Hyvää viikonloppua !  
Huhtikuiselta Kööpenhaminan matkalta löytyi tuo hauska puu-ukko. Iso vanha omenapuu kukkii keskellä pihaa. 
Lumoavaa.

Mä menen nyt päiväunille pikkuisen nuhanenän viereen.


18 comments

 1. Ihana puu-ukkeli, ihana piha ja ihana kaikki :)

  Olispa jo niin lämmintä, että voisi talsia pihassa ohuissa vaatteissa. Ja olispa lapset niin vanhoja, etteivät karkaisi pihasta tai tekisi pelkästään tuhmuuksia...

  ReplyDelete
 2. Meillä on tuollainen koottava hiiri, ja lapset tykkää leikkiä sillä niin, että korva irtoaa kohta. Kiva idea tuo puu-ukko, tietää heti mistä se on.

  Oi kun teillä on omppupuu jo mahtavassa kukassa:)

  ReplyDelete
 3. Ihana toi puu-ukko tinasotilas! Vitsit, miten hieno.

  Ihanat noi pihakuvat. Vitsit kun saatais vielä kunnon kelit, niin vois nautiskella.

  Mukavia päikkäreitä, ja paranemisia nuhanenälle!

  ReplyDelete
 4. Terkkuja nuhanenälle, täälläkin pari nuhaista nenukkaa hoidettavana!

  ReplyDelete
 5. Teidän piharakennus/-varasto on kyllä maailman söpöin! Oispa meilläkin tuollainen!

  T. Nomppis

  ReplyDelete
 6. Toiveitani on selvästi kuultu; ekat pihapostaukset, ihanaa! Tosi kaunis tuo ulkorakennuskin..ja iso vanha omenapuu keinuineen. Ihan tsehovilainen idylli.
  Muistanko oikein, että kävitte katsomassa taloa useamman kerran ennen kuin teitte tarjouksen? Mä olisin varmaan kahlinnut itseni tuohon puuhun tai johonkin jo ensikäynnillä! :D
  Rentouttavaa viikonloppua!
  Johanna

  ReplyDelete
 7. Kivaa, pihakuvia! Joku joskus toivoikin lempikukkapostausta ja pihasuunnitelmia. saadaanko joskus sellainen? Mun kesäkukat tänä vuonna valkoisia.
  manta

  ReplyDelete
 8. Joo, mä olen kuunnellut toiveitanne !
  Piha on aika sotkusessa kunnossa ja en viitsinyt joka kulmasta kuvata kun on tramppaa ja semmosta; en pidä niistä mutta katotaan sitten kun ei oo enää pieniä lapsia viljelemässä muovisia lelujaan ja jalkapallomaaleja ympäri pihaa :D Sit jos saisi aikaan sen Tsehovilaisen idyllin vai mikä se olikaan :)
  Sopisi kyllä kun tämä on venäläisten vanha talo :) Hih !
  Etupiha me myllättään mullaksi ja istutettiin nurtsi. Se ei vielä kasva :( :(

  nanna
  Onko siirtonurmi kallista ? :)

  Mia
  Joo, on se upea. Pieni omppupuu ei kuki :(
  Sitä leikattiin , suuttuikohan siitä?

  Emilia
  Vernerin pitäisi lähteä futisleirille pian ja tulla kotiin vasta sunnuntaina. Nyt se tuli koulusta ja valittaa kurkkukipua :(
  Mun miehellä oli nuha ja nyt Lotalla ja semmosta ...
  mulla ei oo nuhanen olo, muuten vaan väsyttää.
  Kelejä odotellessa. Mä haaveilen omppupuun alle vielä semmosesta rautasängystä löhöpaikaksi ja sitten tietty siihen semmonen hyönteisverkko prinsessakatokseksi ;)

  -A-
  Saattaa olla että selvittiin Lotan kanssa vähällä. Nukuttiin ja nyt jo selvästi parempi :)
  Kiitos :) Tsemppiä sinne kans.

  Nomppis
  Mä välitän tiedon naapurin miehelle. Varasto on sen tekemä tai ainakin suunnittelema. En muista rakensiko itse, mutta sinne menee siitä pisteet.
  Tontin rajalle toiseen päähän voisi tehdä samanlaisen pyörävajaksi.

  Johanna
  Puussa roikkuva keinu otetaan pois koska naapuri rakensi uuden keinun joka ei kuvassa näy. Se on oikein hieno. Puu on jo kovin vanha eikä jaksa varmasti enää kannatella keinujia; keinujat kasvaa koko ajan suuremmiksi ja suuremmiksi.
  Käytiin katsomassa monta kertaa. Ekalla kerralla eikä vielä toisellakaan natsannut.
  Ei olla nyt sillä alueella missä olisimme halunneet olla. Mutta pikkuhiljaa ollaan kotiuduttu tänne.
  Ulkokuvia laitan vaikka sitten lisää miten toi kadun puoli komistuu ja pioneista kun nuput aukeaa.

  manta
  Kesäkukkia olen laittanut zinniaa, keltaista päiväukonhattua ja auringonkukkaa. Ja sitten mulla on penkissä perennaa pionia, jotain liljoja ??!, sitten on särkynyt sydän ja h mmmm mmm... paljon kaikkea mitä en muista mitä ne on. Pelakuita ostin ja orvokkeja ruukkuihin. Ja yksi hortensia minkä sain viime vuonna ja lykkäsin kivijalan viereen on kasvattanut uudet lehdet ja kai sitten virkosi eloon.
  :)

  ReplyDelete
 9. Kaunista on, sekä sisällä että ulkona! Ihastelin juuri kesäkodin ison, vanhan päärynäpuun kukintaa. Täällä kotosalla omenapuut vasta miettivät kukkimista, myöhäistä lajiketta.

  Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 10. Just tilasin 2 minsaa sitten meidän siirtonurtsin viimein. Se maksoi 165 euroa/lava ja lavalla 25 neliötä nurtsia. Siihen 30 rahtia. Aika tyyristä, mutta meille tulee se ihan pahimpaan kulkukohtaan, enkä kykene odottamaan, että siemenet itäisi.

  ReplyDelete
 11. Mun piti tulla ihmetteleen että miks kirjoitin särkynyt sydän kun ei mulla sitä kukkaa ole , vaikka tahtoisin kyllä, vaan palava rakkaus löytyy penkistä :)

  särkynyt sydän = palava rakkaus tai sit toisinpäin

  Nonna & Nanna
  :) Kiitoksia

  ReplyDelete
 12. Voih, kunpa täältä pääsisi omalle pihalle jo pian! Meillä kyllä onneksi isot syreenit lähestulkoon kukassa tässä evakkopihassakin, mutta silti... Odottelen intona ommaa lommaa kuukauden päästä, sama määränpää, mistä sun kivat hankinnat :-)

  ReplyDelete
 13. Hannis
  :) Meilläkin on paljon syreeniä. Tarkoitus ois hieman siirrellä pienempiä toiselle puolen porttia jne. kaikenlaista puuhaa pihassa kyllä ois !

  Unohdin mainita kun joku kyseli kukkahommia niin hankin keltaisen ruusun ulos tuon kuistin / portaiden vasemmalle puolen. Ruusun pitäs olla nopeakasvuinen ja varma kukkimaan. Nyt sitten odotellaan. Yritettiin miehen kanssa istuttaa se ohjeiden mukaan oikein :)
  Talo kun on keltainen niin mieli teki keltaista ruusua.

  ReplyDelete
 14. Puu-ukkosolttu on ihana! Tykkään soltuista, jopa siitä omastani ;)

  Kukkiva omppopuu on yksi kauneimmista kasveista. Tulee niin mummola mieleen, jota muuten Omenamummolaksi kutsuttiin... huokaus.

  Toivottavasti nukuit hyvät päikkärit! Muakin väsyttää niin rutosti, koska kärsin viime yönä unettomuudesta. Yöllä ei nukuttanut yhtään, mutta aamuseiskalta olin kuin nukkuvan rukous... kamala näky suorastaan.

  Kivaa viikonloppua koko konkkaronkalle!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 15. Oi, teillä kukkii jo omenapuu. Meilläkin varmaan parin päivän päästä, kirsikkapuu aloittelee jo. Ihana aika vuodesta. Teillä on lumoava piha. Tuo ulkorakennus on kuin karkki. :)

  ReplyDelete
 16. Puu-ukko on hauska ja kuvat iiiihanat! Teillä on sitten aina vaan niin kivan näköistä. Ja se ihanuus jatkuu näemmä pihalle asti! :)
  Kivaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 17. Kristiina
  Nukuin hyvät ! Ja myös yöunet oli hyvät vaikka pikkuinen Lotta tulikin jo klo 07:00 herättämään mua ;)
  Omppupuu kukassa on kyllä ihana, herkkä.

  Miia
  Kiitos :) Se on kyllä hauska. Mut näkisitpä sisälle :D

  Satu
  :) Kiitos paljon.

  ReplyDelete
 18. Kivan puu-ukkelin löysit.
  Tykkään niin vanhojen talojen pihoista, kun niissä on aina valmiina omppupuita ja sireenipuita ym.Sopis mulle.En jaksais laittaa uuden omakotitalon pihaa ite tai siis kun en osaa.

  Nää kuvat kyllä sai taas mut huokailemaan.Voi sua onnellista.
  Olispa kiva juoda ulkona aamu kahvit.
  Mä olen jännittänyt koko viikon että meillä kaikki lapset olisivat terveitä.Päästään vihdoin puoleenvuoteen miehen kans kahestaan lähtemään.
  Mukavaa viikonloppua teille♥ja parantukaa.

  ReplyDelete