mäkin haluun mukaan! :)

  Mulla on myös paljon kivoja kesämuistoja, mutta viime alkukesästä on jäänyt ihana päivä mieleen, kun takana oli tosi raskas syksy ja talvi koliikkipojan kanssa enkä meinannut löytää iloa mistään. Aurinko alkoi paistaa heti aamusta ja päätin lähteä lasten kanssa kävelylle. Lopulta siinä kävi niin, että lähdettiin yhdeksän jälkeen aamulla ja tultiin kotiin kuuden jälkeen illalla. Käveltiin ja kierreltiin ympäri kaupunkia, pysähdyttiin kaupoissa hakemaan lisää evästä ja istuskeltiin puistoissa nauttien kesäsäästä. Se oli kiva ja hyvä päivä, ensimmäinen joka toi iloa raskaaseen arkeen. Siitä alkoikin suunta parempaan. :)

  ReplyDelete
 44. Joitain vuosia sitten, lasten ollessa alakoulu- ja eskari-iässä, olin työssä ulkomailla pari kuukautta keväällä. Ikimuistoinen oli se tunne, kun palasin kotiin ja perheen luo juuri kesän kynnyksellä. Koskaan ennen ei suomalainen suvi ole tuntunut niin ihanalta.

  ReplyDelete
 45. Ehdottomasti mukana :). Muistan lapsuuden kesät, kun vanhempieni kanssa reissasimme matkailuautolla ympäri Eurooppaa tai Suomea. Leirintäalueet joissa yövyimme piti aina löytyä uimapaikka, koska halusin aina uida ja polskia :) Edelleen nautin vedestä tosi paljon.

  ReplyDelete
 46. Yksi parhaista kesämuistoista on oma hääpäivä josta tulee parin viikon päästä kuluneeksi 14 vuotta <3

  ReplyDelete
 47. Heippa ja mukana arvonnassa! Omana kesämuistonani voisin vaikka kertoa niistä kesähetkistä, jotka vietin kirjoihin uppoutuneena lapsuudessa ja nuoruudessa. Kirjoja tuli ahmittua isot pinot pitkinä kesäpäivinä. Välillä kävin hakemassa uutta luettavaa paikkakunnan pikkuisesta kirjastosta. Edelleenkin tykkään, että lomaan kuuluu viettää ainakin muutama päivä kunnolla kirjoihin uppoutuneena.

  ReplyDelete
 48. Kesämuistoa miettiessäni kävelin keitiötä kohti ja ohitin siinä valokuvaseinän, joka meillä rappusia koristaa ja siinähän se kesämuisto minua katseli; kuva ensimmäisestä kalastamastani kalasta. Pidän sitä varovaisen hämmentyneesti kädessäni ja kuvanoton jälkeen isä tarkisti kalan kunnon ja päästi takaisin veteen kasvamaan lisää mittaa. Jos joutui toisen kerran vieheen perään, niin toivottavasti maistui hauki hyvältä.

  ReplyDelete
 49. Osallistun! On niin paljon ihania kesämuistoja, etten osaa valita. Kerronpa vaat, että mun kesä maistuu halloumjuustolle ja kesäkurpitsalle. Muuten en syö kumpaakaan oikeastaan koskaan, mutta kesällä tulee grillailtua niitä harvase ilta;)

  Ihana keijukainen teillä ♥

  ReplyDelete
 50. Minun kesäiset lapsuusmuistoni kohdistuvat papan rantamökille jossa paistettiin muurinpohjalettuja ja nukuttiin pienessä mökissä missä on lattian alla kylmämonttu ja kaasuhella. Sekä puusauna tietty ja vesikin lämmitettiin kattilassa.

  IHana arvonta!

  ReplyDelete
 51. Lehti itsessään on ihan uusi tuttavuus minulle. Olen kyllä kuullut, mutta en selaillut. Siksi olisikin oiva juttu voittaa tämä :)

  Kesäisestä jutusta tulee ensimmäisenä mieleen nyt jo monta päivää miettimäni juttu: lapsuuden kesät, hiljainen lauantai, ilma seisoo helteisenä ja ihmiset ovat jättäneet jo kaupungin.. <3 joskus toivon, että saisi edes palan siitä hetkestä takaisin..

  ReplyDelete
 52. Minäkin osallistun mieluisasti!

  Yksi pieni kesämuisto minusta tiivistää kesän esenssin yhteen tuoksumuistoon, nimittäin olisinko ollut kymmenisen ikäinen ja muistan katselleeni mökillä pihalla auringon välkettä tuomen oksien läpi, kuullut suhinan kun järveltä puhaltanut lämmin tuuli liikutti oksia ja iholla tuoksui auringonpaiste, tiedäthän sen tuoksun? Siinä on kesän esenssi, täytyykin viikonlopulla koittaa tavoitella sitä tunnetta :)

  ReplyDelete
 53. Arvontaan osallistun!
  Lapsena pääsin mummin ja papan mukaan kesäretkille sukulaisiin.Ihan huisia käydä sukulaisten mökeillä. Yhdellä mökillä oli rannassa aina paljon pikkuisia kaloja, joita pelkäsin kuollakseni. Kävin uimassa saappaat jalassa :D!
  Tuikku

  ReplyDelete
 54. Vieläkö ehdin osallistua arvontaan? Yksi parhaimpia kesämuistoja on lapsuudesta, jolloin vietin paljon aikaa serkkuni kanssa mummilassa. Siellä oli enoni vanha käytöstä poistetty Fiat Mini jolla me serkku-tytön kanssa "ajeltiin" pitkin maailmaa.

  -zara-

  ReplyDelete
 55. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT ! VOITTAJA ON PURNUKKA !
  Arpaonni suosi random number generatorin avulla purnukkaa !!! :) Kiitos kaikki ihanat muistoistanne. IHANIA !

  ReplyDelete