Thursday, July 7, 2011

Prinsessa Lotta asuu täällä


Oltiin tänään paossa peltikaton pesuria Stadikalla ja Ikeassa Kainuun vieraiden kanssa. Kun tultiin kotiin, olihan se laitettava heti leikiksi, prinsessaleikiksi. Katos on ostokseni Ikeasta. Viirinauhakoristeet ja kaikki, sopii tyyliin.

Kotona oli ikkunat , jotka siivouspalvelu pesi keväällä, aivan totaallisen likaiset. Hyvä kun ulos näkee. Pesuvettä roiskunut katolta. Noh, pitää pestä ulkoruudut tässä sitten , kun on valmista.

Huomenna tapaan kaverit keskustassa. Pysytään poissa jaloista. Ihanaa olla lomalla.

10 comments:

 1. Ihania juttuja ja ihania puuhia. Ihan kateeksi käy!

  Mä olen kuunnellut lasteni tappelua koko päivän ja teen saman huomenna. Yäh, ei jaksaisi yhtään. Kuppi menee kohta nurin.

  ReplyDelete
 2. Ai noita katoksia on vieläkin ikeassa. Meillä on varmaan 5 vuotta vanha, missähän lie? Voiskin ripustaa vauvan sängyn ylle.

  Ikkunanpesu on jostain peestä, meilläkin taas ihan likaset. Tosin ihan luonnollisten kuurojen johdosta!

  Ihana prinsessa siellä valtakunnassansa :)

  ReplyDelete
 3. nanna
  :o)
  Mulla on telkkarissa murhan jäljet ja prosecco pullo edessä :) oo la laa !
  Tsemppiä pienten poikien kanssa !!!
  ps. meidän 11v. lähti jo muutama pvä sitten kaverinsa vanhempien mökille ja on siellä viellä pari pvää ... aaah, silency.

  Teija
  Joo, voi olla vanhakin. Mä en ole ennen katsellut prinsessakatoksia Ikeassa ;) Kun oli poika , nyt Lotan kanssa katselen kaikkea prinsessakamaa ...
  :o) Ihan pepusta kun ikkunat on taas ihan likaset :o(

  ReplyDelete
 4. Siis poikalapselle en ole katsellut prinsessakatoksia ... en osaa enää ilmaista itseäni :D

  ReplyDelete
 5. Ihanaisia lomapäiviä sinulle :)

  ReplyDelete
 6. Meillekin joutuu ehkä hankkimaan tuollaiset katokset sitten joskus kun saadaan yläkerta valmiiksi. Kun täällä ollaan niin rinsessaa että voi jee. Suloisia kuvia ja kyllä kelpaa vieraiden nukkua noin ihanassa vierashuoneessa ;) Ja ikkunat, ööh aikas järkyt täälläkin. Mutta odottelen että pihaa ei enää myllätä, sitten alkaakin urakka. Pakko pitää kaihtimet koko ajan alhaalla, niin ei likakaan onneksi niin paljon erotu. Kivaa lomaa!

  ReplyDelete
 7. Onpa ihana baldakiini Lotta-prinsessalla! En muuten tiennyt tuollaisen vuodekatoksen olevan baldakiini nimeltään, mutta sivistynyt sukulaistyttö opetti sanan minulle :) Oli kuulemma oppinut Muumeista.

  Mukavia lomapäiviä sulle!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 8. Ihana tuo teidän hyasinttiseinä! Ja upea katos prinsessalla. Ettei vaan olisi hernettä patjojen alla? Mies toi litran herneitä kaupan pihasta. Ihan puulta maistuivat. Yääh, ei kai nyt vielä loppukesä ole!
  Johanna

  ReplyDelete
 9. Niin ja kiva, kun olet postaillut joka päivä! Kiitos!
  t.sama akka

  ReplyDelete
 10. Ihan tylsää, kun meidän prinsessa ei halua olla prinsessa. Prinsessakatoskin piti viedä leikkimökkiin, hah.

  Mukava, kun olette saaneet vieraita täältä meiltäpäin. :)

  Ihania lomapäiviä!

  ReplyDelete